Träning 31/1

  • Gymmat mage, rygg, ben & rumpa
  • Sprang 30 minuter på löpband (5.1 km)
  • Joggat 30 minuter (5 km)
  • Fotbollsträning ca 80 minuter

 


-

Känner att min blogg blivit rätt tråkig på sistonde, inga bilder och bara en massa text! Ska försöka få in lite mer bilder ;) Har föresten både glömt att skriva och visa att jag färgade håret i början på förra veckan, skulle iaf bli ljus/mellan brunt, men blev dessvärre väldigt mörkt, men men så får det vara nu, blir bara slitet och förstört när jag håller på!

Fotbollsträningen gick bra och var himla kul! Och vad jag har tränat idag, men gud så skönt! Imorgon börjar jag 11.50 och slutar vid tio i två och sen jobb vid tre, ganska så nice !
Nu har jag precis ätit och druckit te, så snart blir det nog sängen, Puss!


update

Hej! Gymmet gick super, sprang en halv mil på löpband och sen styrka på det! Var hemma vid tolv så gick och hämtade klänningarna direkt ;) Båda var jätte fina, dock väldigt korta, fast jag är ganska lång så, men endå ;p
Nu har jag precis ätit middag & nu sitter jag här med en kopp kaffe, som ni kanske märker så är det här ett ''stressat'' inlägg, mamma vill SÅ gärna ha datorn, så jag försöker skynda mig så gott det går ;)

Har fotboll vid sju, så tills dess ska jag bara ta det lungt, känns som mina dagar är fullbokade jämt just nu, så ska ta vara på tiden ;) Puss!


Godmorgon

Godmorgon, Gick upp vid åtta och nu sitter jag och äter frukost, Omelett och te. Super gott, både brocooli och paprika i omeletten ;)
Börjar inte förens vid tre idag, så tänkte åka till gymmet med kvart över nio tåget, då är jag där lite efter halv, så hinner jag hem innan skolan också. Idag kommer också mina klänningar från H&M, yeah! Ska nog hämta dom direkt på vägen från gymmet eller annars får mamma ta de med sig när hon slutar, orkar inte vänta tills imorgon när jag jobbar ;b


-

åh! Hittat en hemsida med helt underbara klänningar, hittat två som skulle kunna bli min blivande student klänning ;) SÅ mycket fint, och jag skulle näst in till vilja ha allt!


Träning 29-30/1

  • Lördag; Gymmade armar/axlar + 65 minuter löpband
  • Söndag; Gymmade ben, rygg armar/axlar & mage + 30 minuter crosstrainer

30/1

Dålig uppdatering, är på jobbet nu, gårdagen blev inte lyckad alls. nepp! Var hemma vid ett iaf, så sovit gott har jag ;) Gymmade imorse, mer än det har jag inte hunnit idag, men skriv senare, Puss!


Taggad!

Jobbet gick jätte bra, mycket att göra och mycket folk! Vilket resulterar i att tiden går fort ;) Det gillar vi! Slutade halv tre och tog tåget en kvart senare, läste fel på öppetiderna och blev glad för att de stängde 18.00 Haha där fick jag, för det gjorde dom icke, stängde fyra som jag skrev tidigare. Så blev 36 minuter på löpbandet och sen armar/axlar. Fick sjus hem av en kompis mamma så var hemma tidigare än förväntat, skönt! :)

Kom hem vid 20 i fem ungefär och kände mig inte speciellt slut, så körde 31 minuter till på löpbandet här hemma, yeah! Känner mig grymt taggad nu, sammanlagt har jag sprungit lite mer än en mil idag, känns super.

Nu blir det liite styrka här hemma, sen en välbehövlig dusch följt av middag & sen kommer Katja hit och sen blir det som sagt utgång ;D!


JOBB!

Hej! Är på jobbet och hann inte updatera imorse! Här är det fullt upp, roligare då och tiden går fort!
Ska till gymmet direkt efter jobbet då de stänger vid 4, men skriver efter det. Ut och njut av vädret med er! :D


WORKOUT 27-28/1

  • Torsdag; Gymmat

  • Fredag; Gymmat

28/1

Hej! Kom hem för 25 minuter sen och nu har jag precis ätit & nu dricker jag te. Åkte och gymmade direkt efter skolan, gick bra, körde dock inte lika hårt som jag gjorde igår/förgår. Är riktigt trött just nu, funderar på att vila en stund (a) Skolan var iaf inget vidare idag, men tiden gick iaf ganska fort så rätt okej trots allt!
Jobbar imorgon bitti, 8.30 - 14.30 och sen blir det förhoppningsvis gym följt av utgång. :)

Godmorgon

Sitter i skolan och känner mig så där häärligt nyvaken, gaah. kunde sovit en timme till, för första lektionen var eget arbete. Riktigt skönt, det vill säga om jag vetat om det. Men men!
Tagit emd mig gymkläder, så det är tänkt att jag ska til lgymmet vid kvart över ett. kan säga att jag har ganska så härlig träningsvärk idag också (a)


-

Sitter och dricker kaffe, fryser ganska rejält kan jag säga, mina tår är nästintill is ;)
Riktigt härligt det! Jobbar idag, så ska snart börja göra mig klar, fixa matlåda och så.
Ha en bra dag, Puss!

8:15

Godmorgon!
Vaknade upp pigg och det är nog första gången på riktigt länge (a)
Känner av lite smått av träningen igår, men det kommer nog framemot eftermiddagen, haha
Just nu sitter jag och äter frukost, ska sen börja packa & sen blir det gymmet med Katja.
Låg en lapp i köket där mamma hade skrivit att det är 15 minus idag, burr, ingen vår här inte, men den kommer väl.
Ska jobba idag också, 15-20.00, men nu blir det frukost, så jag blir klar någon gång, Ha en underbar dag! Puss

Work out 26/1

  • Cirkelfys - 60 minuter
  • Gymmat

Update

Hej! Kom hem från gymmet vid tio, och har precis ätit och duschat. Cirkelfysen var riktigt jobbig, men kul!
Blev både jag, Katja, Jennie, Carre & hans mamma på cirkelfysen. Tror jag kommer få väldigt mycket träningsvärk imorgon (a) Gymmade en halv timme efteråt också, så känner mig himla duktig ;) Ska gymma med Katja imorgon bitti, och antagligen skulle Jullis ditt också, så känns som jag iaf kommit igång.
Hände en kul grej på gymmet, hahah, men det låter jag var osagt, men blev mycket skratt! HAHA!

-

Nu har jag precis ätit middag, lax & brocooli paj, himla gott!

Blir att ta kvart över sex tåget, så hinner gymma en halv timme innan cirkelfysen börjar, :)

Hoppas bara att det inte är så där jätte mycket folk. Nu ska jag leta upp vattenflaskan och leta hörlurar! Puss!


-

Har precis druckit kaffe och ätit vaniljbullar, var egentligen tänkt att jag skulle gymma direkt efter skolan, men så blev det ju inte (a)
Men bokat cirkelfys ikväll som börjar vid halv åtta, så tänkte åka tidigare så jag hinner gymma lite innan.
Ska verkligen försöka komma igång med träning nu! Har köpt simkort också, så ska försöka komma igång med det också. Men nu ska jag bara packa och så, så slipper jag stressa senare, skriver sen, Puss!

H&M

Beställde dessa klänningar från H&M idag, den korallfärgade är jag helt galen i, så himla fin! och den andra har jag suktat efter ett tag, så nu slog jag till. Fick både 25 % på den dyraste och sen 50 kr rabatt på hela köpet, kallar jag kap! Det vill säga att allt som allt, men frakt och allt blev inte mycket mer än vad den rosa klänningen skulle kosta i ordinarie pris (a)

Godmorgon

Kom hem från bion vid halv ett igår, så blev sängen nästan på en gång, var bara tvungen att äta något först (a)
Filmen var iaf bra, så där mysigt gullig, ingen super film, men helt okej :)
Brukar inte riktigt gilla Anne Hathaway, eller kanske är det hennes roller jag inte gillar.. , men i den här filmen var hon iaf bra. Nu ska jag äta upp min frukost och sen blir det att röra sig mot skolan, Puss!

Love & other drugs

Håller på och dammsugar på jobbet, men blir ett himla snabbt inlägg här emellan (a) Inte mycket folk alls idag, några enstacka för att hämta paket eller köpa tidningen typ..

Ikväll blir det iaf biomys med Ellen, Love and other drugs ska vi se, bion börjar kvart över nio, så blir att ta tåget precis efter att jag slutat här!
Hoppas ni har en trevlig kväll, blir nog inget mer uppdaterande idag, Puss!


Jobb

På jobbet nu, inte mycket kunder alls, så just nu dricker jag kaffe, :) Fick hem en H&M katalog idag och blev himla sugen på att beställa vår kläder, Åh! Tycker verkligen det räcker med vinter nu ;) (a) Skriver senare, Puss!


25/1

Godmorgon!
sov morgon idag igen, dock bara till tolv :) Ska ta bussen tjugo över elva, behöver köpa hårfärg, så tänkte göra det på vägen till skolan. Ska snart börja göra mig iordning, sitter fortfarande i pyjamas, (a)
Blir kanske bio med Ellen ikväll efter jobbet, får se hur det blir med det, annars imorgon :)

update

Fotbollen gick inget vidare, kände mig trött och lite illamående. klarade mig igenom den iaf. Men tar igen det nästa gång (a) Nu har jag precis ätit & duschat, himla trött är jag nu, så blir nog sängen tidigt ikväll. Puss

-

Nu sitter jag på golvet i mitt rum, ingen annan stans som man kan sitta bekvämt här inne, så då improviserar man lite! Har precis ätit, så just nu är jag både mätt & trött. Har fotbolls träning om en timme och just nu kan jag ärligt säga att jag inte är direkt taggad alls, men blir väl förhoppningsvis det om en stund.
Hade som sagt bara en lektion idag (och i morgon med) men den gick ganska bra, dock håller vi på med grammatik och det suger jag på, fy vad svårt det är. Imorgon blir det jobb efter skolan, känns som det var länge sen sist, jobbar även torsdag och sen i helgen. Skriver kanske senare, Puss!

Just nu

känner mig sååå pigg idag! Eller inte, haha. har precis ätit lunch och mamma kom nyss,
och med sig hade hon min lönespec. inte illa,
har jobbat många röda dagar den här månaden och det märks, min största lön hitils (a)

GODMORGON

sitter i soffan just nu, vaknade för ca 1,5 timme sen och lika trött nu känns det som, uuw. haha, ätit frukost har jag iaf, får väl göra lite kaffe nu, skriver sen, Puss!

(a)

snart dags för sängen, börjar bli tröttiis, men har sovmorgon imorgon och det känns himla skönt.
till tre om jag ska vara ärlig. hihi, sånt gillas! Sov sött, Puss

Part 2




Nagellack - Kicks
Shorts - H&M
Shorts- Cubus
Jeans- Cubus
& sen armband från glitter, men de var totalt omöjliga att fota (a)

-

Från Scorett
De är egentligen rosa/aprikosa med kork klack och mycket finare i verkligheten.
Tycker nästan de blev fula på kort, haha (a)

SHOES


TODAY


Åkte till stan runt ett, orkade inte sitta hemma och var så himla sugen på att gå i affärer.
Hittat massor idag, bland annat skor,shorts & jeans.
Himla glad för jeansen, för jag prövade först ett par levis på JC, men de satt inte fint någonstans på mig, men sen hittade jag ett par på Cubus som var nästan exakta i färgen och de satt som en smäck. Betydligt billigare också, kallar jag kap!
Har inte fotat något än, men tänkte göra det senare. Puss

Söndag

Sitter i soffan med datorn i knät, åt frukost för en stund sen, havregrynsgröt med banan. och kaffe på det såklart.
Ingen aning vad jag ska göra idag, men blir en dusch nu, Puss!

I ♥ SHOES

Köpte dessa på Belle shoes igår, riktigt snygga och väldigt bekväma
Är i mocka imitation och så är de ju mycket finare i verkligheten, iaf enligt mig! (a)

Och sen måste jag visa hur fint jag gjorde i min ''hylla'' idag, mina älsklingar, dock fick inte alla plats, tyvärr.

-

När du bestämmer dig för att leva, för att våga misslyckas, för att bara pröva på
Det är då man upplever mest,  man kanske blir sårad, men man läker igen
När man vågar, även fast man egentligen inte gör, men man gör det endå
känslan av lycka, nervösitet och nyfikenhet. Man vet inte vad som kommer hända och det gör en både rädd men förväntansfull
När du bestämmer dig för att leva, för att våga misslyckas, för att bara pröva på
Det är då man upplever mest,  man kanske blir sårad, men man läker igen
När man vågar, även fast man egentligen inte gör, men man gör det endå
känslan av lycka, nervositet och nyfikenhet.
Man vet inte vad som kommer hända och det gör en både rädd men förväntansfull.
men det är först då man känner att man lever, när man vågar misslyckas
nickie

Yesterday

Slutade tidigare i skolan igår, så mamma kom och hämtade mig & vi åkte till Jakan. Hon skulle på födelsedags fest idag och ville ha hjälp med något att ha på sig, och till shopping säger man ju aldrig nej. (a)
-
Dessvärre hittade hon ingenting alls, men det gjorde jag haha. köpte en korsett, trosor & örhängen. Kom hem vid fyra kanske och då hoppade jag in i duschen, fixade mig lite grann och tog kvart över fem tåget med Katja för att åka till Kista, var inte direkt tänkt att vi skulle shoppa. eller jo, strumpbyxor skulle båda ha, men jag hittade ett par skor, armband & två örhängen (a) Träffade också på lite vänner, alltid kul! Sen blev det världens omväg hem, för vi missade precis tåget från Barkarby så vi hoppar på en Jakobsberg buss, som går igenom hela Viksjö, fyy fan. missade tåget gjorde vi också. haha!
Var hemma vid halv nio till slut iaf, så Katja kom till mig nio för att äta och sen fixa oss & ta kvart över tio tåget. Lyckad kväll & vi dansade en massa, hade mina nya skor, höga klackar(a) och det gick super, böt bara på vägen hem. Enda minus är alla äckliga sliskiga killar, ursh & fy! Kom iaf hem vid kvart i sex och somnade kanske en en halvtimme - timme efter det. och vaknade vid tjugo över nio idag. wihow! pigg tjej? Oja!

Jag vill ha en hund

naaw. allergifri också. snälla pappi? ♥

Godmorgon

Vaknade runt halv tio, men orkar inte skriva just nu, så får bli senare, puss!

-

Dålig uppdatering igår, men somnade lite halvt i soffan så vid sju gick jag upp och la mig, somnade nästan på en gång. Så har sovit sen sju igår, fast vaknat några gånger då under natten.
Trodde jag skulle vara riktigt pigg nu på morgonen då, men nej sån tur hade jag inte (a)
Vaknade av att klockan ringde och jag bara hoppades på att jag hade ställt den fel och skulle få sova lite till. Huvudvärk hade jag också när jag vaknade, haha, Men nu sitter jag och dricker te, lite piggare trots allt och har nys ätit frukost ;)
Börjar vid halv tio idag och sen slutar jag vid kvart i fyra, sen blir det utgång till Lobby!
Ha en underbar dag, Puss!

Godmorgon 20/1

Godmorgon! Gick upp vid halv nio och sen dess har jag duschat & ätit frukost.
Ska strax fortsätta fixa mig, slutar vid kvart i fyra idag. Och förhoppningsvis ska jag träffa Isabel då,
och sen vid kvart över åtta har jag volleyboll träning. Hoppas ni får en härlig dag, Puss!

UPDATE

Somnade på soffan efter middagen och bra var väl det, mådde mycket bättre efteråt! Sov i nästan två timmar, så hoppas på att det inte blir allt för omöjligt att somna i natt (a) Men lite nytta har jag gjort idag iaf! Städade övervåningen & dammsög, hunnit duscha har jag också. Gud så skönt! Och imorgon börjar jag inte förens kvart i tolv, mys!

Onsdag

Hej!
Mamma kom och hämtade mig från skolan, fick en allergisk reaktion, så mådde inte bra alls. Tror att något jag hade ätit hade kommit i kontakt med nötter. Började klia på hela kroppen, halsen & öronen., fyy alltså. 
Ögonen svullnade upp också, men tog en tablett, så det hann inte riktigt bryta ut.

Nu mår jag mycket bättre, dock väldigt trött, skulle egentligen jobbat idag, men Katja gick in istället för mig. Vad skulle jag göra utan henne? ;) haha! Nej, men jätte snällt, hade verkligen inte orkat jobba idag.

Kollar lite på webbshoppar, hittade två klänningar, skulle kunna tänka mig att ha någon av de på studenten, men kändes inte hundra, så jag väntar. Vill hitta något jag verkligen vill ha.
Pappas kompis/kompis till familjen är här just nu, ska också stanna på middag. Nästan tre år sen jag såg honom sist, men det känns det verkligen inte som!


Godmorgon

Godmorgon! Sitter just nu och äter frukost, så tänkte uppdatera lite fort.
Börjar vid halv nio idag, så ska ta bussen tio i åtta, ganska surt, blir att sitta i skolan i ca 25 minuter och inte blir det bättre av att det endast är två från min klass som har engelska, x) Men men, tänkte kanske försöka jobba med en uppgift i engelskan. haha, vi får se hur det blir!
Blir en lång dag idag, då jag ska till jobbet direkt efter skolan. Är väl hemma lite efter åtta, men är ledig i helgen och på tisdag är det lön, så jag klarar mig nog (a) Nu blir det att dricka upp te;t och sen göra sig färdig.
Ha en bra dag!

Jag älskar dig Sandra


Inte en dag går utan att jag tänker på dig. Jag saknar dig så enormt.
Saknar att inte kunna träffas när man känner för det, bara för att. Utan att det ska gå månader förbi.
Bara ta en kaffe & sitta och prata, kolla på film eller komma förbi på middag.

och nu när du ska bli mamma, då vill jag såklart ha dig nära, dels för att stötta & för att vara den mostern jag alltid velat vara ♥

WORK OUT 16-17-18/1

Söndag; 30 minuter på löpband. Gick bra.

Måndag
; ca 80 minuters fotbollsträning, Riktigt kul, men gick sådär. Mycket konditorn & spel!

Tisdag; 30 minuter på löpband. Skönt, men riktigt jobbigt!

Ojuste

För er som inte vet hur jag egentligen ser ut.. så får ni en helt oredigerad bild här!



åh vad söt man kan vara. vissttt?!?!

BULLAR

Nu drar jag iväg till jobbet för att hälsa på Katja som jobbar, tänkte bjuda henne på mammas nybakade bullar också, haha ;) Goda var dom, har redan ätit tre! Tror Katja kommer bli överlycklig xd
Får se vad som händer sen, kanske drar till Jakan, Puss!

Tisdag

Blev en ganska så väldigt skön dag idag, började 20 över tolv och slutade vid två, haha härligt det!
Det gick jätte bra i Broskolan, kul att träffa mina gamla lärare!

Och tycker faktiskt att det är väldigt roligt att stå inför elever och prata, haha trodde aldrig, Aldrig att jag skulle säga det! Hahah, jag som knappt vågade säga någonting alls när jag var yngre och själv gick i Broskolan.
-
Kan tycka så otroligt synd om människor som är så blyga, som inte vågar, inte kan, för jag vet att jag själv var sån förut och hur dåligt jag mådde av det. Det är rent utsagt hemskt. Sånt som ingen borde behöva dras med.
Åhh jag vill verkligen jobba med barn när jag blir stor! Det är det jag vill, det är det jag ska sträva efter!

Godmorgon

Vaknade lite innan åtta, men somnade om tills nio. så nu är jag uppe och har precis ätit frukost, dricker te gör jag just nu. Min lärare ringde nys, ganska kul, för jag skulle precis ringa henne och berätta att jag inte skulle kunna gå på hennes lektion för att jag ska vara med i min gamla skola. Men det hade hon redan listat ut själv.
Funderar på att springa på löpbandet, men känner mig fortfarande väldigt ny vaken, så får se om en stund, annars kan jag alltid köra ikväll. Ni får ha en bra dag, jag skriver nog innan jag går iväg, men nu ska jag dricka upp te't innan det kallnar.

-

Vem skulle en människa som aldrig gör misstag vara? Vad skulle han ha att lära sig utav?
Jag säger inte att misstag alltid är bra och att man alltid lär sig någonting ut av dom,
men att bli dömd för något som man för länge sen försökt att förtränga, glömma och bearbeta
Något man inte står för att man gjorde, men som man endå inte kan få ogjort
Det är som att falla igen och igen, varje gång du blir påmind
Det gör ont, även år efteråt

Man kommer alltid att minnas, vare sig man vill eller inte, och man kommer alltid bli påmind
Kanske bleknar ärren en dag, kanske inte
Smärtan och ångesten kommer upp till ytan, tränger sig in i varenda vrå
Människor kommer aldrig sluta döma, de kanske aldrig kommer att förstå

Misstag är något man får leva med, dag efter dag, år efter år
Rykten och skvaller kommer alltid att bestå.


nickie

-

Fotbollen gick hyfsat, kände mig lite virrig, men annars så, konditionen blir sakta men säkert bättre, skönt det!
Har duschat och ätit nu, och ska väl sova inom en snar framtid, haha nej men ska försöka att inte gå och lägga mig allt för sent, ska kolla upp när jag börjar imorgon också. Ska till min gamla skola Broskolan imorgon vid halv ett och prata inför niorna om gymnasiet, kul! Sen efter det har jag bara idrott och sen slutar jag. Känner mig riktigt shopping sugen och jobbar inte imorgon, så kanske borde dra till Kista efter skolan? hmm..






UPDATE; Haha vad skönt, hinner inte gå på lektionen innan så jag börjar visst vid halv ett och sen har jag idrott vid kvart i tre ;)

Fotboll

Hej! Kom hem vid sex från stan, och nu har jag precis ätit middag. Har fotboll vid sju, så kändes lite sent att äta nu, hoppas jag slipper att få håll iaf. Blev en fika i stan med Katja och sen gick vi runt i lite affärer, mysigt! Hittade lite små saker, som ansiktskräm, armband & parfym. Visar senare, men nu måste jag börja byta om och packa, Puss!



-



Människor kommer aldrig sluta döma.


Kaffe

Katja kom hit vid elva, blev en massa prat och skratt, som vanligt då ;) Hon drog för hon skulle till sjukgymnasten men ska möta upp henne i stan senare. Nu har jag precis gjort kaffe till mamma och mig, fryser något galet. Har värmt vetekudden också, så nu ska jag blir varm!


Måndag

Godmorgon!
Vaknade för ungefär en halvtimme sen, av att min syster smsade mig och endå hade jag ljudlös, sjukt xd
Har världens påsar under ögonen, och jag som la mig tidigt haha.
Idag blir att träffa Katja såklart och sen har jag fotbollsträning ikväll, tänkte försöka fixa en almanacka också, det behövs! Men nu blir det frukost, Så ni får ha en bra dag! Puss

Today

Halloj! Jobbet gick bra och relativt snabbt, Katja jobbade innan mig och hon blev kvar i över en timme. haha ganska roligt att vi har så mycket att prata om, när vi träffas varje dag x) Men lika mysigt varje gång!
Efter jobbet tog jag tåget direkt till stan och möte upp en tjej som köpte mitt löshår, kändes skönt och 350 kr rikare är jag nu, hihi. (a) Nu sitter jag och äter glass, den hann nästan smälta, men ganska så god endå.
nej känner att detta blev ett riktigt seriöst inlägg, men jag är jätte jätte trött, och det underbara är att jag är ledig imorgon och kan sova ut! Ha en bra kväll, Puss!

Nu; Jobb

Nu ska jag alldeles strax börja byta om, och sen dra mig till jobbet. Ingen som helst lust att jobba, men efter idag är jag ledig enda tills onsdag, så härligt :) Inte för att de är tråkigt att jobba, gillar mitt jobb, men är så himla trött'!

-

Har precis duschat, sprang på löpbandet i en halvtimme, goosh vad skönt men jobbigt.
Ska se om jag orkar en halvtimme ikväll med, nu ska jag fan få tillbaks min kondition! haha
Nu ska jag börja göra mig iordning på riktigt, (a). Sen blir det nog att möta upp Emma! Ha en underbar dag, Puss!

16/1

Hejsan, sitter i vardagsrummet, lånade datorn av pappa en stund ;) Vaknade innan nio, men somnade om till ungefär kvart över. Så nu har jag precis ätit frukost. Ska jobba vid halv tre, men innan dess ska jag iaf träffa Emma! Det var allt för länge sen sist!
Imorgon är jag ledig ifrån skolan och för att göra det hela bättre så är jag även ledig på jobbet, skönt! :)
Jag skriver senare, Nu ska jag börja göra mig i ordning ;) Puss!


Du är vacker även när jag blundar, när jag inte ser
Du är vacker inifrån - ut, vacker enda från början till slut
det vackraste jag vet är kärleken och för mig är det Du


du är vacker även när jag blundar, när jag inte ser
du är vacker inifrån - ut, vacker enda från början till slut
det vackraste jag vet är kärleken och för mig är det du






nickie

update

Sitter i Ellens rum nu, vid hennes dator, har ju mina gamla bilder och sånt här, ganska kul att gå igenom.
Fotbollen gick jätte bra och var riktigt kul, jobbigt, men så himla skönt att få ta i! Känner att det går lite framåt också, både med fotbollen och konditionen. Bestämde i förrgår att jag inte skulle äta socker på 21 dagar (rensa kroppen), men jag vet inte vem jag försöker lura haha, slank ner en vaniljbulle idag på jobbet endå (a)


just nu, tröttis & sliten

yesterday






I turn my face up
Look at the dancing clouds
I got no rush to anywhere
I'll stand right here and take this day in
Make my mark on this moment
Play all the games that this day has to offer


5 saker om mig

  • Jag tycker kramar är något av det mysigaste som finns

  • Jag är 1,75 centimeter lång

  • Jag har påbrå från bl.a Frankrike & Österrike

  • Jag hatar bakverk, men älskar vaniljbullar & glass

  • Mitt första jobb var att städa hotellrum
;)




HEMMA!

Hemma nu, blev kvar nästan en halvtimme på jobbet, blir lätt så, iaf när Katja jobbar direkt efteråt ;)
Nu har jag bråttom, fotbollen börjar om 20 minuter, så håller på att byta om, men nu måste jag rusa! Puss

-

Bara en timma och 20 minuter kvar nu, tiden går ganska fort :)
Rätt mycket folk, och det går jäätte mycket bullar idag. Fast det förstår jag, så goda som de är xd
Skriver när jag slutar, dags och jobba igen, Ha en bra dag!


GODMORGON

Står på jobbet nu, gick upp vid halv åtta. Inte direkt kul at tgå upp då, men är väldigt pigg nu :)
Gårdagen blev inte direkt som det var tänkt, eller nu skojjar jag, INTE ALLS som det var tänkt..

Men men en ny dag idag! Har fotbollsträning vid halv fyra, nice! och sen får vi se vad som händer.
 Men nu ska jag baka klart bulalrna & dricka kaffe, Ciao


-

haha, sitter i mys kläder & lyssnar på music.
ska snart börja göra mig i ordning, målat naglarna har jag iaf gjort ;)
Skriver nog innan jag drar ut, Puss!

Godmorgon fredag!

Vaknade vid tio i sju, var för tyst här, Ellen var borta & hennes säng bäddad, fick lite panik där, men hon var nere så hörde henne icke ;) Somnade om till kvart över åtta ungefär och gick upp vid halv nio.
Börjar inte förens tolv idag, så skönt att sova ut och äta frukost i lugn & ro.
inget jobb idag eller, men det blir i helgen :) Men nu ska jag hoppa in i duschen, Puss!

Today

Skolan gick bra, halv seg, men mycket skratt och glädje! Skön klass, även om man ofta blir väldigt less på den. Känns inte direkt som om vi har några seriösa lektioner just nu, men inte mig emot.
Jobbet gick också bra, kom till kvart över tre istället för fyra. Hoppade sista lektionen då Katja skulle till läkaren och vi jobbar tillsammans på ett arbete, så känns inte som jag skulle fått mycket gjort.

Jobbet gick iaf jätte fort och efteråt åkte jag och Katja för att prova på volleyboll. Det var himla kul, lite roligt att det var vi två och sen var resten medelålders män xd men vafan, kul var det!
Nu har jag precis duschat & ätit och snart blir det sängen, börjar vid tolv imorgon och slutar halv fem.. Och sen blir det utgång med Katja! Ha en bra kväll, Puss!

work,work,work!

Är på jobbet nu, går galant ;)
Dricker lite kaffe just nu, ganska lungt, men månag som köper korv & hämtar paket.
Ska iväg och prova på volleyboll med Katja Kaj direkt efter jobebt, så skriver när jag är hemma därifrån! Puss!


Godmorgon

Godmorgon, Gick upp lite innan åtta. Idag var det inte kul att gå upp, fyyy! Och vaknade med huvudvärk, men den är borta nu iaf. Ätit frukost och börjat fixa mig, nu borstar jag tänderna, ska bara klä på mig och sen ta bussen vid halv. Jobbar direkt efter skolan, så blir ingen bra uppdatering idag eller, men skriver ikväll, Ha en bra dag, Puss!

-

Kollat på film med Ellen, såg klar på I love you man. Både ätit glass & popcorn, så känner mig lite för övermätt just nu, men vafan, man lever bara en gång! Har sovmorgon imorgon så ska försöka sova ut, Natti natti!

Jobb

Nu är jag på jobbet, så detta inlägg är förinställt.
Skriver efter åtta, då jag slutar, Ha en bra kväll!

-


två bilder på tåget hem från idag, blöt & glad!

Har precis ätit lunch, bestående av mackor & te, nu väntar jag på att mamma ska komma hem.
Behöver verkligen städa mitt rum, men ingen lust & jag fryser som vet inte vad, så får se hur det blir med det! Puss

Outfit

( Fortfarande blöt från all snö )
Tröja - myrorna
Halsband Bikbok
Jeans - Vero moda
Halduk- Cubus
Väska - Chicy.se
Jacka (NY) - Bikbok

Right now


Kom precis hem ifrån skolan, härligt väder ute! herregud vad det snöar, inte kul.
Skulle egentligen dragit och gymmat med Julia men hon hade försovit sig, och vaknade när jag ringde.
Ska strax äta lunch nu, börjar bli hungrig & senare kommer dagens outfit upp. Puss!

Onsdag

Godmorgon!
Halva veckan gått redan, och idag har jag bara en lektion så slutar vid kvart i tio. Tror det blir att åka till gymmet direkt efteråt, men just nu känns det mer lockande att åka hem och sova. Men hinner endå hem till lunch innan jobbet, så jag hoppas på gymmet ;) Jobbar iaf 15- 20.00, men skriver kanske något mer under dagen annars blir det ikväll. Ha en bra dag!

Today

Hej! Inte hunnit skriva alls idag, fullt upp! Började kvart över åtta iaf med kök & idag var jag köksmästare, så vi lagade min meny. Blev riktigt lyckat och min lärare sa att det var en VG dag, så jag är helnöjd ;) Han fick också knippsa mitt lås på skåpet, haha! Slutade vit kvart över två och då var det att ta ner sig till ubg för idrott. Vi köre lite kamsport, riktigt kul! Fick lite skratt attacker, men det funkade hyfsat endå!
Fick skjus av Tomas hem & Julia hängde på, lämnade av mina saker hemma och sen tog hon & jag nästa tåg. Åkte till Kista och började med en fika, sne blev det shooping, i mängder. haha naae, men hittade massor! och så nöjd jag är, hittade en jacka, underkläder, 4 halsband och två linnen & så köpte jag ett halsband till mamma :)
Lyckad dag & nu är jag helt slut! Blir att sova när som helst, skriver imorgon, sov gott!

11/1 Godmorgon

Godmorgon, gick upp vid kvart över sex imorse, trodde inte jag skulle komma upp. Men där hade jag fel! Inte lika trött som jag trodde jag skulle vara eller, men kan ioförsig bero på att jag gick och la mig vid elva igår kväll.
Ska ta bussen som går halv åtta, och sen börjar jag vid kvart över. Har inga nycklar till mitt skåp i skolan, känner att det är himla bra. Hade två extra nycklar, men jag hittar ingen? uww, får väl bli till att knippsa av låset.
Ha en bra dag iaf, Puss!

-

Fotbollen var super kul! Bara tråkigt att det var väldigt få som dök upp, men hoppas på desto flera på lördag!
Hunnit äta och duscha & nu sitter jag vid datorn. Ska försöka gå och lägga mig rätt tidigt idag, börjar kvart över åtta imorgon så.. gaaah. Slutar vid fyra imorgon så får se hur uppdateringen blir xd

Dagens outfit

Jacka - H&M (lånad av Ellen)
Halsduk- Cubus
Linne- Carlings
Vantar & skinnbyxor - H&M
Väska- Chicy.se
& så svarta converse till ;)!

Vanilla

Köpte en vaniljbulle på jobbet på vägen hem från skolan, mums! Har precis ätit middag & nu blir det dessert ;) haha årets första fotbollsträning börjar vid sju, taggad!

örhängen

Dessa örhängen beställde jag förra veckan av en tjej som tillverkar egna smycken. Blev 150 kr för alla 3 & fraktfritt. Tog två dagar innan jag fick dom på posten, himla nöjd!

love you big time!

Todays


Godmorgoooon!

Godmorgon! Sitter i soffan och myser, åt precis frukost. Hunnit duscha har jag också :)
Börjar skolan vid tre, så fick sovmorgon till tio, mys!
Ellen börjar inte förens imorgon, så nu blir det filmmys innan skolan börjar.
I love you man, sätt den förut men den är kul!

A walk to remember

Love is always patient and kind, it is never jealous,
love is never boastful nor conceited, it is never rude or selfish,
it does not take offense, and is not resentful.
Love takes not pleasure in others' sins but delights in the truth:
it is always ready to excuse, to trust, to hope, and to endure whatever comes

-

trött & osminkad tjej. hejhej!
sitter i Ellens säng just nu och hon sitter i andra änden av sitt rum med hennes dator, chillerill.
haha, uttråkad är bara förnamnet på vad jag är just nu xd

-


trött & osminkad tjej, hejhej!



Ligger just nu i Ellens säng och hon sitter med sin dator i andra änden av rummet, chillirill.
haha, utråkad är bara förnamnet på vad jag är just nu xd


NAAW


Dress

H&M 799:-

Provade den här klänningen inne på H&M idag. Gaah vad vacker den är!
Silkes tyg, hel lång & underbar!
Hängde in den tills imorgon, vill ha den men kommer säkert aldrig använda den.
Men fanns bara en och i min storlek, så kändes som det var meant to be liksom.. ;)
Skulle passa perfekt till en studentbal, men tror inte vi ens kommer ha någon sådan :/


Dagens fynd





Var i Jakobsberg en snabbis idag, och detta fick följa med hem.
Har presentkort på H&M och både vantarna och linnet (som ni ser) var på rea, så riktiga fynd gjorde jag idag ;)
Älskar pastell färger & grönt är himla fint!

New in






Går dagens shopping;
Båda tröjorna var från Myrorna, halsbandet från Bikbok, örhängerna från ur&peenn, bustierm H&M och linnet Carlings!

9/1

Godmorgon!
Vaknade upp för ungefär en timme sen, ätit frukost & nu dricker jag kaffe. Ganska så trött idag, men sådär mysigt trött, Har planer på att mysa i soffan heela dagen.
Igår var jag iaf i Jakobsberg en snabbis, hittade två tröjor på myrorna & sen möte jag upp Ellen & Tilda på tåget och vi åkte till stan. Blev ett linne, en bustier, halsband & örhängen. Båda tjejerna hittade en varsin väska, riktigt snygga båda två. Blev en lyckad dag.
Katja kom hit för att fixa oss innan vi drog ut, kvällen blev inte riktigt som tänkt, men det funkade. vi var på Lobby som var ganska bra, lite dåligt drag bara. Kom hem vid fem imorse och somnade en stund där efter.
Kan ju säga att mina fötter är döda idag, uuw. Tänker aldrig mer gå i klackar när det är is ute, fyfaan. ;)

Godmorgon!

Igår jobbade jag 9-15, Sen hem för att fira Ellen. God mat och härligt folk! Både släkten & sen hade mamma bjudit hit hennes närmaste vänner i smyg, lyckat blev det iaf! :) Senare åkte jag och Katja till stan, hamnade på mcdonalds och sen nattbio. Bion sög så vi drog, men blev endå en riktigt lyckad kväll. hahaha! Kom hem vid halv tre & i morse vaknade man av mammas skrammel i köket, yeah. haha, nej men känner för en shopping dag idag, så kanske tur att gå upp i tid ;) Ikväll blir det iaf utgång med Katja & co. Puss!

Godmorgon

Sitter på golvet i mitt rum och har precis ätit frukost, gick upp lite innan åtta för att hinna duscha innan jobbet. Slutar vid tre och då blir det direkt hem och fira Ellen. Blir nog bra, vi ska äta tacos iaf ;)
snabb uppdatering, men hinner inte mycket mera, Puss!

6/1


Guess what?


-

mumsar på mackor & ett äpple just nu, ska snart sova. Kom hem för ca 40 minuter sen, var och kollade på Easy A på bio, kul film! haha, kanske lite tjejig men galet kul! ska ta tåget kvart över åtta imorgon, så borde gå och lägga mig nu, Puss!

imorgon'

Love is everything



ALIVE


gaah.

urs,.ursh,ursh. ingen ork och ingen lust att skriva, så blir en paus ett tag. hejs.

GRATTIS

Grattis Ellen, Jag älskar dig!

2/1


Don't know what tomorrow brings

Godnatt!


RSS 2.0