Godnatt

Jobbet gick bra, förutom att det hände en liten olycka då en kund råkade välta ett cd ställ som gjorde så att tre stycken kolsyra patroner ramlade igenom glaset på 'kassa disken' men det fixade sig, fick dock lite smått panik när det hände då det var kö enda ner till dörren, fy satan, men tar man det bara lungt så! Annars gick det relativt snabbt, dammsög och skurade golven dubbelt idag, och tiden näst intill flög iväg. inte riktigt men endå ;)

Möte upp ett par kompisar en snabbis efter jobbet, sen blev det snabbt hem, byta om och sedan vidare till kungsängen för att träffa finaste Julia, var dock tänkt att vi skulle sätta oss på en uteservering och prata men alla stängde vid tio, så så blev det icke! Blev att gå förbi Emma som jobbade på Coop för att köpa middag till mig & efterrätt och sedan gå upp till Julia och ha myskväll.

Inte träffat Julia sen studenten och det är sjukt, ursh, får aldrig ta så här lång tid innan vi träffas igen, det är liksom inte okej! Blev en väldigt bra kväll iaf, kunde inte blivit mer lyckad. Tog bussen hem kvart i två, eller det trodde vi iaf, dock hade vi tagit fel på tiden så vissade sig att klockan bara var kvart i ett, haha fail! Men var trötta båda två så, nu har jag precis ätit lite yoghurt och ska snart försöka sova, och imorgon är jag ledig!
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0