Black Bag


underbara människor

Måste bara berätta om en sak som hände i helgen som gjorde mig så himla varm i hjärtat.
 Jag satt och väntade på nattbussen i Kungsängen då jag precis missade Råby bussen från stan och tog Granhammar bussen istället. Var iskallt och jag frös så jag skakade, då kom en kille som stod en bit bort och väntade på samma buss med sina vänner och gav mig sin jacka. Ville inte ta emot den först då han bara hade tshirt under, men han gav sig inte, så jag fick behålla den enda tills bussen kom. Tack igen snälla du!
 Så generöst och jag blir så rörd av att det finns såna underbara människor!


Tisdag

Ställde klockan på 08;40 idag men vaknade tidigare än så och var upp fem över halv.
Ätit frukost, läst i några tidningar och lyssnat på musik, har även börjat städa mitt rum. Nu blir det en löprunda, sen dush, städa klart, göra en skoluppgift och sen skulle jag kanske följa med Emma till hennes praktik. Vid tre blir det iaf jobb, länge sen nu!


Today

Drog till Jakobsberg en snabbis vid halv ett? sen vidare till stan, hittade en del saker som jag inte alls behövde men glädjes över att de nu är i min ägo! Hade bland annat vunnit ett par skor på auktion och super tur som man kan ha ibland så bodde ägaren i staden! Himla fina var dom och nya skor för 100 kronor är inte mycket att bråka om ;)
Kom hem rätt sent, eller ja, blev en heldag i stan, var iallafall hemma vid halv sju och då blev det middag, mums!
Sen blev jag våldgästad av Alex&Nicke så då blev det bullar & kaffe, inte mig emot! Hahah blev senare att möta upp Putte som också ville ha en bulle & sen blev det en löprunda! Var hemma vid halv tolv, så blev lite sent, benböj & dush därefter och nu ligger jag i sängen och har nys mumsat i mig lite frukt!
nydushad & glad lalalaa!

-



hahah en riktigt fin bild påvägen hem i fredags,
blev ett gäng men bara på tåget hem då kameran inte kom upp förens då.


GREEN.



Outfit från förra veckan plus ryggsäcken jag hittade på myrorna.

Tröja- Fashion against aids, H&M
Shorts- Acne
Leopard skor- H&M
Väska- Chicy
Armband- från Bulgarien


Godmorgon världen

Godmorgon!
 vaknade upp och kände mig konstig, haha, ingen aning om varför.
Sov ut idag iaf, behövdes efter helgen, inte blivit mycket sovande alls -.-

Men känner mig inte speciellt pigg, men ska hoppa in i dushen snart så, har precis gjort ett skolarbete och gud så bra det känns! Har sån ångest över allt som har emd skolan att göra, men snart så är det äntligen över!


Todays



Kjol & T-shirt - Myrorna
Skärp- secondhand
skor- converse
Väska- Chicy


we could have it all


nelly.com



Fick hem dessa shorts i fredags, första gången jag beställer från Nelly.
Dock mycket finare och kortare i verkligheten, tyget känns som en blandning mellan mocka/sammet.
Blev 314 kronor med frakt och allt, men de var de värda!


Seeegt

Åkte till Täby vid tolv med mamma & pappa, Gick en snabbis på marknaden där sen åkte vi vidare till farmor.
Blev jordgubbar, glass & kortspel, riktigt mysigt! Dock har jag haft huvudvärk mest hela dagen och på vägen hem från farmor blev jag åksjuk, hade inte ätit någon lunch, och fikat kan man inte stå på så länge.

 Ursh! Magsjuk/åksjuk är det absolut värsta jag vet, men nu har jag ätit fiskpinanr till middag och mår mycket bättre tack och lov. Blir en lung kväll, orkar inte mycket mer än så. Ska försöka gå och lägga mig riktigt tidigt också, skönt! :)


SÖNDAG 29 maj

Godmorgon världen!
Går kvällen var grym! Haha, var inte tänkt att jag skulle göra något alls, men så blev det icke!
Blev en spontan utgång då Oscar hörde av sig och tyckte jag skulle med ut, sagt och gjort, drog med han och Igge till Tekniskahögskolan? De hade typ annordnat en stooor fest där, sjukt kul var det iaf! Träffade en kompis där som jag inte träffat på jätte länge, sjukt kul! trodde jag inte att jag skulle göra, då jag inte ens visste han gick där haha. så vi gjorde sällskap till kungsängen på vägen hem, Guld värt! Natten bussen gick fortare än någonsin, satt och prata & spela hela resan, sen tog jag bussen till Bro från Kungsängen och var hemma vid fem :)

Vaknade vid halv elva och idag är jag rätt sleten, men men, det går över ;)

HAHAHA, fick ändra rubriken till maj, inte fan är det mars längre ;)


NEON



Nagellack - American Apparel

Älskar färgen!
Egentligen gult, men med ett blått nagellack under kan man även fixa neongrönt ;)


and i love you so

Gårdagen blev inte riktigt som det var tänkt! Men vad gör det? Blev en hel kväll på Theo's istället och det var faktikst riktigt kul! Dock blev det då ingen dans, som jag var såååå sugen på, men mycket skratt så det väger upp! Var hemma runt halv tre, då jag hann med sista tåget hem, skönt!

Blev dock väckt innan nio imorse, inte så kul. haha men följde med mamma till Bålsta och sen IKEA & Media markt. Blev en morsdags present till mamma, Veronica Maggios skiva ( kan inte bränna från datorn xd) och en glas skål från IKEA som jag ska ha smycken i ;)


TODAYS



Färg explosion, jag älskar färg. Finaste som finns! Speglar mitt humör idag ;)
Tröja från Bikbok och shorts från American Apparel.

Nu blir det stan med Ellen, PUSSAR!


Fredag

Gick upp vid kvart över nio imorse, hade svårt att somna igår, men kände mig endå utsövd, alltid skönt :)
Hamnade i soffan framför Rachel Ray med en stor frukost & te! Nu har jag precis varit ute och sprungit, blev en annan runda än den vanliga, skönt med variation, dock gick det ganska tungt idag, men beror nog på att jag var ute rätt sent och sprang igår. Men 61 minuter plus benböj, och jag är helt klart nöjd.

Nu ska jag dusha, äta och fixa mig lite smått, tänkte kanske åka in till stan och kolla på myrorna där, var på myrorna i Jakobsberg i förgår ( där jag hittade en mega fin ryggsäck och en helt underbar tröja) men tycker det är roligare att titta där man inte är så ofta! Vädret är inte på topp, men vad gör väl det ? ;)

Himla bra

Himla bra dag, haha måste skriva det igen! Men är så himla glad just nu, livet leker !
Avslutade kvällen med en löprunda på 91 minuter, jag är så himla grym ibland! Blev även benböj, situps & armar.
Snart är konditionen tillbaks som den var förut, känns underbart!
haha, ska snart sova, har precis ätit & druckit te, så känner mig lite trött nu, har ju morgon dagen att se framemot!
Fast tycker tiden går himla snabbt just nu, och jag har inte brottom alls ;)
PUSS & GODNATT!

Torsdag

Haft en riktigt härlig dag! Vakande rätt tidigt av att min syster inte alls var speciellt tyst när hon var på väg till skolan, sen kom Nicke över på morgon kaffe, åt frukost och sen drog han & jag la mig och sola en stund.
Möte upp Nicke och hans bror senare, och sen drog vi till lejondal och jag tog årets första dopp!
Hahah galet kallt, men kul endå! Kom hem vid fem någonting och då åkte jag mammi, Ellen & Bianca till Kista, hittade lite (o)nödiga saker och nu är jag hemma igen! :)

Nu blir det jordgubbar, sen jogga! Imorgon blir det bio fullt av utgång med underbara Katja & förhoppningsvis Jennie och några mer, mys!


måndags barn

Gick upp vid kvart över elva idag, hör och häppna! Så länge sover jag aldrig, inte ens när jag har varit ute. sjuuukt! Vaknade dock en gång innan vid halv nio kanske? men somnade om direkt där efter. haha. Men tror jag kanske behövde sova ut, praktiken har minst sagt sugit musten ur mig, missförstå mig rätt, det var överförväntan himla kul, men jobbade samtidigt på mitt 'riktiga' jobb och försökte ha lite fritid/egen tid & träffa vänner där i mellan, så sova har jag inte riktigt haft tid med tyvärr.

Vaknade iaf upp med huvdvärk och kännde mig lite seg ( som jag brukar göra när jag sover längre än nio hihih.) Så åt frukost, lyssnade på Veronica Maggio och kolladde lite smått på topmodel, sen drog jag på mig löptights och drog ut och sprang. Himla härligt och huvudvärken är borta! Sprang i 61 minuter, starkt jobbat tycker jag, då jag inte sprungit på två veckor (shame on me!) avslutades med benböj och nu blir det dusha för hela slanten ;) PUSS


Underbara du

Dagen har varit helt perfekt! Jobbet gick as-kalas-bra och konserten var mysig!
Åkte ditt med Emma som sagt, plus Ellen, Bianca och Tilda, Tack för idag tjejoor!
Efteråt blev det en snabb sväng förbi Rix FM festivalen, men nja, kände sig som 13 igen och musiken var inte direkt mycket att hurra för, haha. Blev avgång hemmåt och hamnade hos Nicke med Ellen & Bianca, sen drog Bianca hem och vi vidare till oss. Film och mys kväll! och jag är himla nöjd!
Peace out, PUSS!

-

Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder

Härlig Helg

shopping, jobb och sen film kväll!
imorgon blir det jobb och sen grönan för Childhood galan med Emma!


...

Ganska jobbig dag på praktiken idag, trött i kroppen och huvudet. Var hemma vid fyra, så blev en rätt lång dag.
Men de är så härliga människor jag jobabr med, så klart att man står ut.

Gårdagen var inte som planerad, hoppade över praktiken då jag var och tog prover på vårdcentralen. Höll på och svimma och blev jätte yr, så ringde och de sa att jag kunde stanna hemma. Ursh, börjar tycka sprutor är så otäkt. Förut tyckte jag inte det var något speciellt, men när de är i armväcken och när det är var och varannan måndad så. Fick först inte ut något blod eller, så hon fick lov att vicka med nålen uuuw. men sen böt vi arm och då gick det bättre.

Har precis ätit, massor. Mamma hjade gjort lasagne som var underbart god! Finns ingen hejd på mig ibland, konstigt nog är jag inte så sjukt mätt som jag borde vara, hihi. tur för mig!




Du är dig själv, du är unik. är stark på många sätt. Säkert starkare än du tror.
 Du finns alltid där när jag verkligen behöver någon, du är en person man tyr sig till.
Jag älskar sättet du ser på människor, hur du ser på livet, att du inte dömmer.

Världens vackraste lillasyster, Jag älskar dig!


Godnatt

praktik imorgon då, sista veckan! tjoho!
kvällen har varit härlig, mindre härligt att finland vann då, men mig gör det inte så mycket, hiihhi!
haha över trött tjej! Föresten blev det gymmet idag, stolt!! Puss

sunday or not

Hittat mina student skor och klänning idag! Dock så hade jag redan en klänning, men den köpte jag i januari, men tänker behålal den här med, får se vilken det blir på studenten sen :) Skorna var helt underbara, de är himla bra, för de kan man även ha till vardags!

Hittade ett par shorts, eller egentligen två, men ena fansn inte i min storlek, surt. Hittade också en blus, skjorta, blus och ett par till skor. Har precis ätit lunch/middag nu, tänkte faktikst dra iväg till gymmet snart, blir bara lite kaffe innan. duktigt! haha om det nu blir så ;)! PUSS


Glömmer aldrig bort

Ganska så härlig dag idag, fick sova ut för första gången på väldigt länge. Ätit god frukost med familjen, varit i Jakobsberg och shoppat. Grillat och umgåtts, solat & skrattat.
Sista veckan på praktiken som kommer, känns konstigt. Men endå så himla bra. Har bara sådan ångest att betygen sätts den 24;de maj och jag har massor av rester. Och saken är den att jag har jätte svårt för att sätta mig ner och plugga. Det blir aldrig av. Klump i magen, för har det hela tiden i bakhuvudet men tänker att 'jag gör det sen'. Vet att man kan ta studenten med några IG;n men det känns som om jag verkligen måste få det här gjort.
Hade tänkt att resa bort runt den 23;de, men känns som jag drömmer mest. Och innan jag åker så måste allt vara klart. Men får se hur det blir, hade iof sig varit så himla bra..
Förra våren, tiden går aldelese för fort.

musik som berör

musik kan verkligen kännas.
mitt hjärta knyts ihop, blir litet som en boll, jag andas ut och det känns större än allt.

allting gör ont ibland. och jag tror ingenting någonsin läker helt.


Verkligen hem

Härlig dag.
 Jag älskar vår och jag älskar värme.
Jag känner mig så lycklig just nu, glömmer bort alla måsten
det är dags att leva här och nu, ta vara på dagarna och umgås med de som betyder.



Okej, jag är såld.

Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
för jag glömmer aldrig bort vart du bor
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort
nej, nej
jag glömmer aldrig bort vad du gjort.
V.M

jag vet att hon är söt, men det måste bli du & jag

Blev en timme i solstolen efter praktiken, sen blev jag less. varit lite halv grinig idag, blev väkt vid fem för mamma hittade inte sina nyklar, svårt att somna om sen. Men efter middagen så var mitt 'dåliga' (trötta!) humör som bortblåst, och Katja ville hitta på något, så vi åkte en sväng till Kista :) Myysigt! Saknat dig stumpis, blir ju inte att man träffas varje dag som vanligt under praktiken så.
Hittade massor, jag som inte ens hade tänkt att shoppa alls. men bara fina saker och sånt jag tror kommer komma till användning (a) höhö, vilken mes jag är, nu ska jag sova, eller iaf krypa ner i sängen PUSS!

8/5

ska stänga av datorn och sedan lägga mig för att sova. Blir upphämtad till praktiken tidigare än vanlig imorgon, så blir at tställa klockan lite tidigare också. Bara två veckor kvar nu, inte illa! Sov sött, PUSS!

bilder av världen





så hjälp mig att leva, när jag inte riktigt vet hur jag ska.
När jag är förvirrad och borta, vissa mig vägen jag bör vandra


Godmorgon underbara du

Somnade igår kväll lite efter tolv, trodde inte jag skulle somna efter den elfte koppen kaffe, men jag var så sjukt trött, så somnade nästintill på en gång. Och vaknade vid nio, så nu sitter jag med andra koppen kaffe idag och har precis ätit frukost. Fick lite frukostgäster imorse, alltid trevligt det! ;)

Jobbar vid halv tre idag, men tänkte hitta på något innan det, känns inte som om jag varit ledig i helgen. men har ju jobbat, så känns inte som helg då riktigt. Men nästa helg, då är jag ledig fredag-söndag, så då blir det både utgång och annat kul!


words

glad glädjefull hyper förvirrad arg nyfiken lycklig ledsen sorgsen förväntansfull. allt på en och samma gång.
mitt humör går i hundra, ibland blir jag nästan rädd hur fort det kan gå från noll till tusen och tvärtom.
Ibland blir jag så irreterad, nästan arg på mig själv, att jag inte kan kontrollera det jag känner.
men det är ju precis så, man rår inte över vad man känner, inte alls
men ibland önskar jag, bara för en sekund att jag kunde
saker hade varit betydligt lättare så.

-


only time can tell



Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej


varför är allt med dig så komplicerat?

åh, vill vissa upp massor av bilder, bilder som jag inte riktigt tagit än.
Dagen har bestått av jobb följt av mellis och sen blev det av till mommo&moffa för att fira min kusin Robban! :)
Varit obeskrivligt trött idag, druckit över tio koppar kaffe idag och endå känns det som om jag skulle kunna gå och lägga mig vilken sekund som helst, sjukt ;p

Inga planer för idag, men det kanske det blir ändring på :) Ha en bra dag iaf! PUSS


R.E.D





Himla sugen på röda skinnbyxor, hittat ett par mega fina också, dock inte provat de än,
men blir nästa projekt! Matchar man de snyggt så tycker jag att de är super gryma!


nothin' please me more than u


Blev inte Barkarby outlet idag, får se om det blir imorgon, men åkte iaf till Kista en stund. Hittade massor av fint, bland annat tre linnen (var av ett jag ska göra om), jeans och skjortan som jag vissade igår. Roliga var att jag ringde och frågade om de hade den kvar och kunde hänga in en xs till mig och om det inte fanns så kunde de ta en s.
Vissade sig att de hade hängt in en s fast de fanns xs ute i butiken, haha tyckte hon lät väldigt nonchalant så. Men nu är den min och den är verkligen mega fin :)

Nu ska jag dricka upp mitt te, kolla resor och lyssna på spotify (som jag iofs blir galen på! Vadå att man inte får spela sönder sina låtar, buhu! )


4 MAJ

Sitter och äter riskakor och dricker underbart gott te. Var på praktiken för första gången den här veckan, vilket gick väldigt bra. Fick börja lite senare än  vanligt och sen sluta tidigare :)

Har haft ont i tandköttet och där ena tanden satt idag, men en annan smärta, som härligt nog inte gör lika ont! Så har klarat mig på två ipren hitills, det är himla bra för at tvara jag!

Ska ta helbussen till Jakobsberg, ska till Barkarby outlet och sen vidare till Kista :)


1-2-3




-


Ingenting jag säger spelar längre någon roll
Ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
Får jag ens ha kvar dig som min vän?



snälla, bli min ♥




Spring break



Bilder lånade av http://annihoney.blogg.se/index.html

Ångrat mig från första gången då jag såg denna men lät den hänga kvar, men imorgon blir den äntligen min!
Så himla fin, detljerna och blommorna. Blir perfekt i sommar :)
Från Bikbok, 399:.-


Joseph Gordon Levitt



Tappar andan i någon sekund. Så vacker!


days of summer






paint


Love ain't got no color




RELIEF

en och en halv timme senare med en tand mindre! Gud vad bra det känns (eller ja just nu känns det sådär, men bara tanken på att jag ska slippa ha ont känns underbart!)
Tandläkaren var himla gullig, försiktig och nogrann. ska byta från folktandvården nu, och nu kan jag inte fatta att jag inte gjorde det innan!

Så med andra ord, är jag himla glad nu! :)



aj.

hemma idag igen. Kan ju säga att jag verkligen HATAR visdomständer, fy.
Fick en tid den tionde, då de KANSKE drar ut den, gaah. Men envis som mamma är (tur det!) så fick vi en tid idag hos en ny tandläkare i Bro, så nu lutar de mot att de drar ut den idag. Hoppas till tusen, fast börjar bli rätt nervös nu, hoppas de inte gör allt för ont.


...


ibland undrar jag om äkta kärleken ens existerar. blir mörkrädd hur människor så lätt kan 'älska' varandra och två dagar senare hata denne mer än självaste pesten. Jag blir rädd när jag tänker på hur lätt människor kan komma över någon, och att allt de delade en gång kommer betyda noll senare. Fast kanske är det så att kärlek och hat går hand i hand, och det är himla svårt att skilja på dessa? jag vet inte, men det gör mig rädd när jag får tankar som dessa. Men visst måste det finnas kärlek? Jag hoppas iallafall det, fast jag många gånger tvivlar.

Jag har så svårt att släppa personer som jag låtit komma nära, det gör så ont. Även om jag blivit sårad, så finns minnen av de som var bra, det som var fantastiskt och det är oftast de jag minns. Varje gång jag ser någon gå, känns det som en smula av mitt hjärta gått sönder. Tänk alla dessa människor som vi lämnar eller de som lämnar oss efter, tänk att man kanske aldrig någonsin träffar de igen, fast de en gång betyde så fruktansvärt mycket för oss.

Jag är rädd för att låta människor komma nära, jag är rädd för att bli kär,
men mest av allt är jag rädd för att bli lämnad.


inspiration





U ARE AMAZING









i rymden finns inga kännslor,

men det gör det på jorden!

Fy satan i gatan vad trött jag är, knappt sovit i natt pga av tandvärk. Nu är min kära visdomstand inflamerad igen, tjoho vad glad man blir. Gör så ont att både svälja & tugga, sova på den sidan vill jag inte ens tänka på.
och huvudvärken jag får pga av inflamationen är inte att leka med. Och juste! Det roliga? Tandläkar jäveln vill inte dra ut tanden, för neeej den är juuu så frisk och fiiin! i helvetet heller, så fall borde jag inte gått runt och haft ont från och till i 3 års tid. Käka tabletter dygnet runt kan väl inte vara så himla bra eller? Knappt det hjälper längre heller för den delen -.-

Nej, men fy så optimistisk jag kan vara då. Annars är allt annat bra. Har gjort något jag knappt minns jag gjorde sist idag. Gissa vad? STÄDAT mitt rum! Wihow vad duktig jag är! Få ingen chock nu, för kan inte lova att de ser så vacker ut som det gör nu länge till (a)




känslor är tills för att kännas

Första maj, snart bara en måndag kvar till studenten. Oj vad tiden går fort! Har bara tre veckor kvar av åtta på praktiken, vilket känns AWSOME då alla andra har fyra (a)

Gårdagen var super! Bestämmde mig för att vara hemma, men vid kvart i elva så ångrade jag mig, så var att kasta på sig kläder och sen cykla hem till en kompis på hemma fest. Hahah tänk att ens humör kan ändras så fort, från trött och lite halv kinkig till underbart glad! Men det gillar vi, kännslor är till för att kännas!

Kom hem vid två, fick sällskap på vägen hem, haha riktigt mysigt. Somnade dock inte förens vid halv fyra? Trodde därför att det skulle bli himla svårt att gå upp och jobba, men nej här vaknar man kvart i sju av sig själv. höhö, så blev stor frukost innan jobbet som faktiskt gick himla bra (och tiden gick rätt fort, tjoho! )


RSS 2.0