all summer long



Precis överaskatt Ellen med mys frukost, hon sa igår till mamma att hon ville ha stekt ägg till frukost. (a)
 
Sitter här, dricker kaffe och lyssnar på Adele, hennes röst är helt underbar, jag är såld.


Tisdaaag

Godmorgon!
Fortfarande en ganska trött och sjuk tjej här, men en smula bättre känner jag mig dock :)
Har precis gjort en nyttig och stadig frukost, haha, kompromissar gårdagens 'ont-i-halsen-glass-ätning' plus allt annat som slank ner. Men orkar inte riktigt vara nyttig när man är sjuk, så är det bara.
Ska verkligen börja ta tag i det på riktigt, vart tog nyttiga Nickie vägen tyyyp?

Idag har jag inga direkta planer, ska leka med Julia när hon slutar jobbet, är sugen på Waynes' latte.
Solen lyser idag, så ute vill man ju va, haha dålig jag är. Föresten gick jag upp tio i 12, inte okej i vanliga fall, men är man sjuk så... ;) PUSS!


sick and tired.

tröööött. och sjuk. buuuhu.
tröst shopping är iaf härligt!


pic.


MÅL.

Nu jeeeklar ska det bli rutiner känner jag. Sökt jobb, som jag verkligen hoppas få. Sen så får jag börja träna imorgon och sen ska sockret bort, iaf typ en månad!( och all annan skit mat med för den delen)
 Ställa klockan och fånga dagen. bra plan? yeep.


---

Man slutar aldrig förvånas, herregud säger jag bara. Gårdagen blev ganska mysig och jag blev helt ställd.


naked truth


måndag.

shopping, ikea, träffat vänner, bio & ännu mera shopping- så jag har spenderat min helg.
så att ni vet, orkar föriövrigt inte skriva just nu. peace out!


NIGHT UPD.

Grabbsen drog precis hem, haft chill kväll med Ante, Nicke & Danne, avslutades med skräk film och massa onyttigheter hemma hos mig. sänder en liten tanke åt stackarna som just nu vandrar hem i detta underbara väder, eller ja, ösregn då!
Men finns inga dåliga väder bara dåliga, ja ni vet, kläder..
är himla trött, fast endå pigg. skulle gått och lagt mig precis när de hade gått, men man är som man är, såklart måste man kolla in här först och äta lite innan man kryper ner i sängen, så så fick det bli i natt igen (:
skulle egentligen dragit ut, men såkalrt blev det ändrade planer, men det hade jag nästintill kunnat förutspå. inga direkta överaskningar här inte, vissa människor kan man nästan utantill, sjukt. Men jag klagar inte, fick en ganska så härlig kväll endå så.
Imorgon blir det Täbymarknad med Karro, ( därav borde jag vara i säng för längesen, vi ska åka 10.15, fy på mig! -.-) ska bli himla kul, älskar sånt! Sen blir det picnic i Kungsan för att umgås med härliga människor (Pik till dig Emma om du läser det här, VILL ju att du ska komma med!) och lyssna på musiken 'the voice gratis konserten' har att erbjuda. ser jag också framemot!

hahah IKEA framkallar mega ångest

Ge mig en man, en lägenhet, ett jobb och en bebis ♥

men man vet ju aldrig säkert, och man ska aldrig säga aldrig.

 








Onsdag

Hej!
Inte haft tid att blogga, inte varit hemma speciellt mycket så då blir det ganska svårt! ;)
Har en veckas semester iaf, börjar jobba på tisdag nästa vecka, så skönt!

I måndags hade jag heldag med Julia, som blev väldigt lyckad, avslutade med brasa och kaffe - i regnet i Lejondal med Niklas, Putte & Alex. Blev dock inte så jätte långvarit då vi blev ganska kalla, men endå var det ganska mysigt. Så vi åkte förbi mig och sen vidare till Putte, där vi kollade på film( blev två eller tre? ) slutade med att vi sov över där iaf, för vi vågade inte ta oss hem efter skräckfilmen, haha.

Igår kom jag hem vid halv fem, dushade och sen åkte jag till Jakosberg en snabbis. Sen blev det packning, fixade mig och sen bar det av till Julia. Hos henne blev tacos följt av drink mys och sen tittade lite vänner förbi, härligt! Blev även lite kaffe och tacos igen senare på kvällen, gick väl och la oss vid halv tre och gick väl upp vid halv tolv & var hemma vid tolv, :)

Ätit frukost, duschat och solat i en timme nu, ikväll skulle vi dra ihop lite folk och dra till någon bar i Jakobserg, blir nog mysigt. Blir att sova hos Julia idag igen, då min familjs semester är över och vill helst inte störa.


Måndag

Godmorgon!
Precis ätit frukost och ska bara klä på mig och borsta tänderna innan jag ska gå.
Ska förbi mamma en snabbis på jobbet och ta ut pengar till frisören.
Mamma har pratat helka helgen om att vädret skulle bli bra, jo visst hahah. Kollade nys, och det ska bara vara moln/regna hela veckan, surt!


GODNATT

Känns att man varit uppe sen tjugo i åtta, och jobbat.
Inte pigg nu kan jag lova. Hoppas på att kanske kunna somna snart, ska upp tidigt imorgon med så.

Har tid hos frisören vid tio imorgon, sen blir det en heldag med Julia! Tänkt att vi ska äta lunch på någon uteservering i stan sedan gå runt i lite affärer & fika. Vid åtta ska vi hälsa på vårat gammla fotbolls lag, där vi båda troligtvis ska börja spela igen snart (yeaaay!) och sen blir det kaffe mys i lejondal. nostalgi från förra sommaren, ååh!

TODAY

Hej!
Jobbet gick bra, hände en lite rolig (och pinsam) sak! hahah men också en ganska läskig grej.

Kom in tre män och en av dem hade gått ut på lagret utan att jag märkte det ( var folk i butiken) när jag såg honom komma ut därifrån fick jag panik och skrek på honom. Han sa att han hade lånat toaletten, men tror inte det direkt var vad han hade i tanken,(vi har kundtoalett i butiken) han drog ut fort som fan och ursäktade sig fort. Trodde för en stund att vi hade blivit rånade eller ngt liknande, men inget var taget verkade det som så. Men var helt skakig och rädd en lång stund efteråt. Ursh!
Kom hem lite efter tre, stannade kvar och pratade med Katja ett tag och försökte lugna ner mig själv. Sen blev det en snabb lunch hemma och sen drog jag vidare till Kista. Träffade en kompis på busshållsplatsen som jag inte träffat sen studenten, kul! Han skulle till Kista tillsammans med sin bror för att se på bio så vi gjorde
sällskap ditt.

Hittade en jätte fin blus på Åhlens och sen köpte jag kaffe, hahah och sen blev att åka hemmåt! Inte riktigt shopping sugen idag kände jag. Blev tacos till middag här hemma och har precis börjat se lite på step up 3, men orkade inte riktigt koncentrera mig även fast den verkade bra så blev en liten paus.. ;)


NOTE

Jag är inte bara klantig, utan väldigt pinsam också. Hahahah!
Ska icke göra saker på kvällar/nätter när man är som tröttast, bara för det verkar som en jätte bra ideé just då, så betyder det inte att det riktigt är det dagen efter ;)


Söndag

Frukost på jobbet just nu, inte illa. Orkade inte stressa hemma, så tog med mackor för att äta här, och så är det ju godare med kaffe och juice till, orkar inte ställa mig och göra kaffe till mig själv innan jobbet ;)
Inte mycket kunder än, men det kommer väl. Lite små trött är jag också, blev ganska sent igår.

Började med att jag velade vad jag skulle göra igår, men blev film och glass, var så trött. Kollade klart på filmen jag såg igår och sen fortsätte se på en annan. Vid ett ungefär ringde Ante, så gick ut på en promenad med honom och Jimmy.

Hahah hamnade vid rampen där vi slog oss ner, eller rättare sagt jag skulle försöka komma upp på den men halkar såklart ( den var våt) haha slår i huvudet i rampen och glider ner i asfalten.
Hahah gjorde ganska ont om jag ska vara ärlig, men väldigt roligt också, kunde inte sluta skratta, typiskt mig. Så himla klantig. Men det blev en bra kväll endå, skönt med frisk luft men kvällarna/nätterna börjar bli väldigt kyliga nu.
Åh, jag som vill ha sommar ett bra tag till..


?'

Och hur ska man kunna lita på någon, när man inte ens vet om sina egna ord är sanna?

-


Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead.
  ♥

HAIR

Beställde tid för slingor hos Karolina på Lockboden, så ska ditt på måndag, känns bra! Hoppas det som jag blir den här gången, vill ha ljust hår ett tag nu, varit brunett så länge nu.
Kul att prova något nytt, och det är bara hår, så växer ju ut ;)

Tror jag har provat mesta, varit brunett, blond, svarthårig, rödhårig, slingor och så har jag provat något lila aktigt för länge sen. Haft hår förlängningar, klippt page när jag hade som längst hår. Gillar att förändra mig, man kan ju alltid fixa tillbaka.









Några gammal bilder med olika hårfärger.
Den längst ner är sen i vintras och är nästintill min naturliga hårfärg.
Föresten gillar jag verkligen färgen på andra fotot, med lite inslag av guld.


Lördag

Kom hem från jobbet för ca 20 minuter sen, var klar ca 2 minuter över åtta, det tackar man för! Kom förbi några vänner och sen mamma på jobbet, så tiden gick dock ganska fort.
Kännt mig jätte stressad hela dagen, dock inte pga av vad, men dricker kaffe nu och försöker koppla av lite. Känns iaf lite bättre, men blir nog en tidig kväll då jag ska jobba imorgon trots allt.
Ha en underbar kväll, kanske skriver senare. Puss!


FAIL

Jaha, efter många om och men så skulle jag åka till Julia, fixade mig och sen bar det av till bussen. Tror ni buss fittan kommer då eller? Faan kunde inte fulländat min sug fredag ännu bättre! Hahah så stört tråkigt så man bara kan garva åt det. HAHAHAHAH.
Kan iaf bjuda på lite härliga bilder när jag endå sitter här fixad och glad, jippi!
,
Hoppas ni känner sarkasmen, hihihi, nu blir det film, eller något. vem vet"!

suuug fredag

Filmen sög, glassen var inte lika god som förväntan och jag vill bara göra något kuuul. Så mycket begärt är väl det inte?
hahahah så himla utråååkad, skjut mig!

...

Firat min kusin Patrik idag, blev också av med lite kläder & grejer jag inte använder längre, sen drog jag till Kista för att kolla om någon frisör hade tid att göra slingor på mig, men alla var så gräsligt dyra så blev inget. Kostade ca 400 kronor att göra mina folie slingor i USA, så aldrig i livet att jag betalar 890-1300 som alla sa att det skulle kosta på mitt hår, galet ju! ;)

hahah blev ett kort och sammanpressat inlägg, men ska äta glass och glo rulle nu, var grymt taggad på att göra ngt, men tröttheten tog över! Puss!


Bilder från ''tjej kvällen'' 8/9-11


sleeepy

Ställde klockan på tio, men snoozade frams till nu. Överväger att gå och lägga mig igen, är så trött.
Men nej får sitta här och jäspa, för orkar inte sova bort varenda dag längre känner jag.
Så blir kaffe nuuu, det behövs!


Godnatt

Jobbet gick bra, förutom att det hände en liten olycka då en kund råkade välta ett cd ställ som gjorde så att tre stycken kolsyra patroner ramlade igenom glaset på 'kassa disken' men det fixade sig, fick dock lite smått panik när det hände då det var kö enda ner till dörren, fy satan, men tar man det bara lungt så! Annars gick det relativt snabbt, dammsög och skurade golven dubbelt idag, och tiden näst intill flög iväg. inte riktigt men endå ;)

Möte upp ett par kompisar en snabbis efter jobbet, sen blev det snabbt hem, byta om och sedan vidare till kungsängen för att träffa finaste Julia, var dock tänkt att vi skulle sätta oss på en uteservering och prata men alla stängde vid tio, så så blev det icke! Blev att gå förbi Emma som jobbade på Coop för att köpa middag till mig & efterrätt och sedan gå upp till Julia och ha myskväll.

Inte träffat Julia sen studenten och det är sjukt, ursh, får aldrig ta så här lång tid innan vi träffas igen, det är liksom inte okej! Blev en väldigt bra kväll iaf, kunde inte blivit mer lyckad. Tog bussen hem kvart i två, eller det trodde vi iaf, dock hade vi tagit fel på tiden så vissade sig att klockan bara var kvart i ett, haha fail! Men var trötta båda två så, nu har jag precis ätit lite yoghurt och ska snart försöka sova, och imorgon är jag ledig!
Godnatt!

Godmorgon

Godmorgon! Varit vaken i ungefär en timme nu, ätit frukost & druckit kaffe, sovit himla bra.
Idag står jobb på schemat, yeaay, inget liv. Ledig fredag, men sen jobb lör-sön.
Solen skinner så känns himla trist att jobba idag faktikst, men är ledig en hel vecka efter söndag, så borde nog inte klaga ;)

Imorgon tänkte jag försöka leta tid hos frisören, vill göra mera slingor! Får se hur det blir, är det fint väder imorgon så blir det nog sol, lite sugen på utgång också, länge sen!
Men nu är det dags för att duscha! PUSS


Thank me later

Nys hem kommen från kladdkak/film kväll med Putte & Nicke, var så trött att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, men såklart piggnade man till på hemvägen och nu sitter jag här! Jobbet gick helt okej, men var ganska så slut och seg i kroppen idag vill jag lova. hahah, men det är självförvållat så har endast mig själv att tacka.
Har massor med bilder, men de får komma upp imorgon, för nu blir det att hoppa i sängen!
Peace out!
pigg tjej, tjohej!

Onsdagen den tionde Augusti

Godmorgon!
Gick upp för ungefär en timme sen nu, roliga var att jag hade ställt klockan på tolv och när jag tog upp mobilen för att kolla var klockan 11;59. Sovit ganska bra, trodde jag faktiskt inte att jag skulle. Ätit nudlar till frukost ( maten är slut höhö) och nu ska jag strax börja göra mig iordning inför jobbet, gaaah. Så himla taggad typ.

Gårdagens 'tjejkväll' spårade väl ut en smula kan man säga. Hahah nej men vi hade tjejkväll i sesådär en och en halv timme ungefär sen kom Nicke och Putte förbi. Blev bland annat bål, mojitos, tequila och en malibu drink med cocos! Blev faktiskt riktigt goda allihopa och bålen var väldigt uppsakttad.

Senare kom fem killar till förbi och vi fortsätte med dans, drinkar och spel till ungefär halv fem imorse, kan säga att då var jag en smula sliten då jag hade sovit två timmar natten innan. Men blev iaf en lyckad kväll enligt mig! Hade ett litet deep talk med ellen när alla hade gått, väldigt skönt. Behövs att bli påmind om saker man egentligen tycker är så självklara men man endå glömmer bort ibland.
Ska försöka lägga upp bilderna från igår senare, men nu blir det att fixa sig inför jobbet, Puss!

förgår, igår & idag

Godmorgon! Sitter här nydushad med en kopp kaffe, härligt!
Har haft morgon städning med Ellen här hemma ( det behövdes) dammsugit, moppat golv, dammat & städat.
Gick faktiskt väldigt fort, och fint blev det med.

Iförgår var jag med Ante och Niklas, blev en lång promenad och sen film. Dock gav jag upp lite innan tre, så trött tjej, så jag gick och la mig och vaknade vid halv tre ungefär, då blev det stor frukost med nybakat bröd, kaffe & ägg. Inte illa med frukost gäster eller, och brödet blev himla bra!

Åkte sen till Kista, hittade ett par underbara skor, en t-shirt & ett halsband, köpte lite drink utblandningar & tillbehör som vi ska ha ikväll på vägen hem därifrån, då bussen var så himla seeg och jag missade såklart tåget med ca 2 minuter ;)

Igår hade vi 'lite' folk över, eller ja mest min syster då, härlig stämning och tycker kvällen blev väldigt lyckad, blir vad man gör den till! Dock blev det en riktigt sen 'kväll' och jag var i säng ca kvart i åtta imorse, haha inte riktigt okej känner jag, men det var det värt! Blandade lite mumsiga drinkar och dom blev himla populära också, inte fy skam det inte ;)

Känner det här blev ett himla långt inlägg, men har ju varit riktigt dålig på att uppdatera, så får liksom bli för två dagar ( plus idag) i följd! Nu blir det kaffe och sen tänkte jag åka in en stund till stan eller Jakobsberg, får se, lite sugen på att köpa frukt på Hötorget till ikväll!
Puss!


-


Du tror du gör mig avundsjuk, du tror att du fortfrande kan påverkar mig.
 Men inget du gör får mig längre ur balans. Du kan inte längre påverka mig alls
Visst har jag minnen kvar, det kommer jag nog alltid ha
Men mer än så, vill jag endå inte ha ifrån dig

Så släpp mig snälla,
för du gör bara dig själv illa när du försöker få mig att stanna, försöker att få mig att komma tillbacks
 se att jag gått, gått vidare och försvunnit ur ditt liv.
För aldrig igen vill jag ta del av det som en gång kunde varit
släpp mig, släpp mig nu, helt och hållet
för ingenting finns längre kvar


WISH FOR SOMETHING MORE .

Gick och handlade mat efter jobbet, handlade middag och lite små grejer. Blev sen hem för att diska och sen vila i soffan med en skål glass, somnade efter ett tag och vaknade helt varm av att jag fick sms. Tänkte somna om, men det gick konstigt nog inte, fast jag var jätte trött. Så blev en dusch istället och efteråt började jag med middagen. Åt vegetariska vårrullar med wokgrönsaker, majs & kidneybönor.
Är nog den första riktiga middagen jag har ätit efter usa, om man inte räknar med icasalladen då ;)

Senare skulle Nicke komma förbi och kolla film, sen ska jag försöka gå och lägga mig tidigt idag, borde nästan gå nu tycker jag, då jag gick upp 20 i åtta, men får se hur det går (:
Har inga planer inför imorgon, lite sugen på bio, shoppa eller iaf göra något, men tar det som det kommer, orkar endå inte bestämma något nu. Är ledig både imorgon & tisdag, ska bli så HIMLA skönt, välbehövligt!


Jobb.

Står på jobbet nu, gick ganska bra att komma upp i morse. Himla trött, men jag kommer alltid upp när jag vet att jag måste så. Blev ingen bra morgon, hade både ont i magen och var räddare än jag varit på riktigt länge.
Lite bättre nu, och jobbet går helt okej, slutar om två timmar så, sen blir det hem och ta det lungt.
Skulle egentligen åkt och shoppa & ätit med Ellen, men vi skulle ta det en annan dag så, (:


-

Blev en riktigt tråkig kväll haha, men kollade iaf på Friends with benefits. Mysig film, men så förutsägbar.
Sån där jätte gullig, lite halv tramsig rulle som du vet exakt hur den ska sluta precis när du suttit på den.
Men endå, jag är en riktigt sucker för kärleksfilmer, så sitter här med ett fjantig jätte flin och så klart kan jag absolut inte stänga av. Aww, kärlek är det vackraste som finns!

PUSS & GODNATT! 


L-O-V-E is just another word I never learned to pronounce


pop corn.

Jobbet gick överaskande fort, tackar man för!
Handlade mat på ICA ( blev två feta påsar som jag fick dras med hela vägen hem..) Så nu har vi iaf mat i huset, så ingen panik-popcorn-ätning i natt för jag är utsvulten, höhö !

Utanför möte jag upp några kompisar och sen blev det hem och äta icasalladen som jag köpte.
Himla god var den, Kyckling, feta ost & bulgur, mums!
Hittade några roliga 'drink utblandingar' på ICA, dyra var de inte heller, så köpte två som ska provas, thihi!
Ena var mojito och den andra passion frukt & apelsin, så de är nog förhoppningsvis goda (a)


-

If you don't want me to

throw up on you, think

again before you start

talking because bullshit

make me sick.


upd

Härliga kunder, besök av kompis & sol fick mitt humör att övergå till ett riktigt posetivt sådant!
Nu taggar jag för att handla mat, för tröttheten är som bortblåst, så andra planer än att sova blir det förhoppningsvis idag!
Det gillas! Det är sommar, då ska man försöka leva ordentligt! när jag inte jobbar vill säga ;)
hahah eller jo, ska göra mitt yttersta för att orka med både och... ;)

 


6/8

darrar smått och mitt hjärta slår jätte fort just nu, tror det kan beror på att jag sover så dåligt, men vet inte, skumt iaf! Idag blir det jobb och imorgon med, sen är jag ledig två dagar & sen är det dags för jobb igen. Inget liv just nu, fyyy sjutton. Jobbar nästa helg med, yeeay. skjut mig.

hahah, gnällunge jag är, men är sjukt trött och på dåligt humör, så då blir det tyvärr just precis så.
Somnade efter halv fem igår, blir så arg, men det går verkligen inte att sova. Men gick inte upp förens tolv, så sovit har jag gjort iaf. shame on me, skulle upp vid nio för att åka och handla på willy's.  

Men idag är jag tröttare än jag varit på riktigt länge, så tänkte köpa mat efter jobbet och sen gå hem och sova.
Mat behövs verkligen, för vi har inget hemma, inte ens mjölk, ingen annan dricka för den delen heller.
Fick äta en findusrätt till frukost som jag hittade i frysen, men iaf bättre än inget.


rädd för att inte känna alls

Vaknar upp och allt känns tomt, vet inte vad jag känner eller om jag ens känner något alls.
Det skrämmer mig verkligen, att inte känna något.
För det är av känslorna man har, som man vet att man lever

Då känner jag helldre allt än ingenting alls , för jag är så rädd att jag en dag inte ska känna något
Rädd att allt som får mig att känna nu en dag inte kommer påverka mig alls.


Frukost

Godmorgon!
Somnade till slut, någon gång efter fem, suger men kom iaf upp vid halv elva, så inte på tok för sent iaf :)
Nu sitter jag iaf här och äter super frukost, kaffe, ägg, proteindrink & yoghurt med mussli, mums!
Älskar ägg, skulle kunna äta det jämt typ, kommer verkligen sakna de pocherade äggen jag alltid äter till frukost i usa.

Blev precis en liten paus i frukosten då jag såg att lilla Ronja sprang runt på tomten, jäkla kanin, men hon är inte speciellt svår att lura så nu sitter hon i buren igen ;)

Blir att äta upp frukosten, byta om och hämta en bok, sen mot solstolen! Puss


upd; HAHAHAH lite trött är jag nog fortfarande, märkte att jag hade skrivit att 'lilla Ronja sprang runt på kroppen' WTF? hahahah!


F U

Fy satan i gatan, inte somnat än. Gick och la mig men gav till slut upp och gick ut på en promenad. 
skönt var det, lite kyligt men endå inte kallt, mysväder!
Börjar bli riktigt irreterad iaf, har ställt klockan på nio, för att hinna sola inna jobbet... vet inte om jag tror på det själv, men hoppas på det bästa. Letat sömn piller har jag också, men nej tjohej, inga sånna äger vi inte. Nu ska jag iaf hoppa i sängen, inte bokstavligt talat då, men nästan för trött är jag iaf inte. PUSS!


5 AUGUSTI

Hej!
 Efter ett väldigt lååångt uppehåll så är jag nu tillbacka, eller ja, får se hur länge det blir, men ska försökas iaf! :)

Dagen har iaf spenderas bra, vaknade vid fyra och sen blev det frukost med Ellen, Hampus och Lollo, härligt! Sen satt jag ute och njöt av resten av 'dagen' i solen. Sen följde jag med Emma till hennes jobb för att hämta hennes nyckel hon glömt & sen blev det en fika på det! Blev sedan en löprunda på 62 minuter följt av benböj och en dush.
Sedan vid kvart över tolv kom Emet, Nicke & Fredde över på fika, och de gick hem för ungefär så där en 10 minuter sen nu.

Härlig dag iaf, dock så ska Ellen den skitungen sova borta, vilket leder till att jag får sova ensam hemma.
 Suger hårt då vi haft inbrott och jag är mörkrädd. Så gillas inte att vara ensam i ett stort hus, nepp!

Inte är jag ett dugg trött eller, så funderar på en promenad eller film, dock ska jag jobba imorgon, så borde försöka komma in i rätt dygnsrytm, men det känns ganska överskattat att sova när man inte ens är trött.

Imorgon blir det troligtvis lite sol pressning, och förhoppningsvis mat handling ( ska försöka sätta Ellen på den uppgiften då jag jobbar 2-8) men får se, mat behövs iaf, ingenting hemma nästan, suger lite grann!



Snodde en liten bild av Emma ifrån fikan på Espresso house idag, mys!


RSS 2.0