Beauty


klagoinlägg.

Börjar bli mer och mer pirrig nu, jag vill göra en till tatuering NU !
hihih, nästan hundra på vad jag vill ha också, men ska tänka igenom det lite ännu mera först :)

Förövrigt så är jag inte så blogg sugen just nu, är super sjuk. haha eller något i den stilen, började i helgen då jag fick ögoninflamation? lyckat ;) sen så förskylning, feber, halsont & hosta på det - yeaay! Skulle sommarjobba hela veckan, men blev i måndags, då jag nättochjämt överlevde. Blir så sur, ska se om jag på något sätt kan jobba nästa vecka. Hoppas verkligen att jag är bättre imorgon iaf, för jag hade räknat med pengarna för en vecka, så surt!

Har världens shopping sug också, gaah, blir hysterisk snart. Blev en liten nelly-tröst-shopping igår, ett par mega söta byxor och en snyggingklänning! De får gärna komma nu! :)

Nu ska jag försöka göra något inann jag dör av tristess, fy fan för att vara sjuk säger jag!


.

så sugen, på att tauera mig igen.


Imorgon smäller det!

Imorgon tar jag studenten, helt sjukt! Herregud!
Shiiiet, kommer aldrig kunna somna i natt känner jag & så blir det att gå upp vid halv sex för att dusha, yeah! ;D
Åhh, snart så! Helt galet bra! YEAH!

-

åh, jag har hittat världens snyggaste man. haha utan namn och ingenting, världen är bra hård alltså ;)

4/5

vissa människor gör mig bara så underbart glad
folk som är gonom snälla och vänliga mot alla vare sig de är bekanta, vänner eller främlingar


Godmorgon!

Godmorgon! Somnade tidigt igår igen och vaknade vid halv tio. haha något är fel på mig just nu! Pappa ropade iaf om jag ville ha frukost, så då vaknade jag och hoppade in i dushen, nu har jag ätit frukost & druckit kaffe och tänkte strax sätta på mig bikini och lägga mig i solstolen :) Sen blir det jobb vid tre, gaaah. jag vill inte, alltid fint väder när jag jobabr ju ;p !


ego pics



Trött tjej, hungrig med, såhär ser jag iaf ut idag!


DRESS



Provade denna på H&M förra veckan, helt underbar! Letade klänning att ha på kvällen på studenten, men har troligtvis en anna jag ska ha. Men himla fin var den! 499:- på H&M


2/6

Har precis kommit in, suttit ute i solen i ungefär en timme, så skönt :) Men nu fick det vara nog, är lite trött & seg men blev allt lite piggare av att vara ute!
Gick upp vid tio imorse och kände mig varken utvilad eller pigg någonstan, åt frukost och dushade men haha det gjorde inte mycket skillnad alls, åkte in till stan och gick runt där en stund, men blev underbart väder så kände att jag bara ville hem, så åkte hem och hamnade ute, mys! :) Hittade ett par short, ett linne och en väska/sminkväska? typ.
Vad som händer idag har jag ingen aning om, men vill göra något ;p
 Igår träffade jag några kompisar, gjorde inget speciellt, satt och pratade & bara chillade men redanvid tolv så sov jag nästintill haha, piggtjej.


Ger mig gåshud.


JUNE

Godmorgon!
Underbar morgon, ställde klockan på 6, låg kvar en stund och hoppade sedan in i dushen.
Slog på stort och gjorde både kaffe & ägg till frukost, Mums! Ska åka till skolan vid halv nio, så ska börja fixa mig lite smått snart. älskar att ha mycket tid på mig på morgonen, jag gillar att sega och att äta frukost tar ca en halv timme för mig !

Skönt att gå upp tidigt, jag tycker verkligen det, får sån ångest när jag sover på dagarna, känns som jag missar en massa & morgon timmarna är guldvärda. Ja, iaf enligt mig (:
Föresten är det första Juni idag, oj! Sommar nu & på söndag blir jag nitton, gud vad tiden går.. haha!


RSS 2.0