31/12

sista dagen på det här året !
 Mår inte speciellt bra idag, trött&seg med huvudvärk. jätte myys ellerinte.
Imorgon ska hela familjen till åkersberga och fira min syster som blir 15 på lördag, känns konstigt att hon blir så gammal :)!
Har fixat min dator idag, dt vill säga, datorn jag har alla mina saker på&som ingen annan använder ;p, och den funkar! gaah vad bra, nu kan jag fixa lite ny musik också, ääntligen! fast, dt skulle inte förvånnas om den slutar funka när somhelst, men den funkar nu, right? ;)

har föresten fixat bild på väska/tightsen! duktig jag är,!Tisdag

Kom hem för ca 30 minuter sen, har varit i stinsen med mam&pap, vi köpte födelsedagspresenter till min syster, hittade lite grejer! Jag köpte en ljus väska med nitar från Gina tricot och lejopard tights från Salt, om jag får datorn där uppe att funka så kommer det bild! Annars så får jag leta efter sladen så kaaanske det funkar att överföra dom till den här (;.

Igår jobbade jag, jobbar extra på wayne's coffee, det gick bra, men har inte jobbat på tre veckor så det kändes lite ovant :b
Julen har varit mys, träffat massa släkt och så, min storesyster kom ner till stockholm, sist jag träffade henne var innan vi åkte till usa, så nästan 6 månader sen! galet. Har inga planer för nyår, få se vad som händer!

Har jullov enda till 11 januari, men måste försöka komma till skolan innan, för jag måste ha mitt busskort, gaah.
nu ska jag ringa min lilla farmor! puss


sån fick jag och mina systrar i julklapp
:)


Lördag

Har nys ätit middag, enchiladas blev det, jätte gott och nu är jag galet mätt, :) 
Är sjukt trött, känns som jag börjar bli sjuk, :/ Har inte gjort mycket alls idag, sovit till 9 ( haha det är länge, iaf för mig! (a) ) sen har jag ätit och kollat på OC, ;)
men´skyller på att den här veckan var jobbig så har inte varit så pigg (;. blev tillfrågad om jag ville jobba imorgon, men nja har faktikst ingen lust alls. Just nu känns det som det är vilket samma, börjar få ångest innan jag ska jobba , för att jag vet att jag ska jobba, känns inte som jag vill ditt. i början var det kul. men men, är glad att jag har jobb iaf.
meen uuw, känns som jag bara klagar, men jag är så här under vintern, allt känns fel och jag har knappt lust till ngt, ska försöka vara lite mer posetiv, ;) imorgon tänkte jag iaf göra ngt, får se vad som händer :)
pusshej!

Torsdag

har varit hemma idag, mådde inte bra igår kväll, så gick och la mig jätte tidigt,
 men mådde inte bättre när jag vaknat, har inte gjort ngt specielt. kollat på säsong 1 av Oc, och druckit hur mycket te som helst , :)

igår var vi på statsvandring och hade redovisning i stan, rätt mys :),  vi var i grupp 2, så hade nästan 2 timmar att göra vad som helst på. så jag och 2 kompisar satt oss först på mcdonalds,och drack kaffe,riktigt kul där inne faktikst haha, sen drog vi runt, kollade lite affärer och så, köpte en tröja.

var väl hemma vid 4, åt middag och sen så började jag må dåligt. imorgon ska jag åka till åkersberga och hälsa på farmor och morbror, länge se det :)

pusshej!

Fredag 4/12

Fredag :). skönt med helg, extra välbehövligt känns det som. Började 10 idag, då jag enbart har servering på fredagar, 10- 14.30, det var ganska kul, förutom vissa irreterande människor man stör sig på.
Kom oväntat mycket gäster iaf!
Imorgon är jag ledig, men bro ik har ett nytt damlag som tränar på lördagar, så ska förhoppningsvis iaf gå ditt och titta. skulle vara galet kul att börja spela igen! Men ska inte hoppas för mkt, det kanske inte blir ngt, men stog i tidningen att de sökte folk :) 

På söndag ska jag jobba, 9-15, Har inte jobbat på 2 veckor,  då jag var grymt trött och sliten under praktiken. Skönt att öppna istället för att stänga iaf :).
Kom nys hem, har varit och simmat en timme, skönt. Och nu sitter jag här och dricker chai te, ska strax ta ngt att äta, så skriver inte mer idag :) pusshej!
(lånad bild) armband från guldfynd, stödjer bröstcancer. 69:-


RSS 2.0