Gott nytt år !

Snart kommer Katja hit, ska lockas hår osv, sen blir det att dra vidare :)
 Hoppas ni får en underbar kväll! Puss!


31/12

Hej! Börjar jobba vid två, så jag tänkte skriva innan för tror inte jag har tid efteråt. Vaknade iaf tidigt för mamma är allt annat än tyst på morgorna, åt frukost & drack kaffe, och sen ville mamma en snabbis till Jakan för att kolla på present til lmin syster som fyller år på söndag. Blev en snabbis dit, och jag hittade en sak till henne och en ring till mig.
Nu har jag precis ätit glass och sen knäckebröd med te. haha, mums.


Godmorgon!

Vaknade vid sju för att jag hörde möss på vinden, dom åt på kartonger & jag kunde inte somna. Fick banka i väggen och då sluta dom för ett tag, men sen fortsatte de igen. gaah, mysigt. eller inte.
somnade om till kvart i nio då jag hade ställt klockan men slumrade till och gick upp vid kvart i nio.
Kollat på dirty dancing två, ätit frukost & duschat nu. Och nu kollar jag lite på en film på tv, som jag sett flera gånger förut, Raise your voice heter den.

Onsdag

Hej! Dålig uppdatering, yes! Har precis kommit hem från jobbet, som gick bra & nu är jag helt slut. får ofta ont i axlarna när jag jobbar, men vad det beror på vet jag inte riktigt. irreterande är det iaf.

Igår kväll sprang jag två varv i elljus spåret & sen körde jag lite intervall träning, allt förlänge sen sist jag tränade nu. Men nu känner jag äntligen mig frisk nog för att börja :) Tog en promenad på kvällen också, mys!

Idag sov jag till lite efter tio och sen kom mamma vid tolv då åkte jag förbi Katja och lämnade några bilder & sen till Bålsta med mamma. Köpte två nagellack & ett läppstift, :)

Imorgon jobbar jag igen, börjar vid tre och slutar vid åtta. Tänkte kanske gymma på morgonen, får se hur det blir med det. så länge sen så känns att det är dags nu. Men nu är jag sugen på glass & film, Puss!


Tisdag


Har varit på IKEA med mamma idag, köpte galgar och ett täcke blev två par trosor på Kappahl och en present till min syster också , :) Städat mitt rum har jag också gjort! Inget att skriva så skriver kanske senare istället, Puss!

Natti natti

Nu blir det film mys med lil'sis :) Det blev New Moon. Ha en underbar kväll! Pussar


Måndag

Hej!
Har precis ätit middag, lasagne blev det och det var super gott. Har inte gjort mycket alls idag, kollat på film, skickat iväg ett paket & handlat med mamma. Helt orkelös och har absolut inget alls att skriva. Tänkte kanske dra på bio, men värkar varken gå något bra och vid någon bra tid xd vi får se! Ha en bra kväll, Puss

Godmorgon Söndag

Hej! Gårdagen var mysig, länge sen jag träffade 'pappas släkt'. Jag jobbade sist min familj var och hälsade på, så de var iaf två månader sen jag träffade dom.
Idag mår jag mycket bättre, dock har jag fortfarande ont i halsen och hostar. Men det kan jag ta, bara jag slipper feber & huvudvärk. Vaknade för ca två timmar sen, har ätit frukost framför tvn med mamma och sen duschat sen dess, funderar att åka till Jakobsberg, är grymt shoppingsugen (a)

PICS




Gifts



Håller på och renoverar mitt rum, så jag önskade mig både spegel & klocka i vitt från Jysk.
Så dessa fick jag av mamma & pappa♥  Spegeln var mycket finare i verkligeheten och stor! Perfekt!


Juldagen

Idag kommer släkten från pappas sida hit, mys! Ska få träffa min kusins bebis, Love för första gången! Jag jobbade sist min familj var där, så jag har inte träffat honom än. Har en set med body och byxor som hon egentligen skulle fått då, men hon får de idag istället. Med barbapappa, så söt!

Idag skulle jag egentligen både jobbat och sen gått ut med lite vänner ikväll, men jag är inte frisk nog för varken heller, så blir en lika lung kväll som igår. Men då har jag tid att vila iaf, :)

Ha en underbar dag, har förinställt några inlägg under dagen! Har varit så dålig på att blogga på sistonde, så nu ska jag försöka att bättra mig ;) lite iaf (a)


25/12

Rihanna top 20 eller något på MTV just nu, och jag fick världens längtan efter sol och värme. Ge mig vår & solsken! Åhh vad jag längtar! Funderar starkt att ta en semester vecka i början av våren (a)

Men inte dåligt med jul, inte alls,  så jag ska inte klaga! Kanske på att jag är sjuk och att det aldrig går över, uuw !


-


God Jul!


tattoo



Vill göra min andra nununu !


Lady in red


23 december

Godmorgon! Gick upp vid halv elva, var så hungrig att jag inte kunde ligga kvar en minut till. haha
Igår var jag hos läkaren och de trodde jag hade influensa pga alla symptom. Så det var ju kul, kunde få lite hostmedicin om jag ville men det var allt de kunde göra. Idag mår jag dock mycket bättre, känns som om jag inte har någon feber just nu. Vaknade dock i natt vid två av att jag var dygn sur. haha, ursh!
Men det blir bättre iaf, hoppas på att jag är i stort sett frisk imorgon! Idag ska jag bara vila, Katja skulle komma och säga hej vid två också :) Hon fyllde år igår, men vi ska fira henne i helgen istället! Grattis igen skitunge ;) <3

Sick and tired

Feber, huvudvärk & ont i kroppen. Tycker väldigt synd om mig själv just nu, så bloggen får lida för det. ;) Puss!

♥.


Jag älskar er
Ni är underbara, Glöm aldrig det.


Spring


-

 


Lördag

Igår hade jag muntliga nationella i svenska, som faktiskt kändes riktigt bra! Det var den enda lektionen jag hade, så inte gjorde jag mycket innan det.

Kvällen spenderades med Julia hos henne, lagade mat och lyssnade på musik och senare blev det utgång till Nype. Lyckad kväll och var hemma hos Julia någon gång vid halv fem imorse, där jag sov. Vakande två gånger innan jag gick upp och sedan smet hem, duschade och åt innan jobbet :)
Jobbet har gått bra, fast jag är jätte trött. Ätit glass & kollat på film är allt jag har orkat göra ikväll! Imorgon börjar jag halv nio, så ska försöka gå och lägga mig snart, :) Ha en bra kväll, Puss!

FREDAG

Hej! Var nere i min gamla skola imorse för att hälsa på min gamla lärare, men såklart var han på utflykt med sin klass. Hämtade paket på Matöppet, min fina vägg dekoration hade kommit :) Visar senare!
Håller på och tänker på vad jag ska säga på talet, går sådär. Mysigare att lyssna på musik..

-


-

haha, kul att bilder man tar med mobilen ibland ser bra ut men sen när man laddar upp dom i datorn ser dom allt annat än bra ut. haha, ser bra sur ut iaf!

Svenska nationella

Yepp, imorgon har jag muntlig redovisning i Svenska nationella. Gaah. Inte kul alls, eller kanske det om jag hade något att säga. Men det står helt still, ingen aning om vad jag ska tala om.
Så typiskt att jag ska ta tag i saker i sista minuten också, och sen så är jag inget större fan i att stå och tala inför andra. Uww, trött och grinig, check!

Love is everything


Torsdag

Hej! Ledig idag, så har mest bara slappat, tränade i 20 minuter imorse. Första på länge, skönt!
Var en snabbis i Jackan med Katja och sen sålde jag min soda stream ;) Har sovit i soffan & kollat film och ätit. Haha.
Har inget att skriva och jag är hur trött som helst, känner att det blir väldigt bra inlägg då. Hejdå!

Changes


What am I supposed to do when the best part of me was always you
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok

WORK

Nu är jag på jobbet, så detta är ett förinställt inlägg :) Det går förhoppningsvis bra & är inte allt för tråkigt... ;)
Haha, nej men jag trivs verkligen här, socialt jobb & oftast roligt :)
Slutar vid åtta så är väl hemma en kvart efter det, Ha en underbar kväll!

U got mail

Fick ett mejl igår att mina converse från England är på väg, wihow. Värda att vänta på, men nu känns de som de är dags att de ska komma ;) Dock är det för kallt för att använda de nu, men tills de blir varmare så är de fina att kolla på, tss! (a)

Ta mitt skimmer för jag brinner


-


Onsdag 15/12

Hej!
Börjarde skolan vid halv nio idag så tog bussen 7.50 och gud vad trött jag var. Kunde knappt hålla ögonen öppna.
Hade Engelska och jag skulle hålla ett tal, men det var bara jag som dök upp & ganska skönt det, iaf för mig.
Vi skulle varit ca 5 st som hade missat det förra gången.
Jag pratade om Nicholas Sparks, och om hans böcker som också har blivit filmer. Han har tex. skrivit The note book, message in a bottle, A walk to remember, Dear John & The last song.


Var klar vid nio och var hemma ungefär kvart i tio, då kollade jag lite på Flash Dance, men kunde inte hålla ögonen öppna så jag somnade och sov till halv tolv. Nu har jag precis ätit lunch och druckit kaffe, och nu kollar jag lite på Julia & Romeo som går på tv och läser lite bloggar.
Ska jobba vid tre och imorgon är jag i stort sett ledig, tror jag bara har idrott? Vi får se, ha en bra dag! Puss

Tisdag

Och bara för att du säger så, så betyder det inte att det är sant.

MÅNDAG


Underbar dag! Jag bara ler. haha, har skrattat så jag fått ont i magen idag. Åh vilka känslor.



Tack för idag, underbara Julia! och Jennie måste ha lite cred hon med (a) HAHA!

-


Lucia 13/12

Godmorgon!
Gick upp för ungefär en timme sen, hunnit se ett Gossip Girl avsnitt & ätit frukost. Börjar inte förens vid tre idag så.
Ska strax hoppa in i duschen och försöka piggna till lite grann, men skriver nog senare. Puss!

Godnatt!

Ska försöka sova, skriver mer imorgon ♥

music in my ♥


Pappa hittade flera av mina gamla brända skivor för någon dag sen, så har lyssnat genom de idag.
åhh, så många minnen! ♥

GRENADE

I’d catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I’d jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya



12/12

Precis ätit lunch, blev mackor & te, haha, så engagerad är jag. Nu sitter jag myser i soffan, kollar på The secret life of the American teenager. Lite små roligt sådär.
Föresten, ni har väl inte glömt att det är tredje advent idag? ;D

BODY LOTION

Luktar underbart, kostar ca 15 kr styck (!) och finns att köpa på tex. Ö&B och Ica Maxi !

C.B


GODMORGON

Hej! Sitter och njuter av musik i mitt ny städade rum ;)
Vaknade vid tio, åt frukost och sen städade jag mitt rum, hallen & toaletten. Damsugit har jag också.
Nu har jag precis duschat och det känns himla härligt att städningen är gjord!
Igår kväll träffade jag Katja, började med att vi skulle gå en promenad och slutade med hund jakt ;) nej, men det var en liten hund som hade rymt och den sprang runt i Bro. Blev sen mys med te och massor av prat hos mig. och skratt, massor av skratt!

Lördag


Hej! Varit i Skärholmen centrum och i Kungens kurva idag. Nu är i stort sett klar med all julhandling! :)
Hittade både nyårs klänning och byxdress, svårt val så blev båda! Hittat massor idag, fyndat en hel del.
Åkte vid tio imorse och var hemma ungefär halv fem, kändes inte alls som vi var borta så länge och jag somnade i bilen på vägen hem.
Nu har mamma precis toppat mitt hår, det behövdes kan jag säga ;)

NEW IN


-


man står där inför och undrar vart man är på väg någonstans
och när man som minst anar det, händer det förstås

inga instruktioner och helt utan garantier,
oförutsägbart men endå så underbart,
ingen förvarning och ingen återvändo,
man ger och man tar

känner att man lever, att det inte går att sluta le







nickie

Måndag

Hej! Dålig uppdatering, i know. Men inte haft mycket tid att skriva. Gårdagen var jätte bra. ;)
Och idag har jag haft en riktig slappar dag med Julia, hon sov här och åkte precis hem, :)
Imorgon är de volleyboll och jag ska vara domare, gaah kill me. vill inte,vill inte,vill inte!
Haha, har precis ätit, chikenbits med ris & brocooli och nu sitter jag och fundera om jag ska på fotbollen.
Jag vill, men är så seg & trött. Funderar på att köpa hårfärg istället, vill inte ha den hårfärgen jag har längre ;)

LJUS

Här har ni ljusstacken jag fick av mamma idag. Fast tycker inte att bilden gör den rättvis alls, mega fin är den iaf! Ser ut som de är kottar på den & sen är den antik vit, ser gammaldags ut, så som jag vill ha det.
Föresten så suger alla mina bilder just nu, det är för att de är tagna med camen. Vet inte vart min kamera sladd har tagit vägen, hmm?

-

Kom hem från jobbet ungefär 20 över åtta. Det gick bra, var väldigt lugnt, men tiden gick inte allt för sakta endå. Imorgon är min sista jobbdag, sen är jag ledig tills på onsdag. Ska bli så skönt! På måndag har vi studiedag också, det vill säga, ingen skola. Känns som det kan behövas.
Imorgon börjar jag vid halv nio och slutar vid halv tre. Efter jobbet ska jag träffa en vän för fika, :) och sen blir det träff med Jullan på kvällen! Känns som en dag att se framemot ;) Andra advent också!

Hoppas ni har en trevlig lördags kväll! Själv ska jag vila, kanske se klart filmen jag började tittade på idag och försöka inte gå och lägga mig allt för sent (a)

SATURDAY 4/12

Hej! Somnade ganska tidigt igår och sov ut, gud så skönt! Känner mig piggare än på länge :) Åkte med mamma till Karlssons vid tio ungefär ( typ rusta butik, för er som inte vet ) Hon hade sett en ljusstake som hon tyckte var jätte fin och som hon trodde jag skulle gilla. Så den köpte vi, sen köpte jag en en annan ljus sak och tre gosedjur, till min kusins barn. Kunde inte låta bli, de var jätte söta & hur mjuka som helst Blev en blomdekoration och ett litet ljusfat också.
Nu har jag precis ätit lunch, blev nudlar, majs & kikärtor. Och kollar lite på någon julfilm som går på tv. Imorgon är det andra advent, tiden går så fort! Ni får ha en bra dag! Jag ska röra mig mot jobbet om ungefär sådär 40 minuter. Puss!
Så här ser jag ut idag, pigg & osminkad!

sleepyhead

Ny duchad och ligger i sängen med datorn på magen. Hade tänkt att gå och lägga mig, men blev piggare av duchen ;) Får se om det blir film eller om jag försöker sova endå. Skriver mer imorgon, Puss!

Fredag 3/12

Fick för mig att jag skrev imorse, men det hade jag visst inte! Skolan gick bra, fast var liite kämpigt att gå upp. Fick skjus av Tomas hem så hann hem en stund innan jobbet. Skönt! Böt om, borstade tänderna och sen hann jag inte mycket mer innan det var dags att gå. Jobbet gick bra, men jag känner mig helt slut, riktigt sliten. Rinner i ögonen och när jag kom hem började jag blöda näsblod. Fräshigt! Och inte lite var det eller xd
Nu ligger jag i min säng, kommer inte göra mycket mer idag. uuw. Börjar halv tre imorgon, får se om jag orkar göra något innan. haha, efter jobbet blir det att träffa Julia iaf! Ha en bra kväll, Puss!
Grattis till Oscar på 18-årsdagen idag ! wihow

TRÖTT

Hej! Kändes himla onödigt att åka till skolan imorse, men men så blev det! Åkte till Kista med Katja efteråt och kollade julklappar, köpte ingenting :) Eller nu ljög jag, kaffe köpte jag! Haha var väl hem vid halv två, då åt jag glass och sen var de att göra sig iordning för jobbet. Jobbet gick bra och var extra roligt idag när jag jobbade med Katja. Tiden gick iaf väldigt fort.

Imorgon har jag kökslektion och sen ska jag jobba, hinner inte ens hem där i mellan, men men. Jag klagar bara lite xd Vet inte vad jag ska göra efter jobbet, dvs om jag orkar göra något xd
Känner att jag är väldigt trött just nu, har varit i stort sett hela dagen, ögonen rinner och ryggen är öm, xd
Hahah, sov gott!

SHOES

Skorna jag beställde förra veckan har kommit. Dock kom de i måndags men inte orkat eller hunnit visa de.
Mycket finare i verkligheten måste jag bara säga. Platå och så är de bruna.

God Morgon

Godmorgon!
Gick och la mig relativt tidigt igår, var verkligen jätte trött. Och på första gången på riktigt länge så gick det någorlunda fort att somna. Börjar inte förens nio idag, så blir att ta bussen mot tåget vid halv.
Vi har aktivitetsdag idag, så vi ska jobba med projekt och sen åka och bowla. Ja, det vill säga om det blir något ;b
Börjar jobba vid tre och vid fem får jag sällskap av Katja, Yeey! :)
Skriver nog senare, Ha en bra dag! Puss

My room

Håller på att renovera i mitt rum, och snart är alla garderobs dörrar färdiga!
Dock är det ungefär det enda vi gjort, förutom att börja tömt rummet. Kaos är det här inne just nu, saker över allt och ingen ordning alls. Men det blir nog fint när det är klart!

1/12

Trött & osminkad tjej, (a)

H&M SALE


ONSDAG

Hej! Hade inga lektioner idag, så åkte och hälsade på Katja en snabbis i skolan och sen vidare till Julia, drack kaffe & myste! Vid lunch gick vi för att äta i skolan, men fanns knappt någon mat kvar så blev mera mat hos Jullan :) Kom hem vid två, böt om, pratade med mamma lite och sen vidare till jobbet.

Vaknade ganska tidigt imorse, tog en dusch och sen började jag slå in julklappar, mys! Åhh, jag älskar julen!

RSS 2.0