FTS

Och så igen, och igen och igen.

YOU

Hatar den känslan jag ibland får i magen. Det som en gång kändes så himla fantastiskt gör nu ont på det mest obehagliga sättet jag vet. Och jag är nog svartsjuk, jag vet, men känslan i magen, den går inte att beskriva.

sunshine


Wonderful

Underbar dag! Som avslutas med brasa i Lejondal, ut och lev! PUSSSS!

TODAY

Ska precis äta lite grann och sen fortsätta se 27 dresses, men just nu är det nyheter :)

Varit en riktigt härlig dag idag! Vaknade ganska tidigt men somnade om och gick upp vid nio, åt frukost och dushade, sen for jag iväg till Jakobsberg. Blev stor shopping på Myrorna, hittade en väska & örhängen på glitter också, och så en ring på gina :)

Kom hem till ett, då det blev lunch och sol! Satt nog ute i nästintill 2 timmar, och det syns. Härliga vår! Kom över några vänner till familjen, så blev lite fika och sen grillad lax och zhivapsis? till middag. Mums! Drog sen ut och sprang, trodde jag skulle spy, haha. inte bra att springa tätt inpå middagen, men klarade en timme iaf (a)
Nu har jag dushat och snart blir det fortsatt film :) hahah, blev ett långt inlägg, men varit en himla bra dag, så då måste jag ju skriva! Ha en underbar kväll, för det tänker jag ha, Puss!


so true

Emotions come and go and can't be controlled so there's no reason to worry about them

-

64 minuters löp och benböj på det, ibland är jag så jävla braa!
Nu blir det sängen och tagga till för morgon dagen! Blir bland annat moppe åk till praktiken, blir upphämtad 7;45 det var inte igår kan jag lova! hahah, PUSS

fucked up

Har precis kollat på tusen gånger starkare, himla bra film, som kändes i magen rätt igen. fyfyfy! varför ska allt vara så sjukt jävla orättvisst jämt? varför ska lärare vara så sjukt störda i huvudet och låtsas att de vill hjälpa men att de skiter i en hundra gånger om? ursh, vad arg jag blir. fy faan. spyr på idoter och på onda människor.

fick mina tårar att rinna, känner igen visa saker så klart. att det där var jag för några år sen, att jag var så där skitblyg och vågade knappt hälsa på mina egna klasskompisar i skolan. aldrig har jag mått så dåligt som jag gjorde då, och inte fan gjorde en enda lärare något för mig. ursh. får ont i magen bara de rör sig i mina tankar.

idag är jag tusen gånger starkare, men de tog lång tid. jag tycker så obehört synd om alla barn som i framtiden ska bli behandlade och känna precis som de personerna i filmen. det gör mig arg, gör att jag vill skrika. fyy fan. ursh. gaah


-

Taggad inför ikväll, kör en spontan utgång, wiihow! dansadansdansaaaa!


Godmorgon

Goodmorning sunshines! Uppe tidigt idag, för idag ska jag jobba! :) Precis tryckt i mig lite frukost och nu ska jag byta om, sen blir det att ta en promenad till jobbet! Imorgon är jag iaf ledig, böt bort min dag (a) otroligt skönt ;)

Igår drog jag iaf tillsammans med Julia till en kompis som fyllt 20, det var kul, dock roligare att träffa vänner man inte träffat på evigheter! och Grattis igen! :)
Vad som händer efter jobbet vet jag inte, men ska nog träna, börjar äntligen komma tillbacka, wihow. Igår sprang jag över en timme i motvind, inte illla alls! Men nu ska jag skynda mig, Puss!!


CUZ BABY I WAS BORN THIS WAY

Har precis ätit upp en superduper god laxwook, ibland är jag bra! Blev en tidig middag, men så blir det när man äter lunch vid kvart över 10 på praktiken ;) Är ensam hemma, mina föräldrar åkte för att hälsa på min syster med barn och sambo men kvar blev jag, pga av jobb imorgon. Åh, vill ju också träffa bebis!
Men men, idag kanske det blir 20 årsfest, men jobbar tidigt imorgon så inget bestämt.

Nu blir det en fett kopp te, för jag fryser så hemskt, sen blir det tagga inför löpning, wihow! ;D


CUZ' BABY I WAS BORN THIS WAY

Har precis ätit upp en superduper god laxwook, ibland är jag bra! Blev en tidig middag, men så blir det när man äter lunch vid kvart över 10 på praktiken ;) Är ensam hemma, mina föräldrar åkte för att hälsa på min syster med barn och sambo men kvar blev jag, pga av jobb imorgon. Åh, vill ju också träffa bebis!
Men men, idag kanske det blir 20 årsfest, men jobbar tidigt imorgon så inget bestämt.

Nu blir det en fett kopp te, för jag fryser så hemskt, sen blir det tagga inför löpning, wihow! ;D


Thats life

När livet inte riktigt går som man vill, när man stötter på motgång efter motgång och det känns som om man alltid går i motvind, så vet man endå någonstans att det alltid blir bättre, om inte lättare. Saker man aldrig tror man ska komma över, lär man sig att leva med. Man lär sig att ta en dag i taget, att livet kommer fortsätta ge dig både mot och med gångar, och det kommer man få leva med varje dag.

Det kommer göra ont, du kommer säkerligen bryta ihop mer än en gång och du kommer känna att du inte har något mer att ge. Men det kommer även vara så där underbart härligt som man knappt tror att verkligheten kan vara, du kommer skratta och le så kinderna gör ont, men du kommer även att gråta floder.
Men så här är livet, och det kommer det alltid att vara & förbli.


Så glöm inte bort att leva mitt i all stress, mitt i all förvirring, när du vet varken ut eller in. Glöm inte bort att ha roligt, kom ihåg att man kan skratta även när man inte alltid mår som bäst. Glöm inte bort att älska fullt ut, låta tårarna rinna i mängder och skrika högt av både kärlek och ilska.
 Kom ihåg att det är ditt liv, och att du ska leva efter hur du vill.


*


inte låta någon komma nära, aldrig.


RSS 2.0