4/8

Uppsala i går var mysigt, och vädret var faktikst helt okej, solen lysste tillochmed :) Vi strosade runt på en gågata, kollade i lite affärer och fikade. Åt en hummusfralla, (som var riktigt god) & drack kaffe, har inte varit på ngt annat fik man kan köpa hummusfralla? haha :) Jag ääälskar hummus, har det till det mesta. till och med till pannkakor xd

Hittade en tröja, en klänning & skor. haha. gick verkligen bra att Inte shoppa innan jag åkte till Bulgarien.. (a)
Idag har jag varit i Åkersberga, hos farmor. Min farbror var också där, vi åt lunch där och Ellen och jag gick ner till centrum en stund. Hittade såklart något idag igen. en skinnjacka, en exakt likadann som henne (har letat läänge efter en jag tycker om, men ingen passar på mig) xd och det var halva reapriset, så den gick inte att motstå. 139 kr. inte illa alls! :) och det bästa är att den pasar perfekt ;) Hade fotbolls träning idag också, fyra stycken på träningen, hahah. av 34 st. ja... men kul var det iaf :) Kommer missa två matcher när jag åker till Bulgarien, tyvärr. men vad kan man göra åt det. 

Nu sitter jag och äter och dricker te, är jätte trött och mina lår är jätte öma xd ska försöka lägga mig tidigt, men vi får se hur det blir med det (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0