Thats life

När livet inte riktigt går som man vill, när man stötter på motgång efter motgång och det känns som om man alltid går i motvind, så vet man endå någonstans att det alltid blir bättre, om inte lättare. Saker man aldrig tror man ska komma över, lär man sig att leva med. Man lär sig att ta en dag i taget, att livet kommer fortsätta ge dig både mot och med gångar, och det kommer man få leva med varje dag.

Det kommer göra ont, du kommer säkerligen bryta ihop mer än en gång och du kommer känna att du inte har något mer att ge. Men det kommer även vara så där underbart härligt som man knappt tror att verkligheten kan vara, du kommer skratta och le så kinderna gör ont, men du kommer även att gråta floder.
Men så här är livet, och det kommer det alltid att vara & förbli.


Så glöm inte bort att leva mitt i all stress, mitt i all förvirring, när du vet varken ut eller in. Glöm inte bort att ha roligt, kom ihåg att man kan skratta även när man inte alltid mår som bäst. Glöm inte bort att älska fullt ut, låta tårarna rinna i mängder och skrika högt av både kärlek och ilska.
 Kom ihåg att det är ditt liv, och att du ska leva efter hur du vill.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0