När allting har en mening

Åh! Har inte hunnit uppdatera, haft fullt upp

Började skolan vid 8.15 imorse, kom hem vid 20 över tre, fick skyss av Tomas hem, Tack igen! ;) Bestämde med Julia att vi skulle till Kista, skyndade mig till halv bussen, men den var försenad och jag missade precis tåget, tog bussen till Kungsängen istället och åkte med Jullan därifrån till Jakan och sen vidare till Kista, tror vi var där vid fem :)
Handlade julklappar, åt och pratade! Mys! som alltid! Jag åt pizza, allt för länge sen, Mums!

Träffade Ylva på Mcdonalds, länge sen det! Köpte med oss kaffe som vi drack på bussen mot Spånga, tog tåget därifrån och var hemma ca halv elva :)

Åh, härlig dag & den slutade likaså !

HAPPINESS

Jag kan inte sluta le. Jag vet inte riktigt vad det är med mig.
Jag tar dagen som den kommer. Det känns som att allting endå blir bra till sist.
Idag när jag gick från bussen, så kunde jag inte sluta le. Och då menar jag riktigt le, jag nästan skrattade för mig själv. Och jag vet inte vart det kommer från. Inte för att jag inte gillar det, tvärtom!

U make me smile

Skolan gick bra! Dock frös jag ganska bra om fötterna, men jag får faktiskt skylla mig själv. Converse i minusgrader!
Efter lektionen träffade jag upp Julia i skolan och följde med henne hem. Pratat, lagat mat och myst med tända ljus. Julkänslor! Sen kom Jesper och då blev det kaffe & ännu mera prat! :) Missade dock fotbollen, men var inte alls sugen så.. (a)
Kom hem vi nio, och då hade pappa gjort crepes med championer till middag, så jag kunde inte riktigt motstå det. Så blev lite mera middag ;) Nu sitter jag och myser med läkerol i mitt rum, sittandes i min soffa! Inte illa.



Måndag

Hej! Tog kvart över nio tåget imorse och åkte till stan för lite julklapps shopping, hittade faktiskt en del!
Nu ska jag strax börja göra mig i ordning sen ta 20 över två bussen till skolan!
Är nog hemma vid fem ungefär, skriver då! Ha en bra dag, puss!

Only Thing We Have to Fear Is Fear Itself

Himla mysig eftermiddag med finaste Julia! Drack kaffe, pratade, åt middag & pratade ännu mera.
Jag är så himla glad att jag har dig, Gumman♥

Har kollat senaste Gossip Girl avsnittet, och jag älskar Blair & Chuk tillsammans. åh!
Ätit glass och druckit te, suttit på Facebook som den lilla mesen jag är också ;)
så himla vacker. Denna vill jag ha!


Sunday

Världens bästa Jullan är på väg hit. Dags att sätta på lite kaffe!

-

Och vad kan jag säga. Jag vill bara ha dig ännu mer.



-



And when you smile, the whole world stops and stares for a while

BLACK DRESS

H&M 199:-
Lätt matchad & passar till det mesta.
Uppklädd med smycken, skärp och klackar. Till vardags med en kofta och converse. Super snygg!
Ska leta efter denna eller liknande i helgen!

Gooood Morning!

Godmorgon! Sovit gott? Nu är jag till 99.9 % på väg till skolan! Yes, detta är en förinställt inlägg, då jag är en riktig tidsoptimist!
Ska gå till handelsbanken och föra över pengar till två konton idag, får inte glömmas! Därför jag skriver det här ;) Bland annat för conversen & sen för ett par nya skor jag köpt. super fina, visa bild när jag fått hem de!
Har lite roliga nyheter också, som jag ska berätta sen ;) wiiho! Glad är jag iaf! Ha en underbar dag! PUSS

åh, jag önskar jag vågade säga det jag känner
Våga göra det jag vill och säga vad jag tycker
åh, jag önskar jag vågade visa det jag känner,
Våga göra det jag vill och säga vad jag tycker.

En dag ska bli den första & övning ger färdighet


Nickie

25/11

Ny duschad och ihopkrullad i sängen med datorn på magen! haha xd
Jobbet gick bra, var så mycket folk (löning) så han inte ens reflektera över smärtan i tänderna. bra ju!
Ska bli så skönt att vara ledig i helgen, fast nästa vecka blir det mycket, jobbar tre dagar + helg. Men blir bra pengar så jag klagar inte ;)
Imorgon går jag till skolan, hur jag än mår. Gaah, får ångest över hur mycket jag missar. och i helgen blir det plugg! Inte likt mig, men jag SKA. har lovat mig själv det nu ;)
Nu ska jag kolla lite bloggar, sen blir det sängen! Puss & Godnatt!

Torsdag

Vaknade flera gånger i natt. aj, aj. Gick aldrig på idrotten, tog en ipren men det hjälpte knappt. Gahh jag blir galen. Jag vill bara dra ut den, slippa det här. Trodde det hade börjat bli bättre, men nu känns det inte bra alls.
Kanske inte så smart att träna igår. Hmm. Ska iaf jobba vid tre, yeay.  Har pluggat idag, det behövdes kan jag säga. Men skönt att börja iaf! Kollade på förortsungar också, som jag förövrigt började gråta till. haha bölig jag är ibland xd.

Nwj nu har jag klagat klart. Hoppas ni haft en bra dag iaf! Puss


Today

Hallå! Jobbet gick bra & tiden fort, fick besök av Katja och sen kom Jossi förbi en stund, så tiden flög förbi! Tog en värktablett innan och en under tiden jag jobbade, funkade bra det! Hade med mig wok i matlåda som var riktigt god, var två olika wok. den ena gjorde jag och Katja i söndags & den andra pappa igår, och sen majs till det :)

Invigde löpbandet mamma köpte för kanske en månad sen..? Brukar föredra att springa ute, men idag var det storm & sen så är det is under snön &  så var de faktikst himla skönt att springa på bandet. Har inte mått bra på ett tag pga tänderna, så har inte tränat på en vecka nu. shame on me ;) Nej men det var riktigt skönt, körde bara 5,4 kilometer och det tog 35 minuter.
Nu ligger jag i sängen med datorn på magen, mys, varm blir man iaf! Imorgon börjar jag vid halv nio och slutar vid tio och sen har jag jobb vid tre. Skriver nog inte mer idag, men blir nog imorgon. PUSS!

Memento Vivere


u make my dreams

What I want, you've got
And it might be hard to handle
But like the flame that burns the candle
The candle feeds the flame
What I've got's full stock of thoughts
and dreams that scatter
You pull them all together
And how, I can't explain
But You make my dreams come true

-

Hej! Nu sitter jag och äter lunch, blev dock bara yoghurt med mussli. inte ett dugg hungrig, men måste äta något innan jobbet. Skolan gick bra och känns som jag inte varit där på evigheter.. dock tror jag febern har kommit tillbacka, svettas & fryser om vartannat.
Men tar två tabletter innan jobbet, så det ska nog funka! Sen ska jag försöka plugga när jag kommer hem, gaah. Blir alltid så att jag tar tag i saker i sista minuten. inte bra alls! Första gången den här terminen som jag gick i mjukis byxor också. haha hade lovat mig själv att inte göra det, men jag skyller på att jag faktiskt inte mår bra ;)
Hann måla naglarna i morse, tänkte egentligen ta bort de jag hade ( hade rött från i helgen) men målade över istället (a) men blev faktikst ganska bra endå, syns knappt ;)

Onsdag

Hej!
Gick upp vid 20 i nio. Tänkte gå till skolan idag! Dock börjar jag inte förens halv tolv, men har kollat på ung&bortskämd och ätit frukost :)
Har fortfarande jätte ont i munnen, men det har faktiskt gått ner en smula, hoppas att det försvinner snart. jag orkar inte med det. Jag orkar inte göra något alls, förutom att ligga i soffan eller sova då.. ;/
Vid tre ska jag jobba, slutar vid åtta. Ska inte äta några värktabletter innan jobbet, så hoppas det går bra.
Men nu ska jag börja fixa mig lite smått, hinner kanske skriva igen innan jag går, annars Ha en bra dag!

KEEP?

Dom här köpte jag till syster i somras, men när jag köpte dom i butiken fick jag fel storlek. En Man 7;a i stället för en tjej 7;a. Och smart som jag är tänkte jag inte på att ta upp dom ur kartongen för att kolla.
Så har satt ut dom på seconds och blogg.se men inte fått dom sålda. Men sen provade jag dom idag och dom är bara en halv storlek större än mina. Så med dubbla strumpor märks det knappt.
300 kr så är de mina, men beställde 2 par idag. Känns nästan liite onödigt. Men andra sidan så är det väldigt fina..
De är egentligen turkosa, men min webcam vill inte samarbeta med mig just idag.
Så, ska jag behålla eller ej? ;)

Black Converse

Vann precis dessa på Tradera, ibland har man tur!
Svarta, passar till allt och perfekta nu när jag inte vill använda mina ljusa.
De gula jag visade för någon vecka sen, vann jag tyvärr inte. Men tror jag ska beställa både rosa och gula från England, blir mycket billigare så, :)

Tandvärk

Har inte orkat skriva, bara kastat upp ett litet inlägg då & då. Men jag är 'sjuk',
har två inflammerade visdoms tänder. Har aldrig trott att man kan få så ont från tänder, fy. Har både feber och huvudvärk ( som känns som de ska bryta ut i migrän när som helst.. ) pga av inflammationen. Var hos tandläkaren igår, vill bara att dom ska dra ut dom, men nej det kunde dom såklart inte göra, inte innan 14 dagar iaf.
Det enda hon gjorde var att rengöra runt omkring tänderna, med någon skrapa, fy vilken smärta, kunde inte hålla tårarna borta. Fast hon var jätte snäll, slutade en stund då och då, fick någon munskölj också, som ska minska svullnaden i tandköttet, får se om det hjälper, inget har hänt ännu iaf.
'
Nej nu blev det mycket klagande här! I söndags jobbade jag och Katja med vårt projekt, så då bjöd vi hit lite vänner på middag. Blev wok, verkade iaf uppskattas ;) Dom gick hem ganska tidigt, tur var väl det för jag mådde sådär, hade tagit elva värktabletter på ett dygn, inte så smart, men jag stod inte ut. xd
Nu halv ligger jag i soffan, har fått i mig frukost. Det blir mest glass & yoghurt, och nudlar xd haha och konstigt nog är jag hungrig hela tiden. och endå gör det så ont att äta,  -.-
Ha en bra dag! Skriver nog inte mer idag, får se hur det är i morgon.

Rihanna & Drake


-

Man bestämmer inte över känslor, man rår inte över vad man känner.

tre pics från igår


Lördag

Kom hem från jobbet för ungefär en kvart sedan. Jobbet gick bra och tiden gick relativt snabbt, :)
Nu är jag trött & har jätte ont i munnen.. har två visdoms tänder som håller på att växer, bara det att de får inte plats, så de brukar växa och göra ont i några dagar, sen så är det bra i någon/några veckor och sen börjar det igen. Uww, det gör så ont. Ska ringa tandläkaren på måndag. vill dra ut dom, men min tandläkare suger.
-
jaja, negativ jag låter ;b Gårdagen var iaf väldigt lyckad & as kul! haha. De enda var väl att alla tyvärr inte var utklädda ;) Kom inte hem så sent, tog 9 över ett tåget hem om jag inte minns helt fel. och låg i sängen vid halv tre. Vaknade vid kvart i åtta imorse, men somnade om till kvart över tio. Åt frukost, städade & sen helt plötsligt skulle jag till jobbet ;)
Rensade mina garderober och tog ut allt och la in de fint/hängde upp. Haha så nu känner jag mig duktig, bara lite saker kvar på golvet & dammsugning kvar nu!

maskerad

Ha en bra kväll! Pusss!

Fredag

Inte hunnit blogga, men jag lever iaf!
Igår hade jag idrott - volleyboll, som var as kul. Fast mina skills har försvunnit tror jag xd Sen åkte jag till Jakan för att färga håret. En gammal vän & hennes kompis som går Frisörlinjen behövde någon att färga håret på :). Blev jätte nöjd, typ ljustbrunt nu. Jätte duktiga var dom! Nu behövs det bara klippas :) Efter det blev det jobb till åtta.
var as trött när jag kom hem, men det gick över (a) somnade vid ett kanske :)
och imorse försov jag mig såklart. Vi skulle på yrkes mässa, och innan det samling i aulan, men blev endast mässa för mig. As tråkigt var det, så blev snabbt ditt sen hem :)
Nu sitter jag vid köksbordet, ätit lunch, druckit 2 koppar te och nu håller jag på att brygga kaffe xd
Ikväll blir det maskerad hos Julia, mohaha. kul! Får se vad jag ska vara sen ;) Puss!

Torsdag


Onsdag!

Hej! Gick jätte bra hos läkaren imorse, dock tog det rätt så långt tid och det var inte kul att gå upp tidigt, men det gick :) Sen tänkte jag gå hem och lägga mig och försöka sova när jag kom hem, men det gick inte, så satt mig i soffan och kollade film, slutade med att jag somnade till en stund. sen blev det frukost framför tvn (a)

utvecklingssamtalet gick bra och jobbet med, fast det var fullt med folk, och alla köpte typ korv, xd tiden gick as fort iaf. :) Nu sitter jag och dricker kaffe och äter russin ;b Mamma kom ner till jobbet med mat, wok, så gott!



Godnatt

Ska strax gå och lägga mig, blir att gå upp tidigt imorgon så.
Ska som sagt vara på vårdcentralen vid åtta men äter nog frukost efteråt, så räcker nog om jag går upp ungefär halv, :) Sov gott!

If I could turn back the hands of time


Today

Hej! Halv sovit i soffan, är så himla trött. Jag gick på idrotten idag iaf, mådde bättre så. Det var kul, vi spelade volleyboll, gick dock inte så jätte bra för mig. Tycker verkligen volleyboll är super kul, nästan lika kul som fotboll ;)
Nu kollar jag lite på The City, men tror det snart tar slut, paus är det iaf. Tror det blir mat snart också. Är både hungrig & sugen! Blir lax och wok grönsaker, mums!
Imorgon ska jag vara hos vårdcentralen vid åtta, ska kolla mina järnvärden och så. Brukar gå fort så :) Sen vid två har jag utvecklingssamtal & sen jobb vid tre.

Black


H&M

Recept

Tänkte lägga upp ett recept på omelett som är himla god.
  • 2 ägg
  • en dl mjölk
  • en halv paprika (gul eller röd)
  • ca en halv dl cashewnötter
  • några 'broccoli träd'
  • ca en halv liter kidney bönor
  • örtsalt
Blanda äggen, mjölken & örtsaltet. Hacka paprikan, cashewnötterna, broccolin & kidney bönorna i små bitar. Blanda ner allt i 'smeten' ( alternativt strö över det över 'smeten' när du hällt i den i stekpannan ) Låt ligga i stekpannan tills omeletten stelnat och vänd sedan. Krydda lite extra med örtsalt. Servera med tex. majs eller sallad.
Super enkelt, nyttigt & jättegott!

Godmorgon

Har knappt sovit alls i natt, har haft sjukt ont i magen och somnade efter tre. Så blev att vara hemma, har knappt ont i magen längre, men det känns att jag sovit dåligt, uww. Hoppas ni mår bättre, Puss!

Godnatt

ska strax gå och lägga mig, imorgon är det skola mellan 8.15 - 16.00 som gäller! Har kökslektion och efter det idrott, ser inte riktigt fram emot köket (a) men har varit borta så mycket från skolan sedan i somras, så har lovat mig själv att gå varje dag nu. :)

På torsdag kanske det händer en rolig grej, måste bara kolla upp om det går, isåfall berättar jag vad såklart, :)
Sov gott!


Hemma

Kom precis hem från fotbollsträningen, det var jätte kul men åt för nära inpå, så det gick halv bra dock bättre mot slutet.  Nu ska jag hoppa in i duschen, skriver nog senare!

CONVERSE


Så fina. Har budat på dessa på Tradera.
Tänk sommar, solbrända ben & jeans shorts !

-

och du sa att du alltid skulle finnas där
du sa att jag skulle tro på dina ord
att jag aldrig skulle tvecka eller misstro
men endå blev det som det blev
vartenda ord, varenda omfamning och varje känsla
var en lögn, en besvikelse, ett svek
Och du sa att du alltid skulle finnas där
du sa att jag alltid skulle tro på dina ord
att jag aldrig skulle tvecka eller misstro
men endå blev det som det blev
vartenda ord, varje omfamning och varenda känsla
var en lögn, en besvikelse, ett svek


nickie

old pics

två gamla bilder på mig, tycker jag ser så liten ut! Vet dock inte när dom är tagna, men för ungefär 2-3 år sen

Måndag

Hej! seg dag, har vilat mest hela dagen, har haft jätte ont i magen, uww. Nu har det blivit lite bättre iaf, hoppas det går över, har fotboll ikväll.
Just nu dricker jag kaffe och har precis ätit 'lunch' eller vad man ska kalla det, :)


Vinter/Jul 2010

Fina Myskläder från H&M.

Godmorgon

Godmorgon!
Vaknade vid kvart över tio, och nu sitter jag med frukost i soffan :)
Somnade rätt sent igår, så var skönt att sova länge. och så är det himla roligt väder ute idag, så jag har ingen lust att ens gå ut ;b
Tror mina H&M paket skulle komma idag, iaf ena. Hoppas det ;)
Men nu ska jag  äta upp frukosten, annars blr te;t kallt ;) Puss!

Detaljer

Stenar- Åhléns
Smycke träd - Åhléns

kärleken är vacker


.

18;18

Sitter och dricker kaffe, är jätte trött! Fick precis se min nya design som Elin håller på att göra till mig, super fin! Åh, hel nöjd är jag! Hon gör jätte fina designer/header och det är mycket bra priser också, :)
Skriver nog senare, men nu ska jag dricka upp! Puss

Söndag & farsdag!

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag, somnade sent, men vaknade tidigt och var inte allt för trött. Gillas! Morgonen bestod av god frukost med mammsen & pappsen och så tvingade jag ner Ellen för att ge pappa sin fars dag present. Glad blev han! :)


Han fick ett vackert kort jag gjort, cred till mig (a) och sen ett presentkort på valfritt vin. hihi, vilka idéer. nej men det är as svårt att köpa presenter till pappor, eller ja killar och tjejer med för den delen. Men verkar som jag lyckades igen, mohaha. Förra gången var Julias firre & hon blev ju överlycklig xd Fast jag kan inte ta för mig hela äran själv, Katja var lika inblandad som jag!

Igår åkte jag till något centrum i Bromma med mamma & pappa, hittade äntligen ett par gummistövlar. De är såå fina! Dör lite när jag ser dom.. Röda med vita fjärilar. haha barn avdelningen är bäst ibland! Hittade även lite underkläder & ett smyckesträd och två stenar till mitt rum. Hann även äta glass, dra ut och springa & äta supergod paj till middag innan jag träffade lite vänner för en film/chill kväll. Lyckat blev det, gick dock hem ganska tidigt, var helt slut & Katja skulle upp och jobba idag, :)


Vid ett blir det att åka till mormor & morfar för fika, mys! Nu ska jag sega i soffan en stund och sen börja göra mig i ordning alternativt dra mig ut på en jogging runda. Vi får se! Ha en bra dag, Puss!

Godmorgon

Vaknade vid kvart över åtta ungefär, låg kvar en stund och sedan gick jag ner och åt frukost, nu dricker jag kaffe och ska snart göra mig klar (:
Drog ut och sprang igår och sedan blev det glass & film, orkade inte se klart hela. men bra är den! Gick nog och la mig vid kvart över ett/halv två ungefär.
Idag ska jag åka med min familj, någonstans xd ska börja leta julklappar och så. Så himla mysigt! I år ser jag verkligen fram emot julen, pirrar i magen. Åhh!

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK

Vad sur jag blir! Skrivit ett helt inlägg som bara försvann. puuf så var det borta. gaah. och långt var det!
Jag är iaf hemma, jobbet gick bra och tiden gick fort. Har galet ont i axlarna, men det går nog över. Funderar dra ut och springa, det brukar funka.
Orkar inte skriva om allt jag hade på hjärtat tyvärr. Så det här får bli bra för nu, Puss. Ha en bra kväll!

Friday!

Gick upp vid kvart över nio idag, skönt att sova ut, fast blir seg xd
Kollade på tyra&kenza show och åt frukost, mys! sen vid halv tolv gick jag ut och sprang i 40 minuter. så skönt, men det är ruskigt halt, uuw. ska leta efter dobbar som man kan fästa under skorna, borde nog typ stadium ha?
Nu sitter jag i soffan igen, haha kollar på en film med Mel Gibson och Julia Roberts & äter lunch. och så lite kaffe på det ;) Blir jobb vid tre, så kanske skriver innan jag går dit, vi får se.Ha en bra dag iaf!

-

Bättre sent än aldrig, haha godnatt! ;)

-

Fick ett ryck vid halv tio och drog ut sprang i 50 minuter, gud så skönt! Fast halt, trodde jag skulle ramla iaf två gånger xd
Nu har jag precis dushat och ätit. Ska försöka lägga mig inte allt för sent, :) och jag har absolut ingen ting att skriva, så puss! Sov gott!

jobb, jobb & jobb!

Dålig uppdatering, check! Men kom iaf hem från jobbet för ungefär 45 minuter sedan, imorgon är jag ledig från skolan men i stället blir det jobb. Skulle egentligen varit ledig, men fick rycka in endå. Så tyckte jag var värd lite internet shopping, hiihi. Blev två stycken mysdresser & en bh, från H&M, och blev allt som allt ca 360 kr! ;)
Koden 1304 ger 50:- rabatt & Koden 8909 ger 25% rabatt på en vara!

-


Onsdag

Hallå!
Halv ligger i soffan, hur seg som helst. Eller ja, trött. Blir jobb vid tre.
Har inget alls att skriva, tyvärr. Kanske återkommer ikväll, Ha det bäst. Puss

Tiiisdag

Hej! Inte direkt hunnit skriva idag & sedan inte orkat (a) Började skolan imorse vid kvart över åtta och var hemma vid 20 över fyra. Sen drog jag med Julia till Kista för lite shopping, hittade en mys tröja, en blus & underkläder. Mysigt var det iaf, inte för det att det kan bli så mycket annat med fint sällskap! En kaffe på vägen hem blev det också, och tur hade vi med både tåg och buss, konstigt nog!

Imorgon har jag en lektion 8.30 -9.45 och sen är jag ledig enda tills klockan tre, då blir det jobb. ska försöka få in lite träning någon stans också :) Skriver mer i morgon, PUSS!

Nobody said it was easy

Come up to meet ya, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are
I had to find you, tell you I need ya
And tell you I set you apart
Tell me your secrets, and nurse me your questions
Oh lets go back to the start
Running in circles, coming in tails
Heads on a science apart

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Oh take me back to the start

I was just guessing at numbers and figures
Pulling the puzzles apart
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart
And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start
Running in circles, chasing tails
Coming back as we are

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Oh take me back to the start

Måndag

Blev ingen bloggning igår, jobbade och åt glass, haha. Var på rusta & bauhaus också, letade tapet och golv till mitt rum, :) Hitta några fina, men kunde inte riktigt bestämma mig.
Har engelska vid tre, så just nu sitter jag i soffan och kollar på Grease & dricker kaffe! Väldigt spännande, men jag skriver senare. Ha en bra dag!

syskon kärlek


-

Hittade en bild på minoutfit.se på Elin Kling när hon bär stay ups,  tycker hon matchar det skit snyggt! Haha frågade nys mamma om hon hade några gamla, och det kanske hon hade, hon skulle kolla imorgon. Får bara hoppas jag kan ha de!

Skriver nog inte mer idag, och blir nog ingen uppdatering innan jobbet imorgon. Men skriver nog antagligen på jobbet eller när jag slutat, Godnatt. :)

Sitter och äter nu, har precis

Sitter och äter nu, har precis duschat, och innan dess var ute och sprang i 45 minuter. Riktigt skönt och gick väldigt lätt idag, :) Tiden har verkligen runnit iväg idag, måste ha dragit ut och sprungit vid halv elva ungefär. Ska försöka att gå och lägga mig relativt tidigt, imorgon blir det jobb, börjar 8.30! Sen blir det antagligen stan med Julia, för lite shopping och kanske bio :)
Blir nog super kul!

Tänkte leta efter en halsduk med luva, som Emma köpte härom dagen och sen vill jag ha 'stay-ups' med spets,haha, tycker det är super snyggt, bara man matchar det rätt! Ska se om jag hittar någon snygg outfit bild, så fall lägger jag in den. Annars får ni ha en bra kväll ;)!
Från H&M, 70 kronor.

-

Här är en bild från nya datorn, tycker webb kameran var helt okej :)
Har precis druckit kaffe och rensat min garderob. haha har tvingat min syster att prova hur mycket som helst.
Skönt att bli av med en del! och kul att det kommer till nytta.
Tänkte dra ut och springa, har inte tränat på två dagar och känns att jag har hur mycket extra energi som helst ;)

Hemma!

Nu är jag hemma! Jobbet gick bra, mamma och syster kom och möte mig efteråt, :)
Nu sitter jag hemma vid den nya datorn, super söt är den. och hur liten som helst!
En riktigt bra blogg dator!
Ska bara föra över mina bilder och de på denna, så blir det super ;)

WORK

uppdaterar från jobbet nu, går bra, just nu är det ganska segt, men har varit massor av folk. Bara två timmar kvar nu, sen blir det middag, ;)
Försesten har jag skaffat en ny dator, okej då, pappa har ;), ska visa senare. söt är den!

Men nu åter till jobbet, skriver sen! Puss


5/11

Vaknade vid tio och en timme senare var min syster och hennes pojkvän här! Har inte hunnit skriva än, :)
Ska jobba vid tre, så får se om jag skriver något innan. Ha en bra dag !

God natt

Ska antagligen gå och sova strax annars blir det en film. Skriver inte mer idag, återkommer imorgon istället! Godnatt, :)

Movie

Hoppade fotbollen, fick ont i både magen och huvudet, uuw. Typiskt. Känns tråkigt att missa och nästa vecka börjar vi med att endast ha träningen en gång i veckan, surt. Men efter jul börjar det dock som vanligt igen, :)!

Har kollat på en film som gick på tv, haha den var rätt kul. Handlade om två tonårspojkar som var ganska så opopulära och ville skapa en tjej som kunde hjälpa dom på traven. Tror filmen var från 1975 eller något, gick iaf på tv4 film.

Nu gör jag ingenting alls, eller jo kollar på TyraKenza show, som jag precis pausat. Ska se klart det strax, sen blir det nog sängen, eller läsa lite bloggar. Få se om huvudvärken släpper ;)

Today

Har precis varit med mamma på Willys och handlat mat, ikväll blir det tacos, Gott!
Har inte gjort något alls idag, kollat på tv typ. är jätte trött och har huvudvärk, inte kul. Vid halv åtta blir det fotboll.

Imorgon blir det jobb, trodde jag skulle vara ledig. Men har inga planer så då känns det bara bra att jobba ;) Börjar vid tre och slutar åtta. I helgen blir det jobb på lördag morgon och sen på söndag kväll.
Min storesyster och hennes pojkvän ska troligtvis komma imorgon, ska bli kul! Allt för länge sen jag träffade henne nu.
Men nu ska jag äta, PUSS!

4/11

Godmorgon! Härligt morgon, härligt väder! Men är fortfarande relativt nyvaken, känns det som xd.
Ska strax hoppa in i duschen, så blir förhoppningsvis lite piggare då!
Hittade ännu en bild med kort hår, haha!

Someone told me I should take caution when it comes to love

And you were strong and I was not
My illusion, my mistake
I was careless, I forgot
And you were strong and I was not
My illusion, my mistake
I was careless, I forgot.

And now when all is done
There is nothing to say
You have gone and so effortlessly
You have won.

Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts.

Thinking all you need is there
Building faith on love and words
Empty promises will wear.

God natt

Filmen var jätte bra och rolig! Precis som jag hade förväntat mig! Lite drama och sjukt rolig humor. hahah! Nu är jag as trött och har ont i magen, ätit lite för mycket (a) Så ska strax gå och sova, imorgon vet jag inte vad som händer, inget jobb iaf. Är grymt sugen på att shoppa, haha. shame on me! Kan bara inte rå för det ;) Men nu ska jag stänga av datorn, sov gott!



Hemma

Hej!
Kom hem från jobbet för ungefär 40 minuter sen, hunnit sätta på mig myskläder och tagit bort sminkte. skönt! Jobbet gick bra, men har hur ont i axlarna som helst nu. gaah. Tar en vilodag idag, så blir ingen joggning, men imorgon blir det fotboll, :)
Nu ska jag se Sex and the city 2, får se om det blir någon mer uppdatering idag, annars skriver jag imorgon, Ha en bra kväll iaf!

Gårdagens shopping


Mysig kofta- Bik Bok
Tröja med skinn detaljer- Gina Tricot
Vantar- Gina Tricot


18;50

 På jobbet nu, går bra. Bara lite mer än en timme kvar nu :) Mamma var precis här med middag till mig, fisk med ris och brocooli, mums! super gott var det :) Hon hyrde Sex and the city 2 också, så blir nog att se den när jag kommer hem! Tyckte ettan var jätte bra, så hoppas denna är det också ;) Skriver nog senare!

-

Hej! Kom hem från banken för ungefär 20 minuter sedan, hunnit äta lunch sen dess. Skulle fixa en ny internet kod, för smart som jag är hade jag råkat göra fel 3 ggr, och den blev då ogiltig. Men när vi väl var där ville hon göra hundra andra grejer, så slutade med att jag fick ett nytt kort, säkerhetsdosa och en pärm. Fick även något nyckel snörre, en korthållare och en biobiljett! :) Nu ska jag springa iväg till jobbet, slutar vid åtta, så skriver nog då. Ha en bra dag!

Onsdag

Godmorgon!
Vaknade vid tio, och nu ska jag strax äta frukost och dricka te, tänkte kolla på Kenza&tyra show samtidigt (:
Ska jobba vid tre, så tror det blir en 'slappar' dag hemma idag, spöregnar ute.. Men ganska mysigt ibland, faktiskt :)
Nu blir de frukost, skriver senare!

Dagens


Skinnjacka - Lindex
Jeans - H&M
Skjorta- H&M
Väska - H&M
Skor- Converse
Halsduk- Cubus

Hej! Jobbet gick bra, först var det

Hej! Jobbet gick bra, först var det ganska segt, men sen kom det hur mycket folk som helst, :) Tiden gick ganska fort och var hemma ungefär tio över åtta. Drog ut och sprang när jag kom hem, i regnet. haha, men det var riktigt skönt faktiskt, förutom att det var världens motvind ;b Nu sitter jag i soffan och äter & dricker te, kollar lite på tv med min syster och har en H&M katalog som kom idag i posten bredvid mig. Haha älskar att kolla i kataloger! Men nu ska jag dricka upp mitt te, men 'dagens outfit' kommer upp snart!

work out 2/11

* Joggade 40 minuter.

TODAY

Hej!
Kom hem från stan för ca 20 minuter sen, det var trevligt :) Hittade två tröjor & ett par vantar, Visar bilder senare.
Det var iskallt i stan, fy. Fryser fortfarande ;b Nu sitter jag och äter en snabb lunch, börjar jobba klockan tre.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag, skriver senare!


MUSIC


Nails


Fixade mina naglar igår kväll, fransk manikyr!  Har ganska korta naglar, men det funkade i af. Lackade precis med genomskinligt överlack så jag hoppas det håller i några dagar nu i af, :)
Har inte orkat fixa naglarna på ett bra tag, så nu var det dags!

Bye

Nu drar jag iväg, har fixat några inlägg som kommer upp senare :), PUSS



2/11

God morgon! Andra November och solen lysser ute, härligt :) Vaknade för ungefär 20 minuter sen, hade ställt klockan så. Ska ta tåget kvart över tio med Emma, Vi ska till stan för lite shopping, :) Börjar jobba vid tre, så därför fick det bli tidigt, men jag klagar inte ;)

Sitter i soffan och kollar lite på Jim's Värld, ska strax hämta frukost, börjar reedan bli hungrig xb
Blir nog inte så bra uppdatering idag, men ska försöka i af, tänkte göra några tidsinställda inlägg, Så de kommer förhoppningsvis upp under dagen! Nu blir det frukost, Ha en bra dag! :)


Lördagens shopping


Klänning- H&M
Skor- H&M
Jeans- H&M

WORK OUT 1/11

* Fotbolls tränning, ca 60 minuter, super kul och gick helt okej, :)!
* Ca 40 minuters joggning, gick grymt bra!

Page

Hittade en bild i kameran på mig när jag hade page,  tycker faktiskt det är jätte fint. Bara det att jag tröttnar så fort när jag gör något med mitt hår. Färgar och klipper, men det är kul att pröva! Nu skulle jag gärna ha mellan brunt hår, inte jätte ljust men inte speciellt mörkt eller. Men det får vänta, färgade det för bara ungefär 1,5 veckor sen, :)

NEW IN


Här är stenarna jag köpte idag, tycker det är super tjusiga! :)
Köpte de i Vedesta Centrum på en blomaffär, kostade 59 kr st!

Outfit


Pälsjacka- New Yorker
Skinnbyxor- H&M
stickad tröja- JC
Skor- Converse
Väska - H&M

Today

Blev ingen shopping med Emma, stackarn hade jätte ont i magen. Krya på dig! Blir förhoppningsvis av imorgon istället, :) Men i stället åkte jag med min lillasyster till Vedetsa Centrum för att pierca hennes öra. Hon fick bland annat det av mig när hon fyllde år i januari, men det har inte blivit av ;p. Alltså inte ett vanligt hål, utan i mitten av örat, i den lilla ' flicken' man har. haha jag suger på att förklara & jag vet inte vad det kallas xd Någon som vet?

Blev bra iaf, och jag skulle filma, men duktig som jag är så blev det ingen film. Glömde trycka på knappen så att inspelningen skulle börjar. så där stog jag och trodde jag filmade, haha! Sen gick vi in på Öb & någon smyckesbutik och blomaffär. Köpte läkerol och jätte fina stenar med ordskap på. 'Kärlek övervinner allt' och 'Kärlekens dörr är svår att öppna och svår att stänga' Blir fina att ha på min byrå när mitt rum är klart :)

Tog bilder på min outfit, så det kommer upp senare också! Känner mig duktig ;b haha! Har fotbollstränning ikväll, så blir tidig middag & imorgon jobb, :)


MISS ME


Måndag!

Godmorgon, eller goddag kanske man säger nu?

Gick och la mig tidigt igår, Så skönt att sova ut! och det behövdes :)
Nu sitter jag i soffan,  precis ätit en omelett med paprika,brocooli & kikärtor. Mums!
Ska strax börja göra mig iordning, dushade i morse, så ska bara klä på mig & sminka mig.
Idag blir det shopping i stan med Emma! :)
Skriver senare, Ha en bra dag!

RSS 2.0