Söndag

Vaknade vid 20 över fem i morse och kunde inte somna om. Drack kaffe och sen at jag frukost, sen nar David vaknade hjalpte jag han göra smörgsar som han skulle ha pa nagon event ;) Sen drog jag ut och sprang, dushade, at lite frukt och senare gick jag,Bianca & Alex till Target. Tog typ 25 minuter att ga, men vi hittade iaf ;) Hittade 5 par trosor och ett par skor (: Target ar en stor affar som har typ allting och sa ar dt ganska billigt.

Idag har solen inte varit framme alls och det har varit ganska kallt sa nar Huw kom hem senare akte vi till gallerian, köpte ett par converse, shorts, en tröja och ett armband. Vi var inne pa forever 21 och dar har dom hur mkt fina saker som helst & det ar jatte billigt. Man blir helt galen nar man kommer in dar xd haha, men man behöver mer tid för att ga runt dar.

Till middag hjalpte jag Huw med middagen, det blev lax, stora rakor, fullkornsris, sallad & stekta gronsaker. Blev jatte gott & nu har jag ont i magen for jag har atit för mkt, haha xd

Jag orkar inte kopiera alla bokstaver sa darför blir det bara ö;n. annars hade det har tagit gaaalet lange att skriva :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0