Onsdags kväll

Nyss hem kommen från en promenad med Katja och nu sitter jag och dricker te :), iskallt ute, Men trevligt var det iaf!
Ska strax börja packa fotbollskläder, träningen börjar kvart över så ska åka med 6 över bussen. :)

Dagen idag har varit hyfsad, ganska dryyg, inte konstigt dt med tanke på vissa personer(!)
haha, jobbigt att börja med lektioner nu, när man har haft en månad nästan helt utan några alls, men nästa vecka har vi lov, så något att se framemot iaf! Dagens plus var iaf mammas lasagne, jag dör! den är så jävla god.

Men nu hinner jag inte skriva mer, jag är seegast på att packa, så bäst att jag börjar i tid ;)


Kvällsinlägg

Kom hem för ca 20 minuter sen, har hunnit dusha och nu sitter jag här och äter.
Tänk vad lite träning kan göra!
Känner att mitt dåliga humör är näst intill obefintligt nu! okey, mkt bättre iaf!
Träningen gick jätte bra och var riktigt kul! Vi joggade lite, körde intervaller, staffet, ben övningar osv.
(Hade extra pass med fotbollslaget, kör bara kondition/styrka på måndagar)

Följde med Julia till tåget då hon precis missade bussen, otur! Men hon hann med tåget iaf!
På vägen hem kände jag att jag hade lite extra energi, så drog snabbt hem, lämnade halsduken och drog ut och sprang i 20 minuter, skönt! (a)

Haha efter passet (innan jag följde Julia till tåget) så skulle vi hämta våra saker som var inlåsta i skåpet i sporthallen,vi kommer till dörren och det är låst, kollar den andra & lika så där, Men som tur var så var d killar som spelade basket i sporthallen som kom & öppnade till oss :)

Nu ska jag äta upp, kolla några bloggar och sen sova! :) pusshej!

WHEN NOTHING GOES RIGHT, GO LEFT.

Ursh, idag känns det som allt gått fel, en sån dag man gärna hade hoppat över.
Bara sovit sig igenom.
Känner mig på sämt humör, utan att riktigt veta varför.
Arg, irreterad och ledsen, allmänt kass. känner mig överdrivet känslig. 
Har iaf träningen ikväll att se framemot, Alltid något! 
även om det är svårt att se de ljusa i allt mörkret. 
Hoppas ni haft en bättre dag än jag, puss!

 




Godmorgon

Har precis ätit frukost, gott! Vaknade vid 20 över nio, fick för mig att d hade snöat inatt?

Idag har jag iaf fotbollsträning från halv ett till två, sen ska jag hem till min moster, fira hennes födelsedag. Hon blev 49 år i torsdags :)! I kväll tror jag att jag ska träffa Katja, vi får se :)

Stog i tidningen att d skulle bli fint väder i helgen, varmare och sol, men helt grått ute :/
Ajja, kanske kommer senare, nu ska jag iaf hämta mer te, puss!


Converse

Tävla om ett par converse i valfri färg på aalucia.blogg.se :)!


Söndag.

Riktigt seg dag idag. Vaknade vid halv nio, och har inte gjort mycket alls sen dess.
Kollat på The Hills marathon på MTV, vet inte huuur många avsnitt det var, somnade en stund där i mellan också.
Snöar har det gjort hela dagen också, gillas inte.

Har iaf gjort klart mitt diet arbete, känns så skönt. Måste börja göra dom i tid bara, har hur mycket som helst att göra just nu & men ingen som helst ork alls.

nej nu ska jag sluta klaga, glädja mig till vad som är bra istället.
Ha en bra kväll! Pusshej :)

 


Time just passing by


00;16

Hej :) Idag har jag varit ledig, hunnit städa mitt rum och toaletten, dammsugat och tränat, kom hem åt lunch och grattade pappa, som fyllde år idag :) Sen var jag i Jakan en snabbis och leta efter en röd hoodie, men hittade ingen, missade tåget också, kuul (;

Hade släkt och lite vänner här och firade pappa :), åt riktigt god middag också! Har tillbringat kvällen med Katja, tog en promenad och sen bara pratat, mys! Nu har jag precis druckit upp mitt te och är jätte trött, fryser gör jag också, känner att det här inlägget är riktigt igenomtänkt, eller inte (a)

Men ajja, skriver mer imorgon istället, somnar nog snart.. natti :)!


Torsdag 18/3

Den här veckan har gått galet fort, redan torsdag och min sista dag i skolan, känns skönt. Idag hade vi kök, gick faktikst bra och var helt okey.

Igår hade vi ANT dag, Alkohol,Narkotika och Tobak, vi började halv ett och slutade två. Men blev lite sen och sen var bussen segis så kom ditt vid ett, vi pratade lite och hade lite frågor som vi skulle ta ställning i och sen fick vi höra på en mans livshistoria, han hade både varit fast i alkohol&narkotika missbruk och hade även varit kriminel. Väldigt intressant att lyssna på och nu hade han varit ren i 3 år. Men fick galet ont i rumpan av att sitta så länge, haha :) 

Gymmade igår, gick as bra och sen hade jag fotbolls träning, gick bra det med, fast svårt :)
Imorgon fyller pappi år, så ska fira honom& så tänkte gymma imorgon bitti men idag ska jag bara vila, äta glass! :) Men åt nys middag så det får nog vänta en stund, Nu vampire diaries :)

måndag

Måndag igen, helgen gick fort, fast känns endå som jag hann med en del :)
Igår var jag hos farmor.
Farbror,kusin,hennes två barn och hennes pappa var också där,mysigt!
Farmor hade gjort pannkakor till mig(a), Jag älskar pannkakor, så det var riktigt gott :)
Var också och gymmade med Katja, gick jätte bra och tycker vi var extra duktiga ;)!

Idag har jag haft servering och engelska, gjorde ett gamal nationellt test i engelskan, tyckte det gick ganska bra, men man vet aldrig. Fick reda på att vi inte har några vanliga lektioner på onsdag (TACK!) Så slipper köket, och det är jag bara ''halft'' överlycklig för! Vi börjar vid halv ett och ska se på teater och slutar vid tre, låter som en härlig dag. Skönt att vi började sent, Katja och jag tänkte hinna gymma lite innan :)
Var också ute på en liten promenad idag med Tomas och Chico, härligt väder, solen värmer nästan liiiite :)

Imorgon har jag lååång dag i skolan, först bild, servering och sen körkortsteori, slutar vid halv 5. Då blir det direkt till gymmet, ska på Ki box vid kvart i 6, Det är galet kul! :)

Tänkte kolla på 90210 vid åtta och sen dra ut och jogga, vi får se! pusshej!

lördag

Hej! Har precis dushat håret, stående på knä utanför dushen (;  haha men det är mysigt när man ska sova och håret luktar gott (är håret lite fuktigt, luktar kudden helt underbart!)  ska till farmor tidigt imorgon, så gjorde det nu istället, så slipper jag gå upp ännu tidigare :) 

Idag är första dagen jag känner mig pigg, är fortfrande lite förskyld, men det lossas vi inte om (a). Imorse var jag iaf och gymmade med Katja, skööönt! En vecka sen sist. Sen drog jag hem åt lunch och sen vidare på fotbolls träningen, ganska få där, men galet kul! :) kändes att man inte hade tränat på flera dagar, man liksom kämpar galet för man har hur mycket extra energi som helst :b

Moster,morbror,kusin& hans flickvän var här och åt middag, vi åt kyckling med 100 tillbehör, hur gott som helst :)! Imorgon blire som sakt farmor och senare gymma med Katja, sen tänkte jag försöka städa lite, hihi, får se hur dt går (a) nej men nu ska jag dricka lite te & sen sova :) pusshej!


Gratis skraplotter!

Någon annan än jag som gillar att skrapa lotter? :)
Allt du behöver göra för att få hem två gratis skraplotter är att gå in
här och göra som beskrivningen lyder :)

http://www.nordenbingo.se & http://www.gratisskraplott.se



torsdag

Torsdag idag, den här veckan har gått ganska fort hittills. Är hemma idag, är sjuk. Hade lovat mig själv att inte vara hemma några torsdag alls (har kök då och har 'missat' flera gånger) och såklart blir jag sjuk, eller iförssig, har varit risig hela veckan, men igår eftermiddag började det ordentligt. Är galet less på att vara sjuk, missade fotbollen igår, :( och idag hade jag tänkt att gå på ett rygg pass med Katja.
SUGER att vara sjuk.

jaja, ursh vad negativ jag är. Solen skinner nu, ser himla skönt ut :) Åt pannkakor med hallon till lunch, skulle bli våfflor men dom fastnade bara i våffeljärnet så det funkade inte, willys egna våfflor asso, bleeh, men pannkakorna blev okey, smakade lite som våfflor :)

Har kollat på en film och är nu inne på min andra, men tog en paus, blir tråkigt till slut... Är ensam hemma nu också, mindre kul. men men, nu ska jag hämta lite juice, kanske hjälper mot förskylningen ;) Vitaminer skadar jue aldrig, hihi puss


tisdag

Haft bild,servering & körkortsteori idag, slutade vid halv 5, kom hem åt vid halv sju och nu sitter jag här :) Känner att jag börjar bli förskyld, nyser,hostar, är hes och ont i halsen, inte kul och jag orkar inte vara sjuk nu.

Har iaf varit fint väder idag, det gör mig jätte glad :) Känns som man bara går runt och ler! Ursh vad jag längtar tills våren kommer! Bokat USA resan idag också.. åker den 11 juni och kommer hem 6 juli!, herregud, ska vara borta från min familj en månad nästan, har aldrig hänt förut ;) Men ser verkligen framemot resan, det ska bli underbart! :)
En dag ska jag flytta ditt, det är min dröm.

Tänkte träna ikväll, hoppade ju igår. Men får se hur jag mår, känner mig lite trött just nu, ska göra lite te :) puss


WORK OUT

okej, skippar träningen och kör på glass och film mys med sis istället :)  puss!

måndag

Fint väder idag (:, blir på så himla bra humör då ! Första dagen i skolan idag, mindre kul, kändes sjukt onödigt att vara där.

Skulle haft servering, men nu när ettorna är på praktik så har vi halv klass och då är de för många, så några fick jobba med ett arbete. Så satt och gjorde det från 10 till typ 2, kuul. sen efter skolan tänkte jag dra och gymma, missade första tåget så åkte hem och sen nästa tåg, kommer ditt och det är stängt, öppnade inte förens en timme, typiiskt eller vad? Tror någon älskar att jävlas med mig ;)

Tänkte träna snart, jogga eller spinning? Hmm, svårt val!


söndag kväll

Har precis ätit middag, tacos och rester, gott iaf :) Har inte gjort något alls idag, kollat på film och druckit te typ ;b

Igår hade jag fotbolls träning, gick bra och var as kul :) Sen hade vi kick of med fotbollen, bowlade och åt sedan buffe, det var trevligt och gott! Kom hem vid 7 kanske och drog vidare på filmkväll med några kompisar, såg någon film som hette typ final destenation, halv bra, men rätt kul ;)'

Nu sitter min kära syster och terar mig så nu ska jag kila ;) pusshej!


Lördag

Vaknade tidigt imorse och gick upp lite efter åtta, kunde verkligen inte somna om, typiskt mej (a) Sen var jag till gymmet med Katja, gick väl hyfsat, :)

har varit på vårdcentralen också, för att få mina prov svar, hade stor järnbrist och så var jag bara överkänslig och inte intolerant mot mjölk. Fick recept på tabletter som jag ska äta nu och så ska tillbacka den 20 april för att se om det blivit något bättre, :)

Var också i Jakobsberg en snabbis med Katja, kollade hårfärg och så, hittade en söt väska & så fick jag 25% avdraget på den även fast rabatten hade gått ut ;)

Har ätit middag för ett tag sen, tacos, gott! och så har jag hunnit dricka två koppar te! vad som händer ikväll är fortfrande oklart, men ha det bäst, pusshej!


Torsdag.

sluta hoppas för du kommer bara bli besviken.

Onsdag

Oj, har gått över två veckor sen jag senast skrev, trodde faktikst inte det var såå länge (: Har iaf sportlov nu :)

Från det jag skrev senast så har jag iaf färgat håret, blev mörk brunt först men nu är det nästan ljus brunt
(med liite missfärgning ;) Bättre än det innan iaf!) 
& sen så har jag börjat spela fotboll igen, jätte kul! :D

Helgen spenderades bland annat på mcdonalds med Julia&Katja :), & sen fest hos Julias vänner i lördags.
mysig helg och början av veckan har också varit bra, har varit väldigt trött,
troligtvis beroende på att jag har sovit dålig, hihi;b

Igår var jag och gymmade och idag har jag varit på IKEA och en snabbis i jakobsberg centrum :)
Köpte sängkläder & två plastväxter på IKEA för present korten jag fick i julklapp (:

Är på jätte bra humör just nu, dels för att jag har fotboll ikväll, wiie (a) och sen om allt funkar och går som det ska, så åker jag utomlands med Julia på Påsklovet. Är galet glad, nu hoppas jag bara att det blir så, men jag viiiiiiiiiiill!

Men nu väntar jag på att Julia ska komma hit innan fotbollen, (sen träning idag, börjar vid 21.15) så tänkte sätta på lite te, men blir nog bättre uppgratering här nu framöver :) pusshej!


RSS 2.0