Chris Brown & Godnatt!


söndag

Hej! Dålig uppdatering, men det börjar nästan bli en vana ;)

Går dagen var jätte lyckad! Jag och Katja hade köpt en guldfisk vid namn Romeo till Julia, Hahah! Hennes reaktion var så himla grym! Hahah, så söt! Fick underbart god mat och sen fika på de. Sen vid elva ungefär drog vi in till stan! Var på ett ställe som hette 'Festen' Hahah inget jag hade hört om, men det var helt okej där. Grymt mycket folk dock & galet varmt, men skitsamma, kul var det iaf ;)

Att komma hem var dock mindre kul, nattbussen mot Råby var sen så tog Granhammar från Centralen, tänkte att jag skulle byta i Kungsängen. haha sagt och gjort. Buss jäveln kom aldrig (galet försenad), stog och väntade på den i ca 80 minuter. Fy fan! Kanske borde berätta att jag hade nylon strumpbyxor & klänning o en tunn jacka över det. Haha var i af överlycklig för att jag hade tagit med mig en halsduk, ;) Trodde nästan att jag skulle frysa ihjäl xd

Men kom hem till slut vid halv sex iaf. Klädde på mig tjocktröja & mysbyxorna och bäddade ner mig ordentligt med både täcken, filtar & överkast. och så kom snällaste mamma upp med en varm vetekudde (a)

Vaknade tidigt, som vanligt, men somnade om ett tag iaf :) Var uppe vid kvart i tio iaf, då gav jag upp! Känner mig ganska så sliten idag -.- Försökt lindra det med Ikea, hyrfilm & pannkakor. hahah, gud vad rolig jag är ibland. eller inte, men nu har jag skriver massor av onödig fakta så att det räcker för hela veckan! PUSS

30/10

Vaknade vid halv nio idag, åt frukost & gjorde mig klar sen åkte jag till stan en snabbis. Tänkte leta efter något att ha på mig ikväll. Hittade i af en klänning, ett par byxor & skor! Ska fixa bilder senare, :) Får se om jag har klänningen på mig ikväll, men lutar åt det!


Idag fyller Julia arton, så Ikväll ska jag hem till henne och fira hennes 18-års dag! Grattis Gumman! ;D Efter det blir det utgång, blir nog jätte kul!, :)



shopping part 3


Mössa - H&M
Skinn byxor - H&M
''päls'' jacka - New Yorker
Väska - H&M

shopping part 2


Skor med kilklack - Din sko
Leopard skor - H&M
Parfym - Yves Rocher
''Päls'' jacka - Marknad

Fredag

Hej!
Dålig uppdatering, jag vet, tyvärr! I tisdags var jag hemma från skolan, hade hemskt ont i magen.
och natten mellan tisdag och onsdag fick jag en allergisk reaktion, troligtvis pga av pistachnötter . Vaknade upp med igensvullna ögon & öron, och med nässelutslag. Så blev att jag var hemma i onsdags med. Ursh inte kul alls, och nu får jag inte äta nötter på 6 månader. kommer jag aldrig klara -.-
Men idag (och igår) var jag i af i skolan, Började tio över tolv så var i stan innan för att leta efter ett par skor jag velat ha. Men hittade de bara i storlek 40 och var inte lika fina i verkligheten som i tidningen, tyvärr!
Slutade halv fyra istället för halv fem, skönt. Hade prov och man fick sluta när man var klar.
Har börjat rensa i mitt rum, ska börja renovera det snart. Kul att det äntligen blir av, men mycket jobb och det tar på krafterna. Blir trött jag bara tänker på det. xb

Tisdag

Ingen lust eller ork att skriva, har magsmärtor och ska gå och lägga mig.
Återkommer imorgon, Godnatt!

Måndag

Hej! Vaknade vid tio imorse, någon galning som inte slutade ringa. Men kändes som det var dags att gå upp iaf! Kollade på film, åt frukost och kollade på annonser på hundar. haha, yes! Var med en liten hund i filmen, och jag blev kär. herregud så söt! Men pappa är allergisk, men jag kollade efter hundar man kan ha endå såklart. Men vet ni vad min älskade pappa gör när jag berättar om mina planer? Han bara skrattar, :( haha, men det skulle vara så mysigt! En liten hårig sak, som var lika galen i mig som jag i honom!

Vid halv tolv fick jag något slags ryck och skurade och gjorde rent hela badrummet. haha, kan ju säga att det inte var så trevligt där inne. Fast det är inte det lättaste att hålla rent när man håller på att renovera och det står saker precis överallt -.-
Engelskan gick bra, inte alls många där. Kom hem vid kvart i fem och åt väl middag ungefär en halvtimme senare. Har fotbolls träning klockan sju, så därför fick de bli tidig middag, :)
Juste! Gjorde världens fynd i helgen. haha. Nej men mamma kom in i köket och berättade att hon hade varit på vinden ( vi har två vindar som ligger längst med huset & sen har vi en vind uppe, asso under taket, eller hur säger man? )  Men vi använder bara de två som man kan gå in i, det vill säga dom längst med huset, som bara råkar ha ingång i mitt rum. nu blev det världens historia om våra vindar också? Men tillbaka till saken!

Mamma hade hittat en jacka där, och frågade om det var min. Nej? sa jag, hade inget minne av den jackan hon beskrev. Men sen gick jag ju såklart in på vinden för att kolla vad det var för någon. En svart vinter jacka med pälskrage som gick över rumpan. En sån jag typ velat ha/behövt ett bra tag nu? och det roliga var, att visst var det min också. Köpte den för 2 år sen på kaphal. Men den var i barnstorlek, 164 så den är lite kort i armarna, därför jag inte använt den alls. Men provade den och den satt bra över allt, bara det att armarna är liiite korta, men köpte vantar på monki förra veckan som är väldigt långa, så med dom funkar det perfekt, Så nu har jag ännu en jacka jag kan använda i vinter!

Oj, vilket inlägg det blev nu då. ;) Nu ska jag börja packa och byta om inför fotbollen. Ha en bra kväll! puss


shopping part 1



Har varit hur dålig som helst på att visa mina inköp. fy på mig! Och det är inte lite som jag inte fotat eller, men här är iaf lite saker! Bättre än inget, visst?
  • Bikinin från Victoria Secret som jag fyndade på seconds.se, inte direkt säsong men kunde inte låta bli! Enhelt ny bikini för 100 kr?! Kallar jag kap! längtar tills jag kan använda den ;)!

  • Mina nya converse, som jag bara ääälskar!

  • och sex stycken skärp jag fyndade på en marknad för några veckor sedan. tio kr för allihopa! ;D

summerlove




Mobilinlägg?

Någon som vet hur det funkar? Skulle ju vara super! Bara fixa till ett inlägg från mobilen när man inte har tid eller tillgång till dator. Och kanske någon bild! :)

Söndag

På jobbet nu, tiden rullar på bra. Hunnit en massa, både dammsugit och tvättat golven. Slutar redan om en halv timme och då tar jag bussen till tåget på en gång. Ska träffa Katja i Jakan och sen blir det Cirkel fys, kul! Tyvärr så var Indoor Walkingen i kallhäll, så blir vääldigt svårt att hinna, tyvärr. Jag som var tagad! ;) Får bli på onsdag kanske?

Kanske blir en jogging runda i kväll istället, om det slutar regna någon gång? ush. Men men, skriver senare. Ha en bra dag!

Juste hittade ett par jätte fina skor i en tidning, har sett dom i butik också, men hann bara kasta en snabb blick på dom, ;) Från skopunkten var dom, ska se om jag orkar dra till Kista imorgon eller ikväll för att titta efter dom!

-

Haha precis ätit klart, mätt så jag spricker snart xd Men mammas paj är typ hur god som helst. Men nu blir det filmkväll med några vänner, ska först möta upp Katja. Hejs!

SATURDAY

Hej! Dålig uppdatering? Oh jag vet! Fy på mig, men förhoppningsvis blir det bättre :)
Kom hem från jobbet för ungefär 10 minuter sen, älskade mamma kom och hämtade mig, så det gick fort.
Jobbet gick bra och tiden gick förvånats bart fort!

Igår var jag i skolan, på religionen var vi och hälsade på i en Baptist kyrka, väldigt intressant faktiskt. och hundra gånger roligare än vanlig lektion! Hade ingen svenska så var hemma kvart över tre istället för fem. Segade med film och glass, som jag sen ångrade djupt. Åt upp hela paketet, så hade ont i magen nästan hela kvällen.. Började jobbet vid fem och slutade åtta. Gick hem och åt middag och kollade på Hard Candy, hann inte se klart hela, blev jätte trött. men endå kunde jag inte sova, jävla glass.
Imorgon börjar jag halv nio och slutar halv tre, då drar jag direkt på Cirkel fys med Katja och efteråt tänkte jag köra indoor walking igen, :)
Men nu ska jag äta upp min middag, skriver senare eller imorgon, Ha en bra kväll!

Fjärilar i magen

Har en konstig känsla i magen, konstig, men, det känns bra.
- Väldigt bra. Känner mig lyckligare på länge. Gaah!
Känns som jag har fjärilar i magen!
Underbart

Cause you didn't care so why should I care now?

It was easy
Easy to love me
But you didn't wanna try
So it was easy
Easy to leave you, goodbye goodbye goodbye
It was easy,
Easy to love me
But you didn't wanna try
So it was easy,
Easy to leave you,
Goodbye, goodbye, goodbye.

MUSIC










Tisdag

Började skolan 8.15 i morse, kökslektion. wiihow, bästa, eller inte. Gick inte att vara på bra humör där inne idag, fy fan asso. Hatar kök, och hatar egoistiska personer, uww.
Vid kvart i tre hade jag idrott, som jag föresten kom sent till pga kökslektionen, gah. Men idrotten var kul och jag blev glad igen.. (a)
Fick föresten hem mina converse igår, och dom är så fina. Dom är inte i tyg eller, så funkade i regnet, det gillas!
Imorgon har jag aktivitets dag, hade egentligen bara Engelska C, men tyvärr, inte imorgon. Efter skolan ska jag iaf träffa Emma för en fika, sen blir det träning med Katja, Cirkelfys!
Men nu ska jag hälsa på mormor & morfar.. och Rosy såklart! Det var allt förlänge sen, puss!

Måndag

Startade morgonen med te & Pretty woman, Hur härligt?! Sen blev det frukost i soffan :) Har lite kvar av filmen, men tog en liten 'paus'. Börjar inte förens tre, har Engelska. Efter det är det raka vägen till jobbet och efter det fotbollsträning, hinner inte ens hem i mellan, men ganska skönt endå! Måste packa både jobb och fotbolls-kläder, bra att jag skriver det här, då kanske jag inte glömmer.. (a)

Tänkte göra omeletten jag gjorde till lunch för några dagar sen till middag idag, lätt att göra & perfekt att äta på jobbet, (:
Fick lust att dra ut och springa, var såå länge sen nu, och nu känner jag mig äntligen frisk nog, hoppas bara jag orkar.. men ska försöka komma iväg på en liten runda iaf. Vi får se! Skriver nog senare, efter fotbollen. Ha en bra dag!

SUNDAY

Igår var jag i Skärholmen hela dagen och sen åkte vi till Kista en stund på vägen hem. Hittade en massa, bland annat en jacka & skor. Kom hem vid 6 kanske, åt middag och gjorde mig i ordning för att dra till MP med två kompisar. Var ganska kul, kom hem vid halv tre och somnade nog en stund efter tre. Och vaknade tidigt, typ 20 över åtta. Typiskt mig ;b

Idag har jag varit i stan för det var en tjej som skulle köpa en väska av mig och en som köpte en jacka, yeah :) Var på uppdrag från pappa att leta Disney klassiker på Hötorgsloppisen också, hittade två, så han blev glad!

Kom hem vid 2, åt lunch och sen tog jag kvart i två tåget till Jakan, tränade Cirkelfys med Katja, det var jätte kul! Men gaah, shit vad jobbigt det var. Mina armar var riktiga spagetti armar efteråt!

Nu har jag precis ätit middag & lite cashewnötter.. (a) och glor jag på Top model. Funderar på att dra ut och jogga eller något sen, hmm. Hoppas jag orkar?! ;)

LÖRDAG

Godmorgon!
Vaknade runt tjugo i nio, så har ätit frukost sedan dess & nu sitter jag i soffan och väntar på att min syster ska bli klar i duschen, :) Somnade runt tio igår, var hur trött som helst. Har jag iför sig varit ett bra tag nu, men börjar bli bättre, har inte somnat innan 9 på flera dagar nu ;)

Idag ska jag åka med familjen, kolla efter vinter jacka & skor, det behövs. fy vad det är kallt nu! Hann inte ens bli höst, utan blev vinter direkt. uww. Men i af, tror jag ska möta upp en tjej som ska köpa en väska av mig idag också, annars blir det imorgon. Skönt att bli av med lite saker :) Förhoppningsvis har jag sålt en kappa också, inte illa!

Ska se om vi åker förbi Kista idag också, så att jag kan lämna tillbaks väskan. Ska kolla på en väska jag sett på H&M som liknar den, fast svart. :) Ska leta efter en ansiktes kräm också, med färg, jag kan inte använda smink i ansiktet, får utslag direkt, gaah. Vet att lancome ska ha en bra, och jag fick någon rabatt grej från kicks igår, så det passar bra!
Nu blev det mycket text, haha, men det är iaf mina planer så här långt, hoppas ni får en bra dag, nu ska jag dusha :)

Today

Hej! Slutade tidigare idag, då vi hade svenska prov sista lektionen och man fick sluta när man var klar.
Fick ett sms av H&M att mitt paket hade kommit, så jag hann bara hem innan jag cyklade för att hämta det.
Hade också fått min bikini som jag hade budat hem. Jätte fin var den! Sakerna från H&M var också fina, kom dock bara ett par skor, väskan och Ellens skjorta. Leopard skorna var jätte fina, dock är jag rädd att de kanske var lite små. Resten kommer senare.

Ska troligtvis möta upp Emma ikväll, och köpa väskan som hon sålde, :) Sen har jag inga planer för ikväll, tänkte åka till Kista och lämna tillbaka väskan jag köpte från Next. Den är jätte fin, dock är den jätte hård, typ plastig. Men tror inte jag orkar åka idag, men vi får se.

Godmorgon fredag!

Godmorgon :) Jag sitter i köket, äter frukost/lunch och njuter av solen som strömmar in i fönsterna, hur fint? Känns nästan som om det skulle vara våren som var på väg.. Dvs om jag inte visste att det var vintern.
Gjorde en omelett på havre mjölk, 2 ägg, röd paprika, cashewnötter, broccoli och örtsalt. Blev jätte gott! Lätt tillagat också, sånt gillas!
Börjar skolan vid 12, så ska strax börja göra mej klar för den, ,måste bara äta upp först.

-

Ååh, så fin!

Going red

Dock inte idag, men nu har jag köpt färgen iaf, :)
Tror dock inte jag blir så där röd, har så mörkt hår så hoppas de blir mest skiftningar.
Bilden är lånad

Design

Har hittat en blogg design att ha tillfälligt, tänkte byta ut bilden på headen, men nope, Funkade inte, mina bilder är för stora tror jag, blir helt knas. Jag fattar ingenting och har ingen aning hur man gör, Så därför får de se ut såhär ett tag nu. Tycker dock det ser bättre ut än innan, men min 'profil' bild försvann, haha. men som sakt jag kan inte sånt där xd
Om det finns någon vänlig själ där ute som vet hur detta funkar och skulle vilja hjälpa mig, så hör gärna av dig! :)

Jag vill...

1. bli frisk
2. & kunna börja träna igen
3. åka utomlands
4. shoppa (a)
5. få en makeover!
-
Sitter i soffan och dricker kaffe. Fick precis ett 'näs-blod-anfall', uuw. haha nej men de gånger jag blöder näsblod så kommer det från ingenstans och det är inte direkt lite eller. Ätit lunch har jag också. Är hemma från skolan, är less på detta. Vill bara bli frisk och pigg, NU! Gaah. Underhåller mig med att läsa engelskaboken, kolla annonser och läsa bloggar.. känns som detta sakta men säkert börjar bli min vardag, tyvärr. (a)

Red

Sugen på en förändring, funderar på att färga håret, åt det röda hållet. Inte alls hel rött, utan mörk rött/brunt.
Ungefär såhär, dock lite mörkare troligtvis, Hur snyggt?

SHOES

Din sko, 799:-
Har letat som en tok efter dessa kängor, men finnas aldrig i min storlek. Tycker de är så fina, och sen är de jätte mjuka, och såklart sköna ;) På hemsidan kan man kolla vart dom finns kvar, och det finns två par i stinsen och ett par i täby/solna.
Funderar starkt på att åka till solna imorgon efter skolan och kolla om de finns kvar, eller ringa först och lägga undan de innan, om de nu finns, vill säga. :)

H&M

Gjorde en H&M beställning förra veckan, blev dessa fyra favoriter. Hoppas bara på att de kommer snart & är lika fina i verkligheten.
Har även budat hem ett par converse och en bikini, visar bilder på de senare.

Måndag

 

Hej! Jag kommer börja skriva lite då och då, har tyvärr inte så mycket ork just nu & prioterar inte då bloggen, men lite uppdateringar kommer iaf. (:

Bilden är från i början av förra veckan, när man var lite piggare än nu (a)


Bags



Två fina väskor som har hamnat i min ägo på senaste tiden,
Den första är från Next och kostade 449 kr.
Den svarta köpte jag på en marknad i Täby för 20 kr, fynd!
Svår fotade och båda två är finare i verkligheten, enligt mig.

11/10


Alla människor ler på samma språk



paus.

-

-

Säg inte att du vill ha mig när det inte är sant
Säg inte att du känner, när du verkligen inte känner någonting alls
Se inte på mig, för jag känner att du ser någon annan

Så gå, låt mig förbli, jag orkar inte se dig ljuga mer
Jag kommer ställa mig upp igen, jag kommer bli hel, men utan dig vid min sida
Men låt mig vara, låt mig få tid att andas, tid att växa

För med dig här, går jag sönder, bryts ner, faller i bitar
Något 'vi' finns inte kvar
så låt mig gå, låt mig vara, låt mig få tid att bli den jag vill vara

nickie

RSS 2.0