Tisdag

Skolan gick bra, hade kökslektion idag, (som jag inte gillar alls vanligtvist) men idag var dte helt okej :) Jag fick göra efterrätten som var en slags äppelkaka med vaniljkräm och smuldeg. Sen gjorde jag flarn och äppelsirap också. Hade ingen idrott idag och vi var klara med städningen i köket ganska fort så slutade vid kvart över två.
Kom hem till tre och böt om och sen gick jag för att jobba, :) Gick väldigt bra tycker jag, och det var kul.
Mycket att lära och mycket att göra, men då går tiden också ganska fort (:

Nu har jag precis ätit middag och nu sitter jag äter russin, hiih. Slutade lite efter åtta iaf, och ska jobba på fredag efter skolan igen. Imorgon börjar jag halv nio och slutar kvart i 10. haha skön dag. ;)

Nu ska jag vila, har stått upp sen kvart över 8 idag, förutom vid lunchen då,så är helt slut i kroppen och huvudet ;p / puss


Sleep tight

Fotbollen gick bra, och var as kul. Orkade ta i mer än på länge, så det känns underbart. Hade bara träning en timme då det blev mörkt och det inte var så många på träningen. tyvärr blev det inget spela idag, vi var för få, suger. Men på onsdag då jävlar ;)
Dushat och ätit har jag hunnit nu, och suttit här en tag. Nu blir det borsta tänderna, försöka borsta ut håret och sen sova :) Godnatt!


bild från första dagen i skolan, (a)


WORK OUT 30/8

* Joggat - 30 minuter (Lätt/medel)

* Fotbollsträning - 60 minuter (gick bra, as kul & jobbigt)

bara åsynen av dig får mig att bli knäsvag

Mina ögon kan inte slita sig från dig. Det är på dig min blick fastnar, på dig som den stannar.
Får göra allt i min makt för att inte stirra, och endå vill jag ha mer. jag kan inte få nog av dig.
Och varje gång du mötter min blick, så får du mig att känna allt som jag någonsin kännt.
allt på en och samma gång. du får mig att bli knäsvag, får mig att känna att jag faller.
och det är precis vad jag gör, faller för Dig, om och om igen. Och igen.  


nickie


food time

Engelskan gick bra, ganska fort också, var hemma vid halv fem. Fick kramper i magen på vägen hem också. ursh, jätte ont, men gick över ganska fort, tur det!
Nu sitter jag och väntar på mat - Lax och matvete :) Blir nog riktigt gott, blir lite räkor till också, mums! Sen vid halv åtta har jag fotbolls träning, ska bli kul och nu ännu bättre - för att det har slutat regna :)


Måndag

Ska snart börja röra mig mot skolan, börjar tre och slutar 16.10, Har inte haft lust att skriva, är fortfarande inte helt frisk och i helgen har jag mått så där.

Gick upp vid halv nio imorse iaf, åt frukost och kollade på film, sen gick jag ut och joggade i 30 minuter. Skönt, men känner att kroppen fortfarande är väldigt svag. Brukar orka springa minst det dubbla. Men iaf, ska ta det lungt efter man varit sjuk, så börjar lite försiktigt :)

Imorgon ska jag börja jobba - Yes, ni såg rätt! Ska börja jobba extra på mammas jobb, så imorgon ska jag börja lite smått. Känns väldigt bra, om en lite nervöst ;b men de går nog över. Jag känner ju dom som har stället, så det blir nog bra :) Så ska ditt direkt efter skolan, får se hur länge jag blir kvar.

Men nu ska jag göra det sista, packa väskan och så innan jag ska gå till bussen. puss!


Fredag

Är hemma från skolan idag, sjuk. Har inte blivit bättre alls, tyvärr. Har precis dushat och ska bara vila hela dagen. Trist men kan behövas. :)

Igår var jag iaf i skolan, även fast jag mådde sämst. Började halv nio och slutade kvart i 4, Tog ut pengar och sen åkte Katja och jag direkt till grönan för att titta på Nrj in the park. Åt middag där, frös ihjäl och drack kaffe, innan det började :)

Konserten började klockan 7 och vid halv åtta kom några kompisar från klassen för att göra oss sällskap. Var ganska mycket folk och den största delen var väl mellan 14-16 kanske, haha kände mig nästan som femton igen xd men det var kul iaf, och det var värt att få se Taio Cruz.

Kom hem vid elva, och då var jag helt slut i kroppen, efter att både frysit, fått hostattacker och sjungit ;) Så åt lite fort, satt vid datan i kanske 20 minuter och sen somnade jag på en gång.

 



i'm not saying.

Har fotbolls träning om ca 40 minuter. Men vet inte om jag ska gå eller inte. känner mig inte helt okej, men jag viiilll. men vill endå inte att jag ska bli sämre. galet irreterande. Jag avskyr aatt bara sitta hemma, jag blir så lätt utråkad. ursh, jag ruttnar. nej det blir nog fotboll endå. Solen lysser också, gör så jag blir ännu mer sugen. (a)
Får se hur jag gör, skriver senare, puss :)


Onsdag

Har bara haft en lektion idag, Engelska, från 8.30 till 9.45. Efter det åkte jag en snabbis till Jakobsberg och lämnade tillbacka en tröja från H&M, var hemma vid 11 och sedan dess har jag ätit lunch, satt på mig myskläder ( fryser som sjutton ;b ) och kollad på 16 and pregnant, som jag somnade till (a) 

Nu känner jag mig halft nyvaken, trött och seg :) får bli att dricka lite te eller kaffe.

Igår kväll ringde jag skopunkten i Barkarby och frågade om dom hade fått in ett par skor jag hittade i stan, men som dessvärre var helt slut i min storlek. och dom hade kommit! så tjejen jag pratade hjälpte mig via telefon att leta upp dom och ett annat par i 39 och lägga undan dom, så snällt! :) Köper man två, så får man det billigaste paret för halva priset, så blev inte dyrt alls, wihow :) Fast ena paret kommer var och varanan tjej gå runt i, men skitsamma.  jag kunde inte motstå dom. så enkla, men så fina! :)


Bild lånad från Ellinorak
hittade ingen bild på de andra & orkar inte ta några just nu.. så får bli senare :)


Bulgarien 2010





några blandade bilder från Bulgarien/min kamera. mest egopics, tog tyvärr inte mkt kort alls. men det gjorde mamma&pappa, så ska lägga över deras bilder senare. puss!


the dress



Här är den underbara (a) klänningen jag köpte i helgen.
Färgen är marinblå, som på de två första bilderna.
Sytt upp den, var mycket längre från början, ungefär ner till vaderna.
Blir jätte fin med en vit kofta, skärp i midjan och madicken kängor till.
30 kr gick den på, och jag gillar den skarpt!


melba.se



Tänkte tipsa om Melba.se som har fått in jätte mycket fint.
Hittade en skinnjacka med päls detaljer och en väska jag fastnade för.
 
Nästan en exakt sån jag letat efter och priset var inte allt för dyrt. Gaah. vill ha nu, underbar.


Tisdag

Är hemma från skolan idag, skulle haft kök. men pga av att jag fortfrande är förskyld och har varit magsjuk/matförgiftad så känns det inte okej att stå och laga mat i restaurangen. 

Så jag blev hemma, tur det. nyser och hostar hela tiden. Trodde jag var på väg att bli frisk, tydligen inte. var nog ingen bra ide att träna igår eller, men jag orkar inte vara hemma och göra ingenting. Hmm.

Ska nog göra lunch snart, frukost var ju ett bra tag sen. :)
(Tänkte gå till skolan, så gick upp i tid och så, men men.)


WORK OUT

* Gymmat, ben, rygg, mage & lite armar.

* Fotboll,  ganska lung träning ca 1,5 h.


kom hit. kom närmare. ta på, rör mig. prata med mig, lyssna, hör, se, titta och le.

jag vill ha dig. jag behöver dig. behöver dig nära, behöver dig brevid.

behöver en arm att röra, en kropp att luta mig vid, en hand att hålla, en själ att älska.

jag behöver dig. behöver dig nu. behöver dig för alltid, behöver dig ännu mer än förut.



nickie


soccer ;D

Har bara haft en enda lektion idag, Engelska C från kl. 15.00- 16.10, fast vi fick sluta när vi var klara med en uppgift, så slutade nog ca 20 minuter tidigare :)

Nog om det, vaknade av mig själv vid åtta imorse, kollade lite tv, åt frukost & drack kaffe. Älskar att äta frukost, när man inte är stressad vill säga, sitta och läsa i någon tidning, kolla runt på bloggar eller sitta och prata. mysiigt!

Fick möta upp syster imorse för hon lånade mitt busskort igår och hade råkat tagit med det till skolan idag -.-  Möte upp henne vid 25 över 9 ( så hann med tåget iaf :) ), och sen åkte jag och gymmade. Första gången på lite över två månader. Men det gick bra, man märker att man blivit lite svagare, men kan jue bero på att jag varit sjuk också ;) Är fortfrande lite förskyld, men mest hostig. Nu ska jag strax iväg på fotbollsträning, första på två veckor. ( varit i bulgarien & sen sjuk)


Men nu måste jag byta om och sedan cykla dit! börjar halv, puss!


Fredag

Började imorse vid tio över 12, och skulle egentligen sluta vid halv fem, men vi hade inte vanliga lektioner, utan pratade med lärarna i de olika ämnerna och så.
På måndag och onsdagar kommer jag ha en lektion. på måndagar börjar jag tre och slutar tio över fyra & på onsdagar börjar jag halv nio och slutar 20 i tio om jag inte minns helt fel.

Är fortfrande sjuk. Känns som om jag aldrig blir frisk. är jätte förskyld och halsont/huvudvärk och sen är 'matförgiftningen' eller vad det är, inte helt bra eller. och så feber från och till. yeaah. -.-
gaah. vill bli frisk nu,vill träna.  skulle haft match på söndag, men den kommer jag få hoppa.

Vet inte vad jag ska göra i helgen, beror mestadels på hur jag mår. och nu känner jag mig väldigt negativ. haha men vi ska iaf grilla till middag( hoppas det smakar ngt iaf ;b) och ha gäster som jag tänkte smitta ner. (a) puss


-

Vad gör man när känslor börjar göra ont i stället för att glädja. När man varken vet in eller ut.
När man inte vet om det är början eller slutet.
Man vet inte hur mycket längre man orkar, man vet inte om man ska avsluta eller fortsätta gå. Fortsätta enbart på viljan eller låta gå, när kraften är som bortblåst. 

När känslorna fortfarande finns kvar, men man vet inte om dom är besvarade eller om de någonsin kommer att bli. När tanken av kärlek inte längre får dig att le. När man fortfarande håller kvar i något som man inte vet om det längre finns kvar.


När kärlek har blivit något som man inte längre vet om man verkligen vill ha.


 

nickie


Everything comes to an end

det känns konstigt, att imorgon börjar skolan. Sommarlovet har gått fort, men endå känns det som om det var jätte länge sen jag var i usa, länge sen jag jobbade och ändå kändes det allt för kort.

Mitt sista år i skolan, blandade känslor. Ingen aning om vad jag vill göra sen, vad jag vill bli, ingenting. Känns både skrämmande men även är jag nyfiken, förväntansfull.

Tiden drar iväg, jag vill stanna upp, leva här och nu, vill njuta av varenda minut. vill skaffa minnen, vill skapa min egen historia, mitt egna liv.


Idag

Hej! Går dagen spenderades med Katja i stan och likaså idag.
Igår köpte jag en skjortblus? på Åhlens i militärgrönt, och idag hittade jag lite mera ;b.
En klänning, 2 koftor, ett par shorts och en tunica :) Hittade även ett par skor, som inte fanns i min storlek, men får bli att leta efter dom igen, helt perfekta var dom iaf!

Skulle egentligen haft fotbolls träning idag, men är sjuk. Eller ja, ont i halsen, knappt någon röst. Känns kanske inte så bra att träna då, tyvärr :/ Blev troligtvis matförgiftad i Bulgarien också, kul att man blir sjuk igen, när man äntligen hade blivit av med det -.-

Nu har jag precis ätit mat, underbar god mat, advokado sallad från pizzerian(a) mums! Imorgon börjar skolan, ska vara där vid ett men har läkartid klockan halv nio, så ingen sov morgon här inte xd

Måndag

Godmorgon! Har varit vaken sen nio, ätit frukost och packat upp min resväska, känner mig riktigt duktig nu ;)

Var och rotade i garaget också.. skulle leta efter ett par skor jag hittade en gammal bild på igår, men ursh, dom är inte snygga alls ;b  hittade istället ett par gamla boots där inne, som vissade sig vara mammas gamla. snygga var dom iaf! tyvärr var dom i storlek 40, och jag har 39 -.- men! tror att med två par strumpor och om jag spänner fast dom så hårt det går, så blir det säkert as bra ;)

ska iaf alldeles strax dusha och sedan fixa mig, just nu sitter i en stor t-shirt (aka min pyamas ;b) som jag spillt kaffe på, haha


TODAY

Hej! mår ganska dåligt nu, så ska strax lägga mig i soffan och kolla på film, tänkte bara skriva lite fort innan.

Idag har jag varit inne i stan, mötte upp en kompis på tåget vid tre och åkte tillsammans in. strosat runt i stan, kollat lite i affärer, fikat på sandy's & bara pratat. Mysig dag!


Hittade denna fina inne på Weekdays secondhand avdelning, för 200 :) Köpte även en hoodie,linne och en mössa. Var jätte mkt folk inne i stan, var någon bokmässa? eller något liknande där, men inte så mkt folk i affärer, vilket var skönt, :)

 


Hemma

Hej! Kom hem inatt vid halv tre ungefär, flyget blev ca 30 minuter sent, men jag sov en del så det kändes som om det gick rätt fort endå, :)

Vi har iaf haft underbart väder där nere, ca 40 grader i skuggan varje dag och ca 28 graderi vattnet! Regnade i sisådär 10 minuter en dag och blåste storm någon kväll, men annars har det varit underbart! Har köpt en del smycken, kan vissa lite sen, men blev inte så mycket shopping, det mesta är kopior, så hittade inte speciellt mkt, annars har vi badat, solat, ätit gott och bara haft semester ;b Har färgat håret ( blev nästan svart xd ) och tatuerat mig också ;)

Men jag lägger upp lite bilder från resan och så sen, nu ska jag dusha!

Bulgarien

sitter pa ett litet internet cafe i Bulgarien, darfor blir bokstaverna som dom blir ;) Har ar det harligt, ca 40 grader och sol. Vi bor ganska offside tyvaar, finns inte speciellt mkt alls att gora har, men det funkar. :)
Idag har vi legat vid poolen nastan hela dagen, varit ute och atit och gatt runt ett tag, kollat i lite 'butiker' och nu sitter jag och min syster har :) Men skulle mest bara uppdratera, puss!

Bulgariiia 7/8 - 15/8

Åker hemifrån om en timme, till Bulgarien, flygget går vid 6, kommer hem den 15 de :)
Började packa imorse och är nästan klar. tycker inte om att packa -.- tog iaf en paus, slutar nog som alltid - gömmer saker eller har med för mkt, :)

Igår träffade jag Katja, allt för länge sen sist! kom hem vid  fyra, var jääte trött, fixade mat, laxwook ;) blev gott! kollade lite film och vilade. Kvällen slutade iaf väldigt bra, träffade en gammal vän, :)



Fredag!

Ställde klockan på 20 över sju i morse, gick upp, fixade mig, åt frukost och gick till bussen, var framme i stan lite innan nio. Tjejen jag möte var jätte trevlig och kjolen var jätte fin. Provade den när jag kom hem och den satt jätte bra. :)

Nu ska jag dricka kaffe, hann inte göra det imorse.. måste piggna till lite ;) måste försöka hinna lämna in min mobil också, det är fel på den igen. har redan lämnat in den två gånger förut. gaah. Men men, nu blir det kaffe!

Come on girl

Sitter och äter yoghurt med flingor & banan och dricker juice till de, har precis dushat :). Drog ut och sprang iaf, i en timme. kände att jag hade extra energi och ingen lust alls att se på film ;) gick iaf jätte bra och benen kändes helt okej, bara den sista biten det började ta emot lite, skönt väder att springa i iaf, svalt men endå så man kan ha shorts ;b 

Älskar musik och när jag springer vill jag ha både bra musik och 'pepp' musik, låtar som gör att man orkar ta i liite extra och verkligen ge allt ;) Här är en favorit att träna till med Taio Cruz,
 




I better find your love

Sitter i köket och dricker te, tänkte gå ut och jogga, men kör en vilodag, benen är fortfarande väldigt trötta. Var hos mormor & morfar en stund, drack kaffe och åt hallon & vinbär ;b Rosy ( mormors hund ) var helt galen idag, mer än vanligt, men hon är såå söt! går verkligen inte att motstå ;) till middag åt vi kyckling wok, mums. En av min absolut favorit mat ;)
Men nu ska jag kolla några bloggar, sen blir det nog film, puss!


Got your back


Från sommar till höst

En sak jag tycker är tråkigt med hösten/vintern är att de flesta kläderna är mörka och dystra färger. Man klär sig mer för att hålla sig varm istället för att klä sig snyggt. 
Jag hatar kyla och klär mig oftast bara i varma stora, saker när det börjar bli kallt.
Mindre snyggt men jag klarar inte av kylan, blir mest att jag går runt i mjukis/stickade kläder, dunjacka & uggisar.

Jag älskar vår & sommar -värmen, ljusa färger ( eller ja, färger i sig ) klänningar, shorts och tunna kläder. Skulle gärna klä mig så året om, om det gick vill säga.

Men i höst eller när det börjar bli kallare ska jag försöka att inte klä mig som jag brukar, ska försöka klä mig snyggare om än varmare.

Ett litet tips är att fortsätta använda sommar klänningar/shorts/kjolar tillsammans med tjockare strumpbyxor, boots och skinnjacka när vädret inte är allt för kallt.
Ha strumpor/strumpbyxor i pumps/sandaler/kilklackar.
Köpa en snygg vinter jacka/poncho/trench som man kan variera med tex. dunnjackan.
Ett skärp i midjan på vinterjackan och snygga varma skor ( boots, kängor eller fodrade sneakers) Köp fina och varma vantar/mössor/halsdukar, som både värmer, är snygga och är fina detaljer!

Bilder från Bikbok's hemsida.


Torsdag

Sitter här och har nys ätit lunch, nu äter jag cashewnötter & dricker te, :) Har suttit ute och läst tidningar ett tag, men solen försvann och det var inte speciellt varmt ute utan solen ;)

Har inga planer inför dagen alls, känner mig jätte trött? haha, trött jämt nu för tiden. Borde iaf börja packa idag, men får se hur de blir, brukar bli dagen innan eller samma dag som jag åker. Svårt att packa, veta vad man ska ha med och hur mkt och så ;b

Imorgon bitti vid nio ska jag iaf åka till stan och möta upp en tjej och hämta en kjol som jag vann på auktion. haha hon skulle åka bort så det var enda tiden det funkade. och jag ville hämta deen innan jag åker, skulle inte hinna få den om den skickades. (: och så ska jag träffa Katja, allt för länge sen sist.


SÄLJES

Helt ny och oanvänd skinnjacka från Gina Tricot i storlek 34 (men passar även en 36)
Ser exakt ut som på bilden och är i jätte mjukt fejkskinn, :)
Nypris; 499 kr
Nu 350 eller bud. [email protected]


4/8

Uppsala i går var mysigt, och vädret var faktikst helt okej, solen lysste tillochmed :) Vi strosade runt på en gågata, kollade i lite affärer och fikade. Åt en hummusfralla, (som var riktigt god) & drack kaffe, har inte varit på ngt annat fik man kan köpa hummusfralla? haha :) Jag ääälskar hummus, har det till det mesta. till och med till pannkakor xd

Hittade en tröja, en klänning & skor. haha. gick verkligen bra att Inte shoppa innan jag åkte till Bulgarien.. (a)
Idag har jag varit i Åkersberga, hos farmor. Min farbror var också där, vi åt lunch där och Ellen och jag gick ner till centrum en stund. Hittade såklart något idag igen. en skinnjacka, en exakt likadann som henne (har letat läänge efter en jag tycker om, men ingen passar på mig) xd och det var halva reapriset, så den gick inte att motstå. 139 kr. inte illa alls! :) och det bästa är att den pasar perfekt ;) Hade fotbolls träning idag också, fyra stycken på träningen, hahah. av 34 st. ja... men kul var det iaf :) Kommer missa två matcher när jag åker till Bulgarien, tyvärr. men vad kan man göra åt det. 

Nu sitter jag och äter och dricker te, är jätte trött och mina lår är jätte öma xd ska försöka lägga mig tidigt, men vi får se hur det blir med det (:

Tisdag 3/8

men aahhh sur jag blir. hade skrivit ett lååångt inlägg som dessvärre försvann. -.-

Matchen i söndags gick inte bra alls. Vi började med två avbytare, och en spelare skadades ca 15 minuter? in i matchen. två till skadades senare. Men det var jätte kul och första halvlek gick oförutsagt bra :)

Igår hade jag fotbollsträning som var jätte kul, enda som var lite tråkigt var att vi endast var 8 st på träningen :/ och en av tjejerna som skadades på matchen kom med gipsad armled. :/

Var i Nacka forum igår på dagen, kollade i affärer och åt lunch där. Hittade 2 stickade tröjor, solglasögon,jeansväst & en klocka, :)

Idag har jag varit nere på vårdcentralen och tog prover, gick jätte bra den här gången. och ska snart åka till Uppsala för att strosa runt, gå i lite affärer och fika. :)


första augusti

Vaknade vid 9, har ätit frukost , druckit kaffe & dushat.
Har match idag, samling vid ett. fick precis ihop till ett lag, och som jag förstår det har vi typ en avbytare, kul. ursh, har ingen lust alls. -.-

 


RSS 2.0